Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6631 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעבר לכך, הכרטיס צריך להיות בינ"ל:

• שם בעל הכרטיס מוטבע באנגלית על הכרטיס
  • הכרטיס מוגדר כבינ"ל בחברת האשראי

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

הכרטיס לא צריך להיות בין לאומי ולא מחייב כיתוב באנגלית.

אני ביצעתי כמה רכישות בחו"ל דרך האינטרנט עם כרטיס ישראלי, אשר שמי הופיע עליו בעברית.

16 ספרות 3 ספרות מאחור וזהו, הכרטיס כשר לביצוע עסקאות אינטרנט בחו"ל.

Morel Dotech + MT22 - JBL 75.4 - Hertz ES250

פורסם

אין צורך בכרטיס בינלאומי. הזמנתי הרבה דברים מאיביי עם ויזה שרשום עליו

Valid only in Israel

רק צריך כרטיס שיהיה מוכר בעולם, כי אתה צריך לסמן מתוך רשימה איזה כרטיס יש לך וכמובן שאין שם "ישראכרט".

כזכור לי הם מבקשים לא להתקשר ולשאול מה הקוד, אבל מנסיון זה יופיע אחרי כמה ימים אם תירשם ל-cal-online.co.il

זה בויזה, אני מאמין שגם בשאר הכרטיסים לא תהיה בעיה. וקח בחשבון שאתה גם תחוייב אחרי כמה ימים ולא במועד החיוב הרגיל אז תדאג שיהיה כסף בחשבון בזמן התשלום באינטרנט. בהצלחה!

• תוכן חדש...