Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צעיר בן 19 נהרג במרוץ פיראטי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6513 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
1. שניכם צועדים על קרח דק בהערות הסמי-גזעניות שלכם, ראו הוזהרתם!

2. בקשר לסטיגמת הסופר לאנסר והבימר, הרכב הפוגע הינו גולף GTI.

במקרה אני יודע מה הולך שם.אין שום טעם בלהאשים אותי בגזענות.

99% מהמכוניות שהשתתפו באותה "שכונה" היו משפחתיות כאלו ואחרות. הגולף היתה מעורבת בתאונה עם פיאסטה.

ובוא אני אגיד דבר נוסף- אני מציין עובדות לא דברים שבלב, רב המשתתפים באותו מקרה או לפחות חלקם הגדול היו חברינו מהכפרים- אין מדובר בגזענות כי אם בציון עובדה גרידא. ועוד אוסיף כי מבחנתי, ואין זה משנה גזעו/שמו/ צבע שערו של המשתולל, מי שמשתולל כמו החב'רה שמשתוללים שם (ואני יודע מנסיון), הוא לא מפותח.

המשך יום נעים.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לדעתי-אחד הדברים הפשוטים לכאורה שניתן לעשות ובתיקווה שישפיע על עקומת התאונות של נהגים חדשים וצעירים עד גיל 21,היא החלת חוק שלנהג חדש עד שנתיים או לצעיר עד גיל 21 אסור לנהוג על רכב בנפח הגדול מ1100 סמק או הספק של 75 כס--זה קיים באיטליה וזה מבטיח שילד בן 18 עם אבא עשיר או עשיר עם מוח של בן 18 לא יקבלו רישיון ויתחילו לנהוג עם איביזה קופה מצופצצת או אימפרזה טורבו למשל רק בגלל שיש להם או לאבא.

בדיוק כמו באופנועים.

גם אם לא יעזור הרבה לא יזיק...

נ.ב-אני בעד אכיפה חזקה בנושא מרוצי רחוב והשתללויות פומביות.

אני מסכים לגמרי איתך.

כדי שיפסיקו להיות ערסים חדשים כל הזמן על הכביש, צריך לגרום לכל נהג חדש להבין שיש אנשים עם יותר גדול משלו ושהוא לא בעל הכביש -להיפך- שהוא חתיכת כלום ושאף אחד לא מתרשם ממנו ומהנהיגה שלו.

נהג צעיר צריך ללמוד קצת השפלה כדי שלא ישתולל.

כולנו השתוללנו קצת כשהיינו נהגים חדשים.

האוטו הראשון שלי היה אוטו יחסית איטי וכבד משנות ה70. זה לימד אותי להתרגל לזה שכולם עוקפים אותי ביציאה מהרמזור ושלא צריך להיות לי אכפת.

• תוכן חדש...