Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צעיר בן 19 נהרג במרוץ פיראטי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6514 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.keshet-tv.com/VideoPage.aspx?MediaID=42918&CatID=5152&CurrentCatID=5154

ברור שרוב המשתתפים כאן לא היו חולמים אפילו לבצע שטות שכזו. ובכל זאת, כדי להיזכר:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=186814&highlight=%D7%9B%D7%91%D7%99%D7%A9+%D7%A6%D7%99%D7%91%D7%95%D7%A8%D7%99

עם הפנינה:

"הוא מתנגש בך כי אתה אידיוט שלא יודע להעריך מרחק(בלילה) ויוצא לעקיפה בזמן שבשמאלי

יש רכב מהיר ממך.

ובכלל

כי פשוט האוטו שלך לא חזק מספיק!!!!!!!!"

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עשה לי טובה... בטופיק ההוא יש כמה מגיבים עם המכוניות הכי רציניות ומקצועיות בארץ.

הדבר הכי גרוע זה להיות יפה נפש, צביעות זה התכונה הכי גרועה של אנשים לפני הרבה דברים אחרים.

אתה כמו כולם נוסע מהר בכבישים ועובר על המהירות המותרת, ועד שלא יהיה לאנשים מסלול מסודר יהיה מרוצים לא חוקיים ברחובות.

זה כמו שיסגרו את כל המגרשי כדורגל, נראה לך שאנשים לא ישחקו יותר?

בקשר למקרה של הערבים בצפון, זה ידוע, זה מוכר והמשטרה תמיד חכמה רק לאחר מעשה...

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

לצערנו, גם כשיהיה מסלול מסודר יהיו מרוצי רחוב. מי שחושב אחרת הוא פשוט תמים.

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם

אמנם עדיין יכולים להיות, אבל בהיקף הרבה יותר נמוך ממה שיש כרגע.

אם אנשים ידעו שהם יכולים ללכת למסלול ולהתחרות שם מבלי להסתכן מול המשטרה וכו', הרוב הגדול יעדיף ללכת לשם ולא להתחרות באמצע הרחוב כשאנשים עוברים.

מי שאוכל לבד, אוכל יותר.

פורסם

camaroRS69,זה נראה לך תירוץ? זה כמו להגיד עד שלא יעשו לי מסלול להתחרות בו אני אתחרה על הכביש ואסכן את כולם מסביב - דווקא!

עם כל הכבוד, זה קל לדבר כשאתה צופה מהצד, אבל נראה אותך מגיע למשפחה של אותו בחור ומסביר להם יפה שהבן שלהם נהרג בגלל שאין מסלול מוסדר למרוצים.

ועוד הארה: גם אם יבנו עשר מסלולים למרוצים, עדיין יהיו כאלה שיבחרו לעשות את זה על הכביש.

פורסם

נכון מאוד!

מרוצים בלתי חוקיים תמיד יהיו, גם אם יעתיקו את מסלול לגונה סקה לנגב.

כמו בכל מקום בעולם, גם איפה שיש מסלול מרוצים...יש מרוצים בלתי חוקיים.

יש כמובן הבדל בין מרוץ בלתי חוקי למרוץ של חאפרים שמתחרים ברחוב בו הקהל נמצא ממש על המסלול וכל סטיה קלה מהתכנית מסתיימת בתאונה ובפגיעה של הקהל.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

הנה יצאו כל יפי הנפש, ולמה בגלל תאונה שכמה חאפרים עם מכוניות סוג ז (לא שאני מזלזל או משהו אבל עדיין) שהדבר הכי קרוב לנהיגה נכונה שהם ראו זה מהיר ועצבני.

זה עלבון רק להזכיר אותם ואת החברה השניים באותו משפט.

ותאמינו לי אני גר בחיפה ואני יודע טוב מאוד על מה אני מדבר

פורסם
עם כל הכבוד, זה קל לדבר כשאתה צופה מהצד, אבל נראה אותך מגיע למשפחה של אותו בחור ומסביר להם יפה שהבן שלהם נהרג בגלל שאין מסלול מוסדר למרוצים.

ממש קל להאשים את כל העולם ואחותו בכך שהבן של המשפחה נהרג, הוא עשה מעשה בלתי חוקי ומסוכן, הוא ידע על ההשלכות אבל בגלל שהוא היה גבר גבר הוא השתתף למרות הכל.

נכון, זה קל לדבר מהצד כי שם אני בוחר להיות, מי שבוחר "לדבר מבפנים" אז שיקח אחריות על מעשיו.

