Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיבלתי דוח - מילה שלי נגד שוטר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8226 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב,

נסעתי היום שמח ומאושר לאחד הברים באיזור דרום ת"א.

בירידה מאיילון, לטענת השוטר "כמעט נתקעת בקיר" (עזבו את זה שאין שם קיר בכלל) עליתי על "תמרור" הפרדה, (אי תנועה מצוייר על הכביש)

בכל מקרה, השוטר לא ידע להגיד לי אם יש נקודות או לא, הוא רק ציין ש"זאת אחת העבירות החמורות" וזה לפחות 4 נקודות . "תבדוק באינטרנט" הוא אמר.

ואכן כך עשיתי

התנהגות בצומת אי ציות לתמרור ד-14 00 022 א 05512

אין נקודות , למרבה המזל.

בכל מקרה, כל טענותיי שלא היה ולא נברא , השוטר החזיר לי ב: "תראה איזה אוטו יש לך , אין לך בעיה לשלם 250 שקל"

כאן התייאשתי, לקחתי את הדוח בלי לחתום עליו והלכתי.

עכשיו שאלת השאלות שתמיד נשאלות, אני יודע שלא כשדאי להתעסק עם דוח כזה ושהוא לא משמעותי, ואני אכן אלך לשלם אותו. אבל לידע הכללי

באם לא חתמתי על הדוח, יש עילה לביטול?

ובנוסף , לא רשם את המספר האישי שלו - רשם רק "סייר".

יש לציין שזאת הייתה ניידת תנועה (לא מתנ"א).

HOOTERS

:ladysman:

פורסם

החתימה שלך אינה רלוונטית.

לעומת זאת, חובה עליו לרשום מספר אישי. אם הוא מתנדב הוא צריך לרשום 111111. לא יודע מה זה "סייר".

ומה ההבדל בין ניידת תנועה לניידת משטרת תנועה? :roll:

פורסם

בעקרון.. לפי מה שקראתי..

הוא אמור לדווח על כל הדו?-שיח שהיה ביניכם עד נתינת הדו"ח.

אם הוא לא מדווח על זה.. ואתה הולך למשפט - הדו"ח מבוטל!

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

משפט אני לא יילך על דוח כזה.

לא שווה את המאמץ.

בכל מקרה, אני אברר בקשר לעניין של המס. אישי.

תודה.

HOOTERS

:ladysman:

פורסם

תמיד ניתן לערער על דוח תנועה!

השאלה היא באיזה מחיר ומה רמת המקצועיות שלך, דוח תנועה ניתן לבטל במספר דרכים:

הדרך הקלה היא לכתוב לענף תנועה באזור בו נעברה העבירה לכאורה, לפרט את השתלשלות העינינים ולבקש להמיר את דוח התנועה בדוח אזהרה- ברוב המקרים עם מדובר בעבירה ראשונה ופעוטה סביר להניח כי הדוח יומר - אתה תתחיב לא לעבור עבירה דומה

במשך שנתיים כמדומני.

האפשרות השניה לבטל את הדוח בגלל בעיות טכניות כתיבה לא נכונה של הדוח טעות בפרטים החסרה של פרטים מסוימים יגרמו לפסילת הדוח-פה תיזדקק לעזרה מקצועית יותר

של מישהו שמבין וידריך אותך ברמה העינינית לדוח שקיבלת-עו"ד המתמחה בתנועה יעשה זאת בקלות-אולם ידרוש תשלום לעיתים יותר מגובה הקנס.

האפשרות השלישית היא לבקש להישפט-ברוב המקרים דו"ח התנועה יעבור לפרקליטות שתבחן את חוקיותו דבר שיעזור לך לפסול אותו במידה ולא ניתן כדין, או נירשם בצורה רשלנית

לעיתים קרובות דוחות של מבקשים להישפט אינן מגיעים כלל לבימ"ש מסיבות שונות ומשונות

והמרויח הוא בעל הקנס אולם קיימת אפשרות שתגיעו בפני שופט אתה ורושם הדו"ח.

יש אפשרות שתייצג את עצמך אולם בתי במשפט לא אוהבים אפשרות זו כיוון שניהל לא מקצועי של הדיון מבזבז לכאורה את זמנם, לכן תמיד אבל תמיד רצוי ליווי של עו"ד לבית המשפט אם בכל זאת אתה מייצג את עצמך זכור להיות עיניני, רצוי לדעת על מה אתה מדבר

ולהכין מראש אסטרטגית הגנה. קרוב לודאי שהשוטר שרשם את הדו"ח לא יזכור את המיקרה

למרות שהוא יקבל הדרכה מנציג התביעה, ואז רצוי לפגוע באמינות זכרונו, יש סכנה בהליך זה כי בסופו מי שיקבע את העונש והתנאים יהיה השופט בעצמו.

תשלום דו"ח תנועה מהווה הודאה באשמה ולא ניתן לערער מאוחר יותר עליה לכן רצוי לבדוק טוב טוב את כל ההשלכות בתשלום דו"ח זה, הן מבחינת הניקוד והן מבחינת אשמה שתירשם כנגדך בעתיד!

בכל מיקרה שיהיה בהצלחה-רן

הארלי גוניור.jpg

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תוכן חדש...