Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6630 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני משהו כמו חודש לחצתי על BUY IT NOW באייבאי על איזה מוצר שעולה 20 דולר(משהו ליין..לא משנה)

בקיצור תכננתי לשלם ישירות עם הכרטיס אשראי אבל רק אחרי שהזמנתי שמתי לב שאפשר רק עם PAYPAL(אין צורך להגיד לי שאני מפגר:-D)

יש לי חשבון פאיפאל ישן שלא יצא לי לאמת בו כרטיס אשראי..יש אפשרות כזו של להכניס את המספר של הכרטיס ואז פשוט להזמין מבלי לעשות אימות או שחובה לחכות לדואר ולפירוט החודשי של הכרטיס ואז לראות?

שלחו לי הודעה שאני חייב לתת תשובה בתוך 7 ימים ואז אני אפר איזה כללים או משהו כזה..מה יכול לבוא כתוצאה מזה? רק שלא יבואו ויעקלו את האדג' שעתיד לבוא....:lol:

תודה,אלון.

מנהל תחום אופנועי שטח בחברת HM-MOTO, יבואנית אופנועי SHERCO, AJP וRIEJU

פורסם

אני במצב די דומה.

לפני שבוע פתחתי חשבון paypal.

לפני יומיים רכשתי פינוק לקליאו שלי ב-21 פאונד.

השיטה ב-paypal הולכת כך שכדי לאמת ולקשר את כרטיס האשראי שלך אליהם, הם מחייבים אותך ב-1.9 דולר כאשר בשורת החיוב הזאת יש מספר אימות שאותו מכניסים בחשבון paypal. את ה-1.9 דולר הם מחזירים לך מיידית. הם טוענים שבחלק מהמקרים אפשר לראות את קוד האימות אם נכנסים לחיובים העתידיים של הכרטיס אשראי דרך האינטרנט.

אצלי לא הופיעה שום שורת חיוב בכרטיס אשראי, ובכל זאת רכשתי את המוצר ושילמתי דרך paypal. המוכר קיבל את הכסף כי הוא הודיע לי שהוא כבר שלח את המוצר לישראל (או שהוא שלח את המוצר מבלי לקבל כסף...).

בחיובי הכרטיס שלי אין שום חיוב בנתיים, לא של ה-1.9 דולר של paypal ולא של ה-21 פאונד של המוצר עצמו. בקיצור...מוזר. למיטב הבנתי, הקישור של כרטיס האשראי לחשבון paypal מאפשר לך העברה של סכומים גבוהים יותר מאשר ללא הקישור הזה, כנראה שעד סכום מסויים אפשר להעביר ללא הקישור.

אני ממליץ לך לנסות להוסיף את הכרטיס אשראי שלך לחשבון paypal ולהעביר את הכסף בכל מקרה, אם זה לא עובד פתח חשבון paypal חדש.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

את האימות הזה עשיתי כבר בכ"א של אבא שלי אבל פה מדובר על מקרה שונה שלא ידעתי בדיוק את התוצאות שלו ולכן הייתי צריך תשובה מתאימה, תודה רבה.

מנהל תחום אופנועי שטח בחברת HM-MOTO, יבואנית אופנועי SHERCO, AJP וRIEJU

פורסם

שאלה קטנה בנושא:

האם אפשר להירשם לפייפל עם כרטיס אשראי לא בנלאומי?

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם
אני במצב די דומה.

לפני שבוע פתחתי חשבון paypal.

לפני יומיים רכשתי פינוק לקליאו שלי ב-21 פאונד.

השיטה ב-paypal הולכת כך שכדי לאמת ולקשר את כרטיס האשראי שלך אליהם, הם מחייבים אותך ב-1.9 דולר כאשר בשורת החיוב הזאת יש מספר אימות שאותו מכניסים בחשבון paypal. את ה-1.9 דולר הם מחזירים לך מיידית. הם טוענים שבחלק מהמקרים אפשר לראות את קוד האימות אם נכנסים לחיובים העתידיים של הכרטיס אשראי דרך האינטרנט.

אצלי לא הופיעה שום שורת חיוב בכרטיס אשראי, ובכל זאת רכשתי את המוצר ושילמתי דרך paypal. המוכר קיבל את הכסף כי הוא הודיע לי שהוא כבר שלך את המוצר לישראל (או שהוא שלח את המוצר מבלי לקבל כסף...).

בחיובי הכרטיס שלי אין שום חיוב בנתיים, לא של ה-1.9 דולר של paypal ולא של ה-21 פאונד של המוצר עצמו. בקיצור...מוזר. למיטב הבנתי, הקישור של כרטיס האשראי לחשבון paypal מאפשר לך העברה של סכומים גבוהים יותר מאשר ללא הקישור הזה, כנראה שעד סכום מסויים אפשר להעביר ללא הקישור.

אני ממליץ לך לנסות להוסיף את הכרטיס אשראי שלך לחשבון paypal ולהעביר את הכסף בכל מקרה, אם זה לא עובד פתח חשבון paypal חדש.

אתה לא שואל ואז תוהה.:wink:

אתה תראה את החיוב תוך מס' ימים. לגבי קוד אימות: גם זה לוקח מס' ימים ואז יש 2 אופציות - 1. להתקשר לחברת האשראי ולבקש את הקוד. 2. להמתין לדף פירוט חשבון החודשי וכאשר יגיע, יהיה ליד השורה של פייפאל גם הקוד המיוחל.

בגדול, אתה לא חייב להיות מאומת ע"י פייפאל אבל סכום הרכישה וכמות מוגבלים. כמו כן, לא מעט מוכרים לא מוכנים לשלוח לחשבון לא מאומת.

הקיצר, אל דאגה כי תוך שבועיים+ תקבל את הכרום שלך...:-D

מה שכן חשוב הוא לשמור תמיד את החשבונית קנייה של פייפאל בעיקר אם תידרש להגיע למכס או שתהיה בעייה והמוצר לא הגיע/לא נשלח וכו'.

Veni Vidi Vici

פורסם

יש הפרש של כ3 ימים בין הפעולה לרישום שלה בבנק בארץ.

אפשר לשנות מס' אשראי ולהישאר עם פאיפאל שאושר לאחד אחר.

אפשר פאי פאל לכ.א. שאינו בינלאומי.

משכנתא זה קל

פורסם
הקיצר, אל דאגה כי תוך שבועיים+ תקבל את הכרום שלך...:-D

מה שכן חשוב הוא לשמור תמיד את החשבונית קנייה של פייפאל בעיקר אם תידרש להגיע למכס או שתהיה בעייה והמוצר לא הגיע/לא נשלח וכו'.

נקווה...זה נשלח בדואר רגיל, אז יש מצב שיתקעו לי את זה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
יש הפרש של כ3 ימים בין הפעולה לרישום שלה בבנק בארץ.

אפשר לשנות מס' אשראי ולהישאר עם פאיפאל שאושר לאחד אחר.

אפשר פאי פאל לכ.א. שאינו בינלאומי.

עם ישראכרט 8 ספרות אפשר להרשם לפייפאל?

• תוכן חדש...