אני בטוח שמי שנוהג כל יום פוגש על הכביש נהגים שנוהגים כאילו הכביש שייך להם, חותכים, גונבים אדומים, מחנים את האוטו באמצע הכביש כי הם צריכים ועל הז*ן שלהם כולם, אבל כשהם נהרגים הם נהיים פשוט מלאכים שכל מה שרצו בחייהם זה מסלול מוסדר למירוצים שבו יוכלו לשפר את כישורי הנהיגה שלהם.

מספיק קצת עם הצביעות.

שיהיה ברור, אני לא שמח שהבחור מת וגם כשאיזה ח*א חותך אותי בכביש אני לא מאחל לו למות, אבל המדינה שלנו נהייתה מזמן המערב הפרוע, שנהגים עבריינים עושים מה שהם רוצים, ושום גוף במדינה לא יכול להוריד אותם מהכביש, כולם יודעים שקנסות לא מרתיעים אותם ורובם ממשיכים לנהוג בשלילה, אסור אפילו להסתכל עליהם ברמזור כי אחרת תחטוף דקירה ועל להעיר להם בכלל אין מה לדבר.

פורסם
אמנם עדיין יכולים להיות, אבל בהיקף הרבה יותר נמוך ממה שיש כרגע.

אם אנשים ידעו שהם יכולים ללכת למסלול ולהתחרות שם מבלי להסתכן מול המשטרה וכו', הרוב הגדול יעדיף ללכת לשם ולא להתחרות באמצע הרחוב כשאנשים עוברים.

מצטער לאכזב אותך, אבל אחוז זניח ינטוש את מרוצי הרחובות ויעבור למסלול.

זה עניין פשוט של מחיר וזמינות. אתה באמת חושב שחמישה חבר'ה שבא להם לבדוק למי יש ביצים יותר גדולות פעמיים בשבוע, ישלמו כל פעם כמה מאות שקלים בשביל לנסוע שעתיים למסלול ולהתחרות למשך חצי שעה? הרי את הכסף הזה אפשר להשקיע בעוד ספוילר וכמה כ"ס.

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם

לאון נראה לי אתה מתבלבל. לא הנהג נהרג אלא בחור שבכלל לא היה ברכב ועמד בצד. אחרי שהוא פגע בו הפחדן עוד החליט לברוח.

פורסם
לאון נראה לי אתה מתבלבל. לא הנהג נהרג אלא בחור שבכלל לא היה ברכב ועמד בצד. אחרי שהוא פגע בו הפחדן עוד החליט לברוח.

אבל הוא היה צופה שעמד על הכביש ולא הספיק לברוח בזמן

לא שזה מפחית מאשמתו של הנהג, אבל הצופה גם לא היה תמים.

פורסם

אם יהיו מסלולים כאלה, הם בטח יהיו בתשלום, ואז, כמו כל ישראלי ממוצע, שוב הם יחזרו לרחובות.

פורסם

ברור שיהיה בתשלום, ואל תהיה בטוח שיחזרו לרחובות, לפחות לא כולם.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

בואו נפריד בין הדברים למרות שאמרו פה דברים נכונים.

האנשים שהולכים לעשות מירוצים ברחוב זה לא אותם אנשים שיש להם תרבות מוטורית ורוצים לנסוע על מסלול,

לכן אותם אנשים שהולכים להתחרות ברחוב הם לא אלו שיעלו על מסלול אם יהיה ואלו שעולים על המסלול זה לא אלו שהולכים לעשות מירוצים ברחוב.

מי שהולך לעשות מירוצים ברחוב הם ילדים שבאים לעשות פוזות על חברים שלהם, בעלי כישורי נהיגה מפוקפקים שחיים בסרט.

האנשים שעולים על מסלולים הם נהגים שרוצים להכיר את הרכב ללמוד את היכולות שלו ואיך לשלוט בו להפיק את המירב מהרכב ולהנות ממנו יותר מנהיגה לעבודה ולבית. בשביל הנהגים האלו הרכב הוא רב שימושי בבוקר לעבודה ולשאר החובות ובסופי שבוע וערבים להנאה.

בנוסף אני יכול להגיד לכם שכל מי שמהנהגים התרבותיים הם בד"כ אנשים בוגרים שכן רוצים ללמוד נהיגה ספורטיבית ויכולות נהיגה מתקדמות.

יש צורך להפריד בין הקבוצות האלו הבעיה הכי גדולה פה שמי שעושה את המירוצים ברחוב בסוף פוגע באלו שכן רוצים לקדם תרבות נהיגה ספורטיבית ותרבות מוטורית בארץ אך הם במקום לעזור גורמים לכך שהולכים כל פעם צעד אחד אחורה.

לא בגלל המדינה ספורט מוטורי הוא עבירה על החוק זה בגלל האנשים האלו

S2000

• תוכן חדש...