Jump to content

Sharon Amor

  • הודעות

    49
  • כאן מאז:

הנקודות של Sharon Amor

נהג חדש

נהג חדש (2/14)

1

מוניטין

  1. הרכב הוא הונדה אקורד 2009 , 120,000 יד ראשונה אשמח לשמוע את דעתכם על הבדיקה..? http://www.siz.co.il/my.php?i=kmjtnywfj53e.jpg http://www.siz.co.il/my.php?i=gqunmg53nmxe.jpg תודה מראש
  2. שלום לכם חברים יש לי שאלה קטנה , האם רכב מסוג מאזדה לאנטיס 323 שנת 2000 מנוע 1800 יכול לגרור נגררת עם ציוד בסדר גודל של 300 קילו ? תודה מראש !
  3. שלום לכם כפי שראיתם בכותרת מחפש מוסך מורשה אמין באזור חולון , ת"א , ראשון .. תודה מראש
  4. באוטו הזה השתמשו אך ורק במי קירור בוודאות !
  5. שלום לכם , היום לאחר נסיעה של כ - רבע שעה , אני מגיע לחניית הבית מחנה את האוטו פתאום אני שומע פיצוץ ויצא עשן מהמנוע ! כמובן יצאתי פתחתי בדקתי ומצאתי צינור מים שהתפוצץ ונחתך לחצי !!! שלפי דעתי זה מוזר , בדרך כלל יש קרע או משהו אחר , בקיצור האוטו לא התחמם לא כלום רק התפוצץ הצינור עכשיו זה צינור שנראה לי מגיע ממשאבת מים ועובר דרך כול המנוע ומגיע גם לכיוון ההגה שמה למטה לא יודע לאן הוא הולך , השאלה שלי היא כזאת , 1. איך קורה כזה דבר שמתפוצץ צינור לשתיים זה לא מוזר ?!? ולא התחמם. 2. מה זה הצינור הזה ? ומה עלות של דבר כזה ! תודה מראש !~! ושבת שלום !
  6. שלום לכם חברים, רציתי לדעת כמה אמור לעלות בערך פלאנג' מים לפורד מונאדו 2002 ? ואיך הולך החלק הזה ? הבנתי יש רק מקורי.. תודה מראש !
  7. פשש המצב באמת בעייתי , אתה לא הראשון שאומר את זה איזה באסה עכשיו מה אני אמור לעשות איזה אוטו אני יכול לקנות בסכום של 30 - 40 אלף שקל חזק , שיכול לגרור נגררת ?
  8. שלום לכם חברים , אני מתייעץ המון בפורום הזה אתם עוזרים לי בהמון דברים ואני ממש שמח שאפשר להתעזר בכם ! ועכשיו יש לי בעיה קצת רצינית ומבלבלת ואני קצת יחפור ואני אשמח לתגובתכם ! ברשותי פורד מונאדו 2002 GAHIA אני רכשתי אותו בידיוק לפני חודש מחבר ממש קרוב שממש שמר על האוטו מניסוני בן אדם קפדן !~! לרכב היה מותקן וו גרירה + נגררת , ואני גם צריך לסחוב וו נגרר העבודה שלי דורשת נגררת עכשיו לא עשיתי לו בדיקה והוא אמר האוטו 10 מצויין אין בעיות ואני סמכתי על דעותיו מנסיון דעות של כול החברים . שבועיים לאחר מכן החלפתי משאבת מים לאוטו מפני שהיה רעש מוזר ומציק מאזור המשאבה וזאת הייתה הבעיה עכשיו היום הגיר שבק חיים !! אני נותן גז על D והאוטו לא זז כמו על ניוטרל וזה רק נותן לנסוע בהילוך R גררתי את האוטו למוסך והמוסכניק אמר שהלך הגיר הם ניסו הכול הוא בדק אולי זה בעיה בפיקוד,בקיצור הוא עושה לי שיפוץ גיר עכשיו אני כבר ממש מבולבל ולא יודע מה לעשות התרוששתי כבר אני אין לי ניסיון עם מכוניות ומותר להגיד שאני גם קצת פזיז מדי עכשיו כמה שאלות : 1. כמה אמור בערך לעלות סכום של שיפוץ גיר ?? 2. אמרו לי אנשים לתקן את הגיר ולמכור את האוטו , לא יודע כבר למי להקשיב אמרו לי שזה גורר לעוד תקלות וכו' וכו' עכשיו מה אתם ממליצים להשאר עם הרכב הנ"ל ?? או לתקן ולמכור , אגב בעוד כחודש וחצי +- יש לרכב טסט !! עוד הוצאה בקיצור אני מחפש פה עזרה מה אני אמור לעשות בהמשך ?? ממש תודה מראש וסליחה על החפירה !~! פשוט אני כבר מבולבל ולא יודע מה לעשות .
  9. סליחה על ההתפרצות לנושא אבל יש לי שאלה לגבי האזעקה ! אני רוצה גם להתקין אחת כזאת מהדגם הזה שמעתי פשוט שיש זיופים להאזעקה הזאת זה נכון ? אם כן איך יודעים מה המקורי מבינהם ?? תודה מראש וסליחה אחי פשוט זה חשוב לי
  10. אוקיי חברים אז הייתי במוסך הוא אמר שלא נגרם נזק , אם היה נגרם נזק אז הרכב כבר היה מתחמם ! ובקשר להתחממות זה כנראה בגלל שכול נוזל קירור התאדה מהנסיעה באילת ולא היה נוזל קירור ולכן הרכב התחמם ! עוד שאלה קטנה , כמה נוזל קירור צריך להשאר במיכל כמובן שאני בא לבדוק שהאוטו קר ? מעל ה - MIN או בול ב - MAK או בין לבין ??? תודה לכם על העזרה !
  11. שלום לכם חברים קרתה לי תקלה קטנה יום חמישי נסעתי לאילת כמובן עם הרכב , הכול טוב ויפה נסע יפה מאוד בלי בעיות עכשיו בחזור אמרתי לפני שיצאנו לכיוון הבית אמרתי אני ישים מים שיהיה כזה אני שם תמים וזה הכול טוב ויפה ומי שסגר את הפקק זה לא הייתי אני זה היה חבר עכשיו הוא לא סגר אותו טוב אתם יודעים עקום אני יודע כזה בקיצור לא טוב והיה בריחה של אוויר עכשיו חזרנו אני נוסע כול הדרך אין בעיה לא התחמם הכול טוב ויפה הגעתי כרגע הבית אני שומע רעשים פתחתי תמכסה מנוע והיו בועות של רתיחה לכמה שניות וזהו , התחלתי לחשוש שיש בעיה של משהו באוטו פתאום אני רואה שהפקק של המים לא סגור טוב והבנתי מה הבעיה השאלה שלי היא כזאת עם יכול לקרות משהו מזה ???? אני דיי לחוץ כי קניתי אותו רק לפני שבוע !! סליחה על החפירה , אני אשמח לעזרה תודה רבה
  12. אז לא לפרק שמה את כול החלק שעליו מורכב היוניט הוא חלק ממש קטן והוא מחובר שמה לאיזה לצינור שממשיך למנוע
  13. שלום רב לכולם. לפני כמה זמן הרכב התחמם אז בדקתי ומצאתי נזילת מים מאיזה צינור מים ברכב , אין בעיה הלכתי קניתי צינור החלפתי והכול עבד כמו שצריך ותקין לחלוטין לפני כמה ימים הרכב התחיל לאבד מים היה נזילה ולא מצאתי , עד שהיום עשיתי חיפוש מעמיק ומצאתי שהנזילה באה מהמקום שעליו מותקן היוניט חום , משמה יוצא המים עכשיו השאלה שלי כתוצאה ממה זה נהיה ? מה צריך לעשות לפרק את זה ולשחרר שמה את הלחץ או מה הפתרון ? תודה רבה לכולם , וסליחה על החפירה !
  14. אוקיי תודה רבה לכם חברים ! רק עוד שאלה קטנה מחר עובד איפה שעושים טסטים ?
×
×
  • תוכן חדש...