Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 205 1996 1.1 הזרקה בעייה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6657 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פיג'ו 205 1.1 הזרקה 96 לפני 20 יום התחילה תופעת צילצולים במנוע כשהמנוע חם (המנורה של החם לא נדלקת) המנוע מתחיל לצלצל כשאני מאיץ בכל ההילוכים. הוספתי K44 פעמיים וזה לא עזר. בדקתי טיימינג והוא מכוון היטב החלפתי פלגים ולא עזר. בימים האחרונים האוטו מתחמם בעליות ביום עם שמש לוהטת והמנורה של החום נדלקת. מים ירוקים יש ברדיאטור ומאוורירים עובדים. החלפתי שמן מנוע ועוד האוטו מצלצל... עזרתכם חברי.. יכול להיות אוויר במערכת קירור?? אבל מאווררים עובדים..

פורסם

אני במקומך לא הייתי ממשיך לנסוע עם רכב מתחמם-בסוף אתה עלול לשלם וביוקר.

אם ההתחממות רק בעלייה-הייתי בודק את החשד של טרמוסטט במצב פתוח-במידה וכך יש להחליפו.

לגבי צלצולים יש מס' אפשרויות שהבולטות הן:תדלוק בדלק מהול במיים חלילה או בעיה במערכת ההצתה שדורשת כיוון מע' הצתה מחדש.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

בנוסף למה שאמר קודמי, כדי לבדוק משאבת מים. כמו כן יכולה להיות סתימה ברדיאטור או הוא פשוט מאוד מלוכלך בגלל חול.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

הוספת k44 פעמיים??:shock:

k44 שמים פעם ב-10,000 ק"מ, אני חושב שזה מאוד מאוד לא בריא למנוע לשים שניים כאלה בעשרים יום. תקווה שהם גם לא הוסיפו לנזק.

אגב, k44 זה לא סירופ נגד שיעול, זאת לא תרופת פלא.

פורסם

colauti 9

מה הקשר? רשמת:

"אם ההתחממות רק בעלייה-הייתי בודק את החשד של טרמוסטט במצב פתוח-במידה וכך יש להחליפו".

זה חדש לי.

רוצה להצחיק את אלוהים...

ספר לו את התוכניות שלך.

• תוכן חדש...