Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6600 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
משאל עם - אם הייתם יכולים לתת למישהו מהפורום להנחות את התכנית הזו - מי זה היה?

יאשה בתפקיד המונד(קטן, מקופח וגיי..:-D),

סקורניס בתפקיד ג'יימס(הוא אמנם לא קפטן סלואו אבל הוא נראה כזה..)

ובני ל' בתפקיד קלארקסון....:lol:

אה, ובתפקיד הסטיג: פייביש!!

ונא לא לחסום אותי, הכל בצחוק, בחיי(חוץ מהקטע עם הגיי כמובן, זה בסדר יאשה, אנחנו בשנות האלפיים)..:cry:

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני מתפלא עליכם.

למי שלא שם לב לפרטים הקטנים, אז הנה כמה עובדות:

1. און יעקבסון (המוערך והעורך של "הגה"), הוא חבר של חיים כהן ('בישל אצל אחותו'). האחרון קיבל טור בעיתון של הראשון (שהיה משהו זמני שהפך למשהו קבוע), ובתוכנית שיצאה לצילומים בעונה השניה בשנה שעברה (זוכרים כמה דיברנו על "סוף סוף העונה השניה של 'העולם המוטורי' (או כזו שמזכירה מוטוריקה) בטלויזיה") האחרון צוות יחד עם הראשון למבחנים כמגיש. ומי שב'קליקה' - משתחל גם לתפקידים שלוא דווקא מתאימים לו/לה.

2. אין ולא תהיה בזמן הנראה לעין תוכנית שמזכירה מוטוריקה (חוץ מפינות בחדשות, בזכות או שלא של דני קושמרו - האופנוען), שלא לדבר על תוכנית שמתקרבת ברמתה למה שיש מעבר לים - פשוט כי אין לזה 'סקסיות' בארץ (אתם יכולים לקרוא לזה רייטינג, או קהל, או שוק - בישראל מה שמדבר זה "כמה נשאר לי בכיס" ולא "איזה כיף/נעים/מדהים לי מהרכב"). מה גם שעידוד מוטוריקה בארץ דומה בחשיבות להצבת ישראלי על המאדים - ראו מה שקורה עם הצעת החוק נושא הספורט המוטורי בכנסת..

3. הכבישים בדרום הרחוק או בצפון הם היחידים ש(עדיין) לא מפוקקים, וברמת התשתיות התחבורתיות העלובה שיש בארץ - זה מה יש. מה רציתם - תוכנית שלמה שמצולמת מהפקק בחולון דרך הפקק באיילון ועד הפקק בהרצליה? (האמת, עכשיו כשאני חושב על זה, בפקקים הנ"ל יש את מגוון הרכבים מכל מה שיכול להיכנס לארץ, מהגרוטאות ועד היהלומים. אז אולי זה א רעיון רע כל כך?)

4. עם כל הכח, הגיוון והתחכום של הפורום המכובד (ויש כבוד) - אין לנו עדיין תוכנית טלוויזיה דרך הפורום (אינטרנט טי.וי), דרך הטלוויזיה או בכל אמצעי מדיה אחר. לכן "העולם המוטורי" אולי עדיף מכלום, לא?

5. תקנו אותי אם אני טועה, אבל גם תוכניות כמו "טופ גיר", "הילוך חמישי" ואחרות מדברות ברובן על רמות מחירים שלרובנו אין להוציא על רכב, בייחוד לאור ירידות הערך הלא-רציונאליות ולא קשורות לשום דבר (מישהו אמר "יצחק לוי"?) שיש בארצנו מוכת המיסוי על מיטלטלין-על-ארבע-גלגלים. מלבד כמה יצירות שנזכה אולי ללטף בחו"ל מבחוץ, מה לעשות - אנחנו צריכים משהו יותר עממי (גם לרכבים של 300K ש"ח רובנו צריכים הלוואות ומבצעים).

6. תתפלאו, אבל רוב התוכניות הטובות נמצאות באינטרנט, וגם בעיתונות שבאינטרנט מציעים קטעי וידאו לא רעים כלל (אפילו ב-YouTube ודומיה). אמנם באיחור מה של כמה חודשים, אבל מצד שני גם YES והכבלים משדרים אותם באיחור אופנתי דומה. כך שלהוציא את הכתוביות בשפת הקודש - אפשר לראות את כל הפרקים של התוכניות המוזכרות מהאינטרנט.

בשורה התוחתונה (שוב): ז-ה מ-ה י-ש !!!

אם למישהו יש משהו טוב יותר ביד, אני אהיה הראשון שיתמוך.

וכדברי העיתונאי//מגיש/קומיקאי(זעיר, אבל איזו בטן)/יהיר(שוחט פרות קדושות וכאלו שלא) ועוד:

"...And on that bomb-shell, it is now time to end. Thank you for watching. See you all next week..."

TIFF

מונדיאו טיטניום שחור-פנתר, 2.3ל' בנזין, 6היל' טיפט', חלונות כהים, עור, סאן-רוף חש', ב. שיוט, ב. אקלים מפוצלת, צ'יינג'ר MP3 Sony ל-6 דיסקים, AUX מובנה, שליטה מלאה מההגה, גודייר 235/45 עם מגנזיום R17 וחיישני חניה היקפיים.

פורסם

זו ממש תוכנית טיפשית, הם מנסים לחכות את TOP GEAR אבל לא כ"כ יוצא להם.

לפעמים אני לא מבין למה הם מדברים על מכוניות כשחצי מהתוכנית הם מפרסמים מחלבות של עיזים.

בשתי מילים תת רמה.

פורסם

אני מסכים עם אחד שאמר כאן שהתכנית מתחילה במסעות וטיולים , באמת מיותר , הופך את התכנית לפחות מוטורית ולא ראוי.

תכנית על מוטוריקה צריכה להתיחס רק למוטוריקה ולא על גמלים או נרגילות וכל מיני טיולים שמשעממים אותנו הצופים.

רק מוטוריקה ! ! ! אספנות , מכוניות קלאסה , מכוניות ספורט , שיפורים למיניהם , מה חדש , מה כדאי וכו' וכו' ..

שיקחו דוגמא מטופ גיר אין לטופ גיר שום מסע לחיפוש גמלים - רק מוטוריקה מכל הסוגים ומכל הדברים.

Tuning:lol:

פורסם

השאלה המתבקשת היא כזאת: האם אוהבי טיולים מסתכלים בכלל על התוכנית "המופע המוטורי"?

לשאלה זו ענו/עונים משתמשי פורום "טיולים וידיעת הארץ" מתפוז.

עכשיו רק צריך לחכות ולראות אם בכלל יש מי שרואים את התוכנית הזאת.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

"טיף"

לפי מה שאתה אומר על און (חבר של הראשון הביא את השני +השלישי שהיה אצל הרביעי :?) אז זה אומר שיש לי גם סיכוי לעבוד בתוכנית או כי גם אני מכיר את און/

:?

בחייאת ,תמצא דברים יותר הגיונים לכתוב (ויש הרבה לגבי התוכנית או זה שמגיש אותה כנראה בגלל זו שהוא נשוי לה :roll:)

:wink:

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

מנחים פוטנציאלים אפשריים

1) ראם סמואל

2) גל מדלי

3) און יעקובסון

4) איתי אלון

5) ראבאק ... אני אפילו בעד אלי אליהו ודורון T5

התוכנית על הפנים, כל שבוע אני נותן להם הזדמנות חדשה בת 5 דקות לנסות לעניין אותי - וזה לא קורה

והיה יכול להיות טוב אילו היו מוסיפים פינה מדי שבוע מוקדש לספורט מוטורי ישראלי (אןפנועים, קארט, ג'ימקאנות, דראג, ראלי, באחה,דריפטינג ,מועדונים וכו') משהו בשביל המורעלים בינינו כאן :lol:

פורסם

אני חושב שכולכם מפספסים את העיקר. מנחה טלוויזיה או עיתונאי צריך להיות קודם כל איש מקצוע בתחום התקשורת הרלוונטי. זה שמישהו יודע לנהוג עדיין לא אומר שהוא יודע לכתוב וזה שיודע לכתוב זה לא אומר שהוא יודע להופיע בטלוויזיה (למרות שקלארקסון עושה את שניהם מצויין).

