Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6600 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משאל עם - אם הייתם יכולים לתת למישהו מהפורום להנחות את התכנית הזו - מי זה היה?

(ולא, און יעקובסון זו לא תשובה שמתקבלת על הדעת כי הוא התשובה הברורה מאליו)

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• ספונסר פורום
פורסם

אני לא מבין בטלוויזיה,ולא יודע מה עובר מסך ומה לא,אבל ברכב וכל מה שמשתמע מכך אני מבין,ואני יכול להעיד שיש בפורום הזה מספר אנשים שהיו יכולים לעשות שמות בתוכנית הזאת.

כדי להיות מגיש טוב לדעתי צריך ידע רב ברכב,אהבה אמיתית לעולם הרכב,וידע בנהיגה.

רוב הדברים שנאמרו בתוכנית הנ" לא נכונים או לא מדוייקים,וחבל,לפחות הייתי מצפה שה"מומחים" יהיו מומחים ולא סוחרי רכב שכל עיניינם הוא סחירות ומצב השוק.

אורן

פורסם
און יעקובסון חבר בפורום? :roll:

אאל"ט הוא מגיב לפעמים בספורט מוטורי.

הייתי נותן לגלברט - לנהוג הוא יודע, ואם הוא מצליח למכור גולף 1.6 בלי אבזור ב120 אלף שקל, אז הוא בטח בסדר בקטע של ההגשה :)

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

ישבתי עם חברה שלי וראינו, ואחרי הקטע הראשון המשכנו להסתכל רק כדי לראות כמה נמוך זה עוד יכול לרדת. לא, באמת, הקטע הראשון היה משעמם ברמות של ערוץ הכנסת. הם עשו את זה כבר שלושים פעם - תמיד נוסעים לדרום, תמיד מבקרים בכל מיני מקומות נידחים ותמיד חיים כהן משחק את זה שלא רוצה להיות שם ואילדיס מדבר בהתלהבות מזויפת על היופי של המקום. הם לא קולטים שזה חוזר על עצמו? הם בכלל ראו את הקטע בעצמם? הם פשוט איבדו כיוון לחלוטין (או יותר נכון - מעולם לא מצאו אותו). זו תוכנית מוטורית - אז שידברו על מכוניות, לא על מסג'ים, אוכל וצ'אקרות.

ה-XK היה גם מפוספס. יותר מדי קשקושים על הודו ובריטניה, פחות מדי אוטו. את מי זה מעניין? נראה להם שהקהל הישראלי מתעניין ביחסי הודו-בריטניה? יודע בכלל מה זה טאטא? מי כותב להם את הטקסטים? ולמה הוא אומר באמצע הכתבה שזו לא מכונית ספורטיבית? אז מה זה - מיניואן?

על המומחים אני בכלל לא ארחיב. זבל מיותר, פרסומי ומטעה (מחירון צריך לצאת כל שלושה חודשים? נו באמת...)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לפי דעתי התוכנית הזאות לא משהו כמו אתמול הוא נותן ציונים טובים לרכבים שהוא אוהב ..

כמו למשל זוכרים שהוא עשה מבחן להאודי בחו''ל ואמר שהיא לא משהו בסופו של דבר !!!

לא מבין את זה יש הרבה מה לשפר בתוכנית הזאות

הגולף שלי :shock2:והיא למכירה פרטים בפרטי

http://img374.imageshack.us/my.php?image=dsc00353qy0.jpg

פורסם
ישבתי עם חברה שלי וראינו, ואחרי הקטע הראשון המשכנו להסתכל רק כדי לראות כמה נמוך זה עוד יכול לרדת. לא, באמת, הקטע הראשון היה משעמם ברמות של ערוץ הכנסת. הם עשו את זה כבר שלושים פעם - תמיד נוסעים לדרום, תמיד מבקרים בכל מיני מקומות נידחים ותמיד חיים כהן משחק את זה שלא רוצה להיות שם ואילדיס מדבר בהתלהבות מזויפת על היופי של המקום. הם לא קולטים שזה חוזר על עצמו? הם בכלל ראו את הקטע בעצמם? הם פשוט איבדו כיוון לחלוטין (או יותר נכון - מעולם לא מצאו אותו). זו תוכנית מוטורית - אז שידברו על מכוניות, לא על מסג'ים, אוכל וצ'אקרות.

ה-XK היה גם מפוספס. יותר מדי קשקושים על הודו ובריטניה, פחות מדי אוטו. את מי זה מעניין? נראה להם שהקהל הישראלי מתעניין ביחסי הודו-בריטניה? יודע בכלל מה זה טאטא? מי כותב להם את הטקסטים? ולמה הוא אומר באמצע הכתבה שזו לא מכונית ספורטיבית? אז מה זה - מיניואן?

על המומחים אני בכלל לא ארחיב. זבל מיותר, פרסומי ומטעה (מחירון צריך לצאת כל שלושה חודשים? נו באמת...)

רוני

תיקון קל הוא אמר שזאת לא מכונית ספורט אבל זה כן מכונית ספורטיבית.

נראה לי שהוא התכוון להגיד שזה מכונית שהיא יותר GT או מכונית יוקרתית אבל שנראת ספורט.

S2000

פורסם
לפי דעתי התוכנית הזאות לא משהו כמו אתמול הוא נותן ציונים טובים לרכבים שהוא אוהב ..

זה בסדר. גם אנחנו לא מבינים מה שאתה אומר.

תיקון קל הוא אמר שזאת לא מכונית ספורט אבל זה כן מכונית ספורטיבית.

נראה לי שהוא התכוון להגיד שזה מכונית שהיא יותר GT או מכונית יוקרתית אבל שנראת ספורט.

האמת, לא זוכר במדויק. אתה יכול לבדוק שנית פה (אצלי משום מה זה לא עובד). אבל רק בכדי להבהיר - יגואר XK זו האמ-אמא של המכונית ספורט. וזה לא מעניין למה הוא התכוון אם זה לא מה שהוא אמר (מה גם שהוא יכול להגיד לקהל הישראלי עד מחר שזו מכונית GT, והם לא יבינו על מה הוא מדבר).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אאל"ט הוא מגיב לפעמים בספורט מוטורי.

הייתי נותן לגלברט - לנהוג הוא יודע, ואם הוא מצליח למכור גולף 1.6 בלי אבזור ב120 אלף שקל, אז הוא בטח בסדר בקטע של ההגשה :)

אין על גלברט. אפילו לי הוא הצליח לדחוף איזו גולף טורבו חדשה בכמעט 150K :lol:

Twincharger Stratified Injection

פורסם

זה בסדר. גם אנחנו לא מבינים מה שאתה אומר.

הוא אומר שאם לא תהיינה מכוניות של Audi בתוכנית היא תשתפר.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

ביום שישי עמדתי ברמזור עם האופנוע ומר-בעלה של מיקי חיימוביץ עבר בצומת.

אתם מסוגלים לשמוע אופנוע ולא להסובב את הראש לראות מה זה?

חיים כהן בטוח היה מסתובב,הוא באמת אוהב כלי רכב.

אייל

פורסם
משאל עם - אם הייתם יכולים לתת למישהו מהפורום להנחות את התכנית הזו - מי זה היה?

(ולא, און יעקובסון זו לא תשובה שמתקבלת על הדעת כי הוא התשובה הברורה מאליו)

אני הייתי בוחר בצמד יאשה & בוריס.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אני לא יודע אם זה נחשב מישהו מהפורום, אבל... אני הייתי נותן את ההנחיה לאדם שכבר הוכיח עצמו כעיתונאי רכב מקצועי מהמובילים בארץ, מבקר מכוניות ללא משוא פנים, נהג אמיתי מהעם, שיודע להכנס באין כניסה כמו השכן ממול (ולא איזה נהג מרוצים מתנשא!) ובעיקר עם קבלות ומדבקות מהנורבורינג. אתם יודעים בדיוק על מי אני מדבר! ובתקציב של ערוץ 10 הם ישמחו להעסיק מישהו שבתור שכר יסתפק בלקבל את המיניאטורת פיאט קופה שמונחת על השולחן של אילדיס.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

בבקשה תגיד לי שאתה צוחק עליי - פייביש?

יש סיבה למה הוא חסום כמעט מכל פורום אפשרי...

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

• תוכן חדש...