Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6578 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני הולך לבדוק היום פורד פיאסטה 2001. הרכב יד שלישית. יד ראשונה הייתה בהשכרה. הרכב שימש בשנתיים האחרונות כרכב שני למשפחה. ראיתי את הרכב רק חיצונית, הוא נראה די שמור.

אם יש למישהו טיפים מה כדאי לבדוק במיוחד, אשמח לשמוע.

תודה מראש למגיבים

פורסם

חבל על הכסף שלך לעשות בדיקה , במקום זה היית יכול למלא שני מכלי דלק.

תעשה סיבוב על המכונית ותראה שאין נזילות

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

פורסם

אני לא הייתי מוותר על בדיקת הרכב ולו בגלל העובדה שמקונן בליבי חשש שהרכב שהיה בעבר שהשכרה די קרוע ולך תדע אם עבר תאונה כזו או אחרת.

חבר שקנה רכב דומה גם מהשכרה עם ק"מ לא מבוטל כ-220,000

אכל אותה עם ראש מנוע (למזלו בעל המגרש שממנו קנה הוא בעלה של אחותו ולכן תוקן ראש המנוע כ"ח בעל המגרש).

מי שמנסה לחסוך בבדיקת רכב כמה מאות שקלים עלול בסופו של יום להוציא מכיסו כסף גדול על יישור קו ועל בלאי גדול מהרגיל.

קח זאת כחומר למחשבה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

לא הייתי מוותר על בדיקה אם אינך מבין במכוניות

לא תוכל לדעת אם הרכב עבר תאונה קשה,שילדה ומצב הגיר והמנוע ע"פ בדיקת "נזילות" כמו שקודמי הציע.

ככה קונים רכב שעולה 5000 לא משהו יקר יותר שאתה גם בונה על זה שהוא יסע ולא יעשה בעיות

לגבי המלצות

לא הייתי ממליץ לך לקנות רכב השכרה לשעבר מהסיבות הברורות שהרכב רוב הסיכוים לא עבר חיים קלים,לא טופל כמו שצריך ורוב הסיכויים שישנו בלאי גבוה לאומת רכב שהיה בידיים פרטיות וטופל באהבה.

חפש לך רכב עם עבר פרטי ועם הסטוריית טיפולים

פורסם

רוב גדול מהפיאסטות בשנתון הזה היו בהשכרה.

כך שלמצוא אחת שעברה רק ידיים פרטיות ובמצב טוב זה קצת קשה.

בכל מקרה לא הייתי מציע לרדת כבר עכשיו מהעניין מאחר ומדובר ברכב טוב, אמין, קל לתחזוק וחסכוני (ידני).

קח את הרכב לבדיקה.

אם לא התגלה שום דבר מיוחד, תוריד במחיר בגלל ההשכרה ולך על זה.

• תוכן חדש...