Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6683 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים ותודה מראש על עזרתכם

אני מחפש מיקרו\מיניואן בסגנון סניק, ואחרי התאמצות ארוכה (מידי) הגעתי למסקנות הבאות:

1. צריך שיהיה קבוצת רישוי 4

2. לא יכול להיות FRV (בטיחות) או מאזדה 5 (הרבה סיבות) - ובכללי עדיף אירופאי

לכן עומדות בפני 3 אפשרויות כרגע (אלא אם למישהו יש רעיון שלא ראיתי):

1. רנו סניק 2.0 אוטו' חדשה (~148 אלף)

2. C4 פיקאסו רובוטית חדשה ברמת גימור בסיסית (~148 אלף)

3. C4 פיקאסו רובוטית 2008,רמת גימור PACK, יד שניה מחברה (רכב הדגמה לובינסקי) על הכביש ממאי 07, 19,000 ק"מ (~130 אלף)

כבר היו לי בחיים גם סניק וגם (כבר) C4 פיקאסו רובוטית ומשתיהן הייתי מרוצה מאוד - אפילו הגיר לא מפריע כי הרכב הנוכחי שלי ידני.

נראה לי האופציה השלישית העדיפה מכולן. מה דעתכם? האם יש למישהו ניסיון עם הטרייד אין של לובינסקי - דרכם הרכב נמכר? המלצות לתהליך? כמו בדיקה כן\לא? מכונים מומלצים באיזור המרכז שלובינסקי לא משתמשים בהם באופן קבוע? דברים לשים אליהם לב?

כתודה מבטיח לקרוא לאחד החלקים באוטו שיירכש ע"ש בעל התגובה הנבחרת (לפי בחירתו\ה)

פורסם

קח בחשבון שרכב ההדגמה עבר חיים לא קלים בידי נהגים רבים, וכתבי רכב.

עשה את החשבון שלך אם זה שווה ערך ל 18K , כהפרש מחיר בין רכב חדש למשומש.

באופן אישי, בשבוע שעבר בעת ביקור באירופה הוצמדה אלי סניק טורבו דיזל ידנית , עם 6 הילוכים לשם הגברת החיסכון, הרכב היה מעולה, שייט בנינוחות בכבישים המהירים בצרפת והיה מאוד חסכוני.

הבחירה בין השנים צריכה להיות לאחר נסיעת מבחן בשני הרכבים, הבחירה מאוד קשה..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

באופציה הראשונה יש לך גיר קצת בעייתי - AL4

הסיטרואן הרבה יותר יפה ומצודדת אבל מבחינת שימושיות הסניק עדיפה בהרבה, הן מבחינת מקום ישיבה במושב האחורי והן מבחינת נפח המטען.

פורסם

בתור בעלים של גראנד סניק כבר למעלה משנה יש לי רק מילים טובות על הרכב.

ה-AL4 הרבה יותר מעודן מהסניק הקודמת ובוודאי שמהמגאן שקדמה לה.

בהצלחה בקניה.

ברנו אם תתעקש תוכל לקבל עוד 4K הנחה באחת מסוכנויות המשנה - רק צריך להתעקש...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הפיקאסו רכב מתקדם וחדיש בכלל והרבה יותר מהסניק וזה בא לביטוי בכל אלמנט של הרכב. למרות ההצעה המפתה לכאורה של רכב ההדגמה {גם pack וגם הנחה גדולה} עדיף לרכוש פיקאסו חדש גם אם הוא ברמת גימור הבסיסית {שהיא לא כלכך בסיסית ודי עשירה באיבזור}אתה תהיה יד1 0 ק"מ וזה משמעותי ויהיה משמעותי במיוחד גם שתבוא למכור את הרכב {יד2 עם ק"מ עודף}תהנה.

• תוכן חדש...