Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6644 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני שוקל לרכוש סיטרואן פיקאסו, מודל 2004 (הסיפור הרגיל: זקוק למרווח לילד, למקום לעגלה ולכל הדברים שמעמיסים כשנוסעים לסופשבוע אצל ההורים של האשה בצפון הרחוק...). מבחינת עלות-תועלת המחיר נשמע לי די אטרקטיבי ביחס לחלופות הקיימות, ומכל מה שהצלחתי לקרוא לא מצאתי יותר מדי דברים רעים ביחס לרכב עצמו, לאמינותו, ועלויות אחזקתו וכיו"ב.

אודה לכל אבחנה והמלצה בעניין, לטוב ולרע.

פורסם
אני שוקל לרכוש סיטרואן פיקאסו, מודל 2004 (הסיפור הרגיל: זקוק למרווח לילד, למקום לעגלה ולכל הדברים שמעמיסים כשנוסעים לסופשבוע אצל ההורים של האשה בצפון הרחוק...). מבחינת עלות-תועלת המחיר נשמע לי די אטרקטיבי ביחס לחלופות הקיימות, ומכל מה שהצלחתי לקרוא לא מצאתי יותר מדי דברים רעים ביחס לרכב עצמו, לאמינותו, ועלויות אחזקתו וכיו"ב.

אודה לכל אבחנה והמלצה בעניין, לטוב ולרע.

בצרפת קיבלנו את גרסת ה1.6 דיזל ידנית. האוטו ממש נוח. ותאמין או לא, יותר מ20 ק"מ לליטר עם חמישה אנשים+ציוד+כבישים הרריים. ממש ממש חסכוני.

אני חושב שסה"כ האוטו אמין מאחר והוא מבוסס על הקסארה שהיא הבת החורגת (מבחינת אמינות ממש טובה) במשפחת סיטרואן.

יאיר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם

הרכב מומלץ והינו אחד הטובים בארץ בקטגוריה שלו, הבעיה היא אחרת: צריך למצוא אחד! אם אכן מצאת כפי שאתה מתאר, משנתון 2004, בדוק אותו היטב. אגב, האם הוא שייך לחברה? בזמנו בדקתי 2 רכבים כאלה ושניהם היו בעצם 2 מכוניות תפורות באמצע, כאשר המוכר (חברת היד השניה של לובינסקי, שכחתי את שמה) לא היה מוכן לקבל את העובדות ולהוריד במחיר. בסוף התייאשתי ורכשתי רכב אחר, מפרטי.

פורסם

עד היום כל דבר של פיקסו הוא בעל ערך רב ! , ועכשו לעניין : הפיקסו הוא רכב טוב וכו' כמו שכתבו חברי אלא משום מה השוק שלו מאוד חלש לפחות פה אצלינו בנגב !!

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

נכון אין הרבה מכוניות פיקסו בנגב ....הווה אומר רכב לא כל כך פופולרי אצלינו בנגב ! , רועי המוסך שלי לא רחוק ממוסך פיג'ו/סיטרואן , במחלקת הטרייד-אין שלהם כמעט ואין ביקוש לפיקסו !, כמו כן במכון הבדיקות כמעט ואין תנועה של מכוניות אלה !

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

ברשותי (ברשות רעיתי ליתר דיוק) פיקאסו מודל 2004 , מנוע 2 ליטר אוטומט.

הרכב נרכש מליסינג לפני כשנה , ומאז שירת נאמנה את רעיתי למעט תקלה מוכרת וידועה של החלפת שסתומי הגיר החשמלים.

הרכב נותן תמורה הרבה מעבר למחירו במחירון של הלוי, מרווח , מצויד , ול3 ילדים הוא מוביל אידיאלי.

ממליץ בהחלט על הרכב, ולא להיבהל מליסינג, הרכבים שימשו בעלי משפחות אשר שמרו על הרכב והתנהגו אליו בהתאם.

הרב אשר רכשתי נבדק במכון בדיקה על פי בחירתי ונמצא תקין ללא כל תאונות.

שים לב למצב הגיר, ולתושבות מנוע מעט רגישות.

בדוק שכול מכלולי האביזרים עובדים , ושלוח התצוגה הדיגיטאלי עובד במלואו.

קניה לא פחות ממעולה במחיר מצחיק, כ 55,000 ש"ח למודל 2004..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
המחיר הוא "מדד היוקרה" של הרכב , ביקוש נמוך מחיר נמוך !

כרגיל, כל הודעה שלך היא פשוט פניני משבת של תגובה, רק מה כל קשר בינה לבין המציאות מיקרי בהחלט.

קשה מאוד להשיג פיקאסו בשוק המשומשות, ואילו הטובות נעלמות במהירות.

הביקוש גבוה , המצאי נמוך.

בנוגע למחיר הרכב, רק ללוי יצחק הפיתרונות לשיטת התמחיר המעוות שלו, הוא בונה על טיפשות העדר כבר עשורים, מבחינתו זה מניה בטוחה בבנק.

הפראירים פשוט לא מתים רק מתחלפים, השוק הישראלי דוגמא חייה לזה.

משפחה אשר מעדיפה לרכוש קורולה \ לנטיס מודל 2000 - 2001, במקום לרכוש באותו סכום פיקאסו...

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
ברשותי (ברשות רעיתי ליתר דיוק) פיקאסו מודל 2004 , מנוע 2 ליטר אוטומט.

הרכב נרכש מליסינג לפני כשנה , ומאז שירת נאמנה את רעיתי למעט תקלה מוכרת וידועה של החלפת שסתומי הגיר החשמלים.

הרכב נותן תמורה הרבה מעבר למחירו במחירון של הלוי, מרווח , מצויד , ול3 ילדים הוא מוביל אידיאלי.

ממליץ בהחלט על הרכב, ולא להיבהל מליסינג, הרכבים שימשו בעלי משפחות אשר שמרו על הרכב והתנהגו אליו בהתאם.

הרב אשר רכשתי נבדק במכון בדיקה על פי בחירתי ונמצא תקין ללא כל תאונות.

שים לב למצב הגיר, ולתושבות מנוע מעט רגישות.

בדוק שכול מכלולי האביזרים עובדים , ושלוח התצוגה הדיגיטאלי עובד במלואו.

קניה לא פחות ממעולה במחיר מצחיק, כ 55,000 ש"ח למודל 2004..

פעם ראשונה שאני ממש מסכים איתך=]]]]

רק שאלה לי אליך- איך אתה יודע איך המשפחות אשר החזיקו פיקאסו מליסינג התנהגו לרכב ואיך שמרו עליו?

barzelay

המטרה שלך היא באמת לעזור או להעלות כל הזמן את כמות הודעות שלך?

שלומי.

• תוכן חדש...