Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6683 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הציעו לי במוסך של פיאט,טיימינג כולל גלגלת לפורד פוקוס 2003 במחיר של 953 ש"ח כולל עבודה לפני מע"מ. כמובן כל החלקים חדשים. מה דעתכם על המחיר ועל זה שזה לא יבוצע במוסך מורשה של פורד?

פורסם

עלות החלפים לטיימינג כ-500 ש''ח

- חגורה

- מותח לטיימינג

- בורג לפולי

עלות העבודה כ 400-500 ש''ח

זאת אומרת אפשר להחליף טיימינג עד 1000 ש''ח כולל מע''מ. כדאי גם להחליף על הדרך חגורת אביזרים, עוד 100 ש''ח.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

• ספונסר פורום
פורסם

לא רציני.

מה לגבי משאבת מים? נוזל קירור? מחזירי שמן?

לא תמיד כדאי לחסוך,לעיתים לאחר החלפת רצועת תזמון ומתיחתה מחדש,מתחילה נזילה ממשאבת המים שמחייבת פירוק מחדש.

אורן

פורסם
עלות החלפים לטיימינג כ-500 ש''ח

- חגורה

- מותח לטיימינג

- בורג לפולי

עלות העבודה כ 400-500 ש''ח

זאת אומרת אפשר להחליף טיימינג עד 1000 ש''ח כולל מע''מ. כדאי גם להחליף על הדרך חגורת אביזרים, עוד 100 ש''ח.

לא מדויק,

במורשים הטימינג הסטנדרטי כולל רצועת תזמון,רצועת אביזרים,מותחן,מחזירי שמן של הקאמשפטים ומחזיר שמן מנוע קדמי- עלות כ 1050 ש"ח

לא רציני.

מה לגבי משאבת מים? נוזל קירור? מחזירי שמן?

לא תמיד כדאי לחסוך,לעיתים לאחר החלפת רצועת תזמון ומתיחתה מחדש,מתחילה נזילה ממשאבת המים שמחייבת פירוק מחדש.

אורן

מסכים בהחלט

נראה לי דבילי וללא הסתכלות קדימה לא להוסיף גם משאