Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צעיר בן 19 נהרג במרוץ פיראטי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6513 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה הוא בדיוק עשה שם באמצע הכביש? עשה הליכה רגלית? לא נראה לי שהוא כזה תמים הוא אחד מהחבורה וזה בעיה שלו.

אלה עם הלאנסר והב.מ.וו שלהם חושבים הם נהגים וחושבים שהמכוניות שלהם יפות. שימשיכו לעשות את זה בינם לבין עצמם

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ברור שיהיה בתשלום, ואל תהיה בטוח שיחזרו לרחובות, לפחות לא כולם.

ל'

אנחנו מכירים את הישראלים. כל ישראלי מצוי שיודע שאפשר לעשות את זה בחינם, יעדיף בחינם.

כבר השוו את זה להורדת מוזיקה מהאינטרנט.

פעם טענו שמורידים מהאינטרנט,מפני שמחיר הדיסקים יקר, מפני שלא שווה לקנות דיסק שלם, כאשר את רוצה רק שיר אחד מתוכו.

היום יש אתרים שמוכרים לך לפי שיר יחיד במחיר של פחות מ 15 ש"ח.

אותם אנשים שהתלוננו, קונים שם ?

לא!

כמו תמיד, כולם מדברים באוויר.

פורסם
אנחנו מכירים את הישראלים. כל ישראלי מצוי שיודע שאפשר לעשות את זה בחינם, יעדיף בחינם.

.

כבר אמרתי זאת בתגובה הראשונה שלי, לא כולם ישתמשו בשרותים של לשכור שעת מסלול ויעדיפו לעשות זאת בחינם, אבל תהיה בטוח שרבים אחרים ישתמשו ולא ישללו אפשרות זו בתור חלופה לכבישי הארץ.

ואם חלק מהם ירדו מהכביש לטובת מסלול זה עדיף לא?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
מה הוא בדיוק עשה שם באמצע הכביש? עשה הליכה רגלית? לא נראה לי שהוא כזה תמים הוא אחד מהחבורה וזה בעיה שלו.

אלה עם הלאנסר והב.מ.וו שלהם חושבים הם נהגים וחושבים שהמכוניות שלהם יפות. שימשיכו לעשות את זה בינם לבין עצמם

האמת דווקא הונדות סיוויק שולטות שם, ללא תחרות.

BMW E30 325i Coupe

פורסם

חברים- לא היה מדובר במרוצי רחוב כי אם בהשתוללות רבתי של כל מני "לא מפותחים" למניהם עם סופר לאנסרים ועונדות.

אני מניח כי חובבי המוטוריקה האמתיים יעדיפו לשלם ולנהוג ולהשתפר במסלול איכותי ולא בכבישים איכות זבל שיש לנו בארץ.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
כבר אמרתי זאת בתגובה הראשונה שלי, לא כולם ישתמשו בשרותים של לשכור שעת מסלול ויעדיפו לעשות זאת בחינם, אבל תהיה בטוח שרבים אחרים ישתמשו ולא ישללו אפשרות זו בתור חלופה לכבישי הארץ.

ואם חלק מהם ירדו מהכביש לטובת מסלול זה עדיף לא?

ל'

עדיף, אבל אני עדיין חושב שאי אפשר להציב "אם אין מסלול, אני דוהר בכביש ציבורי".

אותם אנשים צריכים לכבד את שאר האזרחים ולוותר על התענוג שלהם, בשביל לא לסכן חיים. (מה שתקף, ד"א, לגבי אותו נהג ששוקל לשתות לפני שהוא נוהג- בדיוק אותו דבר)

פורסם

יש אנשים שלהם ה"קיק" זה בדיוק לעשות דברים באופן לא חוקי.

הם אולי ישלמו פעם אחת על המסלול, ואז כשהם יראו שהם נוהגים בצורה גרועה יותר מכל השאר (כי אין להם את תרבות הנהיגה ואת האינטליגנציה להבין תרבות נהיגה), הם יחליטו שנשבר להם וימשיכו להתפרע בשיירות של עונדות על כביש החוף, תוך שהם עוקפים ומזגזגים, גם כשכל שאר המכוניות נוסעות על 140.

- "יאללה, מזה הזבלים האלה חושבים שהם יכולים ללמד אותי על נהיגה?"

- "אני נוהג מהר וטוב, מי אתם שתתנו לי תדרוך בטיחות לפני שאני עולה לאוטו? אני עושה מה שבא לי!"

- "מה, אתם חושבים שאני ערס שתלמדו אותי לנהוג? לכו חפשו!"

זה סוג השטויות שאפשר לשמוע מהדבילים האלו.

לאנשים כמוני וכמו רוב האנשים בפורום הזה, מסלול יכול בהחלט לעזור לנהיגה, לפירוק מתחים ושיפור הכרת הרכב, אבל לצערי לערסים האלו כל מה שיעזור זה עמוד גדול מבטון שיקפוץ עליהם ברגע כלשהו.

זו דרך חיים בשבילם, ושוב, הכתובת הייתה על הקיר.

