Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6661 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

ברכבי החימום לא עובד, בדקתי את הצינורות שמובילים לרדיאטור הפנימי והם חמים וכנראה הבעיה היא רדיאטור סתום

ברצוני לציין כי טמפ' הרכב קבועה ולא זזה מ 90 מעלות

שאלתי היא האם כדאי לנקות את מערכת הקירור ע"י חומר שמכניסים ועושה פלאש או ע"י פירוק הצנרת שמובילה לרדיאטור הפנימי והכנסת מים בלחץ ?

באם אני אכן יבצע את אחד מהטיפולים הנ"ל כיצד אני מרוקן את נוזל הקירור והיכן פתחי ניקוז האויר ?

בברכה

turbo forever

פורסם
שלום לכולם

ברכבי החימום לא עובד, בדקתי את הצינורות שמובילים לרדיאטור הפנימי והם חמים וכנראה הבעיה היא רדיאטור סתום

בברכה

אתה סותר את עצמך, אם הראדיאטור הפנימי היה סתום אז צינור אחד היה חם והשני קר.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

אם מדובר בבקרת מזגן ידנית יתכן כי כבל ההפעלה של מדף העירבול יצא ממקומו, ואם מדובר בבקרת האקלים יתכן כי שיש תקלה בחיישני הטמפ' או מנוע סרבו של מדף הערבול.

פורסם

תבינו האויר יוצא פושר

יכול להיות שהרדיאטור לא סתום לגמרי אבל המעבר חום שהוא מספק דרכו הוא נמוך ומספיק להתקרר בדרך לתא הנוסעים

לא ניתן לשלול את האפשרות שהוא סתום רק בבגלל שהצינור יציאה גם חם כי מספיק שיעבור שם זרם מים אפילו חלש יחסית כדי לחמם את הצינור

ושאלה נוספת : האם הברז חימום פועל תמיד בדגם הזה מכיוון שגם כאשר אני נוסע עם מזגן על קור בסוף הנסיעה הצנרת של הרדיאטור הפנימי חמה

turbo forever

• תוכן חדש...