Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6603 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם !

יש לי בעיה מאוד מוזרה באוטו ( הונדה אקורד 92 )

לפני חודש האוטו התחמם, נתתי לו לנוח ובדקתי מים ולא היה מים, אוקיי סביר שהאוטו יתחמם שאין מים אז כמובן שמתי מים

הכול רגיל הכול בסדר אך במשך החודש הזה עד היום, מדי פעם שאני מוסיף מים, אחרי נסיעה יורד מים מתחת לאוטו אבל האוטו לא מתחמם ואין שום בעיה הכול בסדר, ואחרי זה שהאוטו קר אני בודק ויש מים שוב פעם הכול בסדר ! זה תופעה ממש מוזרה

והיום זאת אומרת עכשיו אני חוזר והאוטו שוב מתחמם וחוזר למצב הרגיל כמה פעמיים אז עצרתי בצד ובדקתי מה עם המאוורים

והם עובדים אבל עדיין המד חום עובר את הטמפ' עבודה ! ואין נזילות מתחת לאוטו בדקתי

כמובן שמים אני לא יכול לבדוק כי אם יש מים הכול יעוף

אז סליחה על החפירה

אבל מישהו כאן יודע מה זה יכול להיות ?

תודה מראש

פורסם

אם יורדים מיים בטמפ' עבודה יש בסבירות גבוהה נזילה: משאבת מיים /צינורות /רדיאטור.

גש למוסך /מכון רדיאטורים לבדיקת לחץ ובמידת הצורך גם לחץ הפוך.

אם תמשיך לנסוע כך אתה עלול לגרום נזק למנוע.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

הקיץ כבר כאן , והבעיות מתחילות לצוץ בגין הזנחת מע' הקירור , ללא טיפולים יזומים כגון ניקוי רדיאטור הח' תרמוסטט אחת לשלוש שנים ! , שימוש בנוזל קירור מקצועי ולא בחארטה.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

טוב, עכשיו ירדתי לאוטו ובדקתי מים ולא היה טיפת מים, אז זה בסדר שהוא התחמם לגיטמי !

אבל כאילו מה זה בסדר שכול יומיים שלושה אני צריך לשים מים ??

ומה לגבי הנזילות שיש מדי פעם ?

למרות שכבר זמן מה הם לא הופיעו..

תודה מראש

פורסם
הח' תרמוסטט אחת לשלוש שנים !

למה להחליף את התרמוסטט ?

אני נוסע עם התרמוסטט המקורי (13 שנים)

והוא עדיין עושה את תפקידו

בתרמוסטט אין בלאי - או שהוא עובד,

או שהוא לא עובד.

אם המנוע לא עבר ארוע של התחממות,

אין צורך בהחלפת תרמוסטט יזומה.

פורסם

יכול להיות שיש לך נזילה ממשאבת המים. לפעמים הנזילה יכולה להופיע רק במנוע קר ולא תמיד מניסיון. תחפש מתחת לאוטו סימנים לנזילה.

• ספונסר פורום
פורסם
למה להחליף את התרמוסטט ?

בתרמוסטט אין בלאי - או שהוא עובד,

או שהוא לא עובד.

אם המנוע לא עבר ארוע של התחממות,

אין צורך בהחלפת תרמוסטט יזומה.

לטרמוסטט יש בלאי,ולא צריך לחכות שהוא יתפס.

פורסם
למה להחליף את התרמוסטט ?

.

בפולו שלך אתה נוסע עם הטרמוסטט המקורי 13 שנים?!

פורסם
טוב, עכשיו ירדתי לאוטו ובדקתי מים ולא היה טיפת מים, אז זה בסדר שהוא התחמם לגיטמי !

אם האוטו מתחמם זה לא בסדר. במקרה כזה לוקחים אותו למוסך על גרר ומסדרים את הבעייה.

אבל כאילו מה זה בסדר שכול יומיים שלושה אני צריך לשים מים ??

יש לך כאילו בעייה. גש למוסך לאבחון. כבר קיץ, אסור להזניח בעיות כאלה, בסופו של דבר יהיה נזק לראש מנוע ולבלוק (אם עדיין אין את הנזק).

סיבה בגללה המים יורדים אחרי שאתה מכבה מנוע, יכולה להיות בגלל שגז פליטה מסדקים בראש מנוע מגיע למערכת קירור.

סיבה נוספת לירידת מים, רתיחת מים.

איזה נוזל קירור אתה שם? אם זה מי ברז, תעשה חיפוש בפורום אילו נזקים זה גורם וממליץ להתחיל לחפש מנוע תחליפי בפירוקיות.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...