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
מנחים פוטנציאלים אפשריים

1) ראם סמואל

2) גל מדלי

3) און יעקובסון

4) איתי אלון

5) ראבאק ... אני אפילו בעד אלי אליהו ודורון T5

התוכנית על הפנים, כל שבוע אני נותן להם הזדמנות חדשה בת 5 דקות לנסות לעניין אותי - וזה לא קורה

והיה יכול להיות טוב אילו היו מוסיפים פינה מדי שבוע מוקדש לספורט מוטורי ישראלי (אןפנועים, קארט, ג'ימקאנות, דראג, ראלי, באחה,דריפטינג ,מועדונים וכו') משהו בשביל המורעלים בינינו כאן :lol:

אבל אני בכל זאת אוסיף מה אני חושב על שני הנהגים המובילים, לשם לסיכום:

און יעקובסון - נהג ענק.

ראם סמואל - איש עסקים גדול.

ובקשר לאלי או דורון - זאת צריכה להיות תוכנית מעניינת :lol:

גם הרעיון עם הספורט המוטורי נשמע מעולה. אני רק מנחש שיכולה להיות כאן בעיה של חוקיות.

פורסם
אני חושב שכולכם מפספסים את העיקר. מנחה טלוויזיה או עיתונאי צריך להיות קודם כל איש מקצוע בתחום התקשורת הרלוונטי. זה שמישהו יודע לנהוג עדיין לא אומר שהוא יודע לכתוב וזה שיודע לכתוב זה לא אומר שהוא יודע להופיע בטלוויזיה (למרות שקלארקסון עושה את שניהם מצויין).

מצד אחד קלארקסון הוא מנחה גאוני, אבל מצד שני הוא די בהמה על ההגה. למרות שהוא יודע לנהוג, הוא לא אוהב לנהוג ביעילות אלא רק להגיד POWER!!! ולעשות דריפטים.

הוא לא ממש נוהג ואין לו מושג מעניינים טכניים.

בכל אופן, זה לא מוריד מהאיכות של ההופעה שלו, אלא רק עושה את זה יותר מעניין.

פורסם
עכשיו נשאר להילחם עם סמל"ת...

אני מניח שאתה מתכוון לפיאט גרנדה פונטו אבארט המצויינת. ובכן, אין ולא יהיה רכב כזה בישראל, חבל על המלחמה למרות שיש בישראל אנשים שבטוחים שהאבארט שלהם נמצאת בתוך קונטיינר בנמל בתוך ישראל. (באמת, זה סיפור אמיתי :shock:)

פורסם
מצד אחד קלארקסון הוא מנחה גאוני, אבל מצד שני הוא די בהמה על ההגה. למרות שהוא יודע לנהוג, הוא לא אוהב לנהוג ביעילות אלא רק להגיד POWER!!! ולעשות דריפטים.

לא יודע לגבי יכולות האבחנה שלך, אני מהטלוויזיה אין לי כישורים לבדוק את איכות הנהיגה שלו.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

זה לא קשור ליכולות שלי, הוא אומר את זה בפירוש ובאופן גלוי בראיונות שלו.

הוא לא נוהג בצורה ראציונאלית אלא מסתמך על הפילינג שהנהיגה נותנת לו.

הוא לא עושה אולי זמנים מדהימים (ובגלל זה הוא לא הסטיג), אבל אני בטוח שהוא נהנה הרבה יותר מהנהיגה וגם משעשע את הקהל. זה הרעיון בעצם.

פורסם
זה לא קשור ליכולות שלי, הוא אומר את זה בפירוש ובאופן גלוי בראיונות שלו.

הוא לא נוהג בצורה ראציונאלית אלא מסתמך על הפילינג שהנהיגה נותנת לו.

הוא לא עושה אולי זמנים מדהימים (ובגלל זה הוא לא הסטיג), אבל אני בטוח שהוא נהנה הרבה יותר מהנהיגה וגם משעשע את הקהל. זה הרעיון בעצם.

בניגוד לטיף, לגבי איכות הנהיגה.

יאיר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

• תוכן חדש...