שיהיה ברור לכולם שאני מבדיל בצורה חותכת בין אנשים שנוהגים מהר עם ידע וערסים קטנים שמתפרעים בשביל לעשות פוזות לחברים שלהם. אין מה להשוות בין הקבוצות.

פורסם

נימחקו כל התגובות הגזעניות והמיותרות.

נא להקפיד על לשון נקייה ושמירה על חוקי הפורום.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

גם אני חושב שהבחור המסכן זיכרונו לברכה לא בדיוק כזה תמים בכל הפרשה.

מעצם היותו בתור צופה.

משכן (=מה שכן) כל ה"מפגשים" וה"מירוצים" האילו למינהם מעקבים ומחזקים את הדיעה של לא לפתוח מסלול מסודר ונקי למען קידום הספורט המוטורי בארץ. ולצערו זה מכליל את כולם. ומשפיע על כולם כעונש קולקטיבי.

חבל מאוד שגם מקרים מצערים כאלה שאנשים משלמים ביוקר על דמם, לא מצליחים לפקוח לקבוצה ה"מופרעת" הזאת את העיניים.

וחבל מאוד שזה כך..

משתתף בצערה המר של המשפחה.

עדי

משכן - אוהל שהקימו בני ישראל בדרכם ממצרים לישראל כאשר היו במדבר סיני.

פורסם

מי שרוצה רישיון להחזיק כלי נשק חייב במטיווח על חשבונו כל שנתיים כתנאי לחידוש הרישיון. כנ"ל צריך לעשות לכל מי שמחזיק רכב ספורט או רכב משופר. מי שירצה להחזיק רכב כזה יהיה חייב ברישיון מיוחד. כך גם תעלה הכדאיות למימון מסלול נהיגה, תשופר איכות הנהגים ויורדו מהכביש נהגי שבת שחושבים שהם נהגי מירוץ.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם

חברים- לא היה מדובר במרוצי רחוב כי אם בהשתוללות רבתי של כל מני "לא מפותחים" למניהם עם סופר לאנסרים ועונדות.

1. שניכם צועדים על קרח דק בהערות הסמי-גזעניות שלכם, ראו הוזהרתם!

2. בקשר לסטיגמת הסופר לאנסר והבימר, הרכב הפוגע הינו גולף GTI.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
מי שרוצה רישיון להחזיק כלי נשק חייב במטיווח על חשבונו כל שנתיים כתנאי לחידוש הרישיון. כנ"ל צריך לעשות לכל מי שמחזיק רכב ספורט או רכב משופר. מי שירצה להחזיק רכב כזה יהיה חייב ברישיון מיוחד. כך גם תעלה הכדאיות למימון מסלול נהיגה, תשופר איכות הנהגים ויורדו מהכביש נהגי שבת שחושבים שהם נהגי מירוץ.

אתה באמת רציני? איך אתה משווה נשק כמו אקדח למכונית ספורט.

ואני גם חובב נשקים ככה שאין לי דעה שלילית לגבי הקטע הזה.

ואיזה הבדלה תעשה?

מי שקונה STI כן יצטרך לעשות את זה אבל הילד המתלהב על הסופר לנסר (לא משהו אישי זה סתם האוטו שעלה לי לראש) לא יצטרך?

פורסם

עם קצת השקעת מחשבה - אפשר. רישיון נהיגה ובודאי מכונית ספורט זו לו זכות יסוד מולדת שבלעדיה אי אפשר. מכונית ספורט עם נהג שחושב שהוא נהג טוב, או נהג עבריין מטיבעו, מסוכנת מ 10 אקדחים. רוצה להיות בעלים של מכונית ספורט - דאג לא לעבור עבירות תנועה חמורות. יש מכוניות שלא חשוב מי נוהג עליהן, יש נהגים שלא חשוב על מה הם נוהגים . שתי הקבוצות יהיו חייבים לבצע בתשלום אחת לתקופה "השתלמות מעשית במסלול" ולעבור אותה בהצלחה. או שיאלצו להיפרד מהרכב או מהרישיון. לא מסובך.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם

לדעתי-אחד הדברים הפשוטים לכאורה שניתן לעשות ובתיקווה שישפיע על עקומת התאונות של נהגים חדשים וצעירים עד גיל 21,היא החלת חוק שלנהג חדש עד שנתיים או לצעיר עד גיל 21 אסור לנהוג על רכב בנפח הגדול מ1100 סמק או הספק של 75 כס--זה קיים באיטליה וזה מבטיח שילד בן 18 עם אבא עשיר או עשיר עם מוח של בן 18 לא יקבלו רישיון ויתחילו לנהוג עם איביזה קופה מצופצצת או אימפרזה טורבו למשל רק בגלל שיש להם או לאבא.

בדיוק כמו באופנועים.

גם אם לא יעזור הרבה לא יזיק...

נ.ב-אני בעד אכיפה חזקה בנושא מרוצי רחוב והשתללויות פומביות.

• תוכן חדש...