Jump to content

אשר גפן

  • הודעות

    6
  • כאן מאז:

כל מה שפורסם על ידי אשר גפן

  1. הדגם הוא s60 young הוא מבקש 26000. שזה מחיר המחירון בלי להכניס את עניין ההשכרה.
  2. הרכב בבעלותו של הבעלים הנוכחים 5 שנים. בנס ציונה.
  3. ראיתי היום ספייס 2002. יד שנייה מהשכרה עם קילומטראז' של 72000. מבדיקה של נסיעה ברכב והסתכלות ברכב, הוא ממש שמור וטוב. אחרי החג אקח אותו לבדיקה. הבעלים רוצה 1000 מעל המחירון. בהנחה שהבדיקה לא מעלה בעיות מיוחדות, עד כמה יש באמת לרכב הזה ביקוש - לעזוב אותו ולחפש רכב ממחירון ולמטה , או שכדאי לחטוף?
  4. שלום, אני הולך לבדוק היום פורד פיאסטה 2001. הרכב יד שלישית. יד ראשונה הייתה בהשכרה. הרכב שימש בשנתיים האחרונות כרכב שני למשפחה. ראיתי את הרכב רק חיצונית, הוא נראה די שמור. אם יש למישהו טיפים מה כדאי לבדוק במיוחד, אשמח לשמוע. תודה מראש למגיבים
  5. יש למישהו דעה בנוגע לדגם של פיאסטה בתקציב הנ"ל?
  6. שלום וברכה, אני מעוניין לקנות רכב קטן אמין וחסכוני בתקציב בין 25 ל 32 אלף. אסע בעיקר בתוך העיר. אני מתלבט בעיקר בין: פז'ו 306 דגם 2001, פז'ו 206 1999, פונטו-ספייס 2001 שמעתי דברים סותרים על האמינות של הדגמים הנ"ל. מה דעתכם? יש דגמים אחרים שכדאי לחשוב עליהם?
×
×
  • תוכן חדש...