Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6608 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם. ברשותי איביזה דור ראשון 92 ידנית.

1. בזמן האחרון שמתי לב שבלילה כאשר האורות המערכב דלוקים ואני עושה פעולה חשמלית כגון הורדת חלונות החשמל שניהם יחדיו הרכבמנמיך ממש אבל ממש טיפה את התאורה והרכב רועד בקטנה , האם זה מעיד על מצבר שעומד למות? ,אני הרבה פעמים שומע מוזיקה חזק במערכת כאשר הרכב מכובה האם נסיעה ארוכה ללא תצרוכת חשמל תעזור במשהו למלות את המצבר?

2. הקלאצ' ברכב שלי קשה ללחציה מאשר רכבים אחרים , הוא ממצב טוב וגם עשיתי את הבדיקה של ההילוך ה 4 והרכב נכבה, כיצד אני יכול לעשות אותו רך יותר ללחציה?

תודה רבה .

פורסם

שלום רב!

1- כל הפעלת צרכן חשמל יוצרת עומס על האלטרנטור, מה שגורם למפל מתח, ולרעידה קלה של סלד המנוע, הדבר טבעי, ואינו מעיד על בעייה כלשהי לא במצבר ולא באלטרנטור.

שימוש במערכת סטריאו, ולא משנה באיזה אמפר, במנוע כבוי לא מומלצת כלל, ועלולה לתקוע אותך עם מצבר מרוקן, מבלי אפשרות

להתניעו, בגלל התרוקנות המצבר.

2- החלף כבל קלאץ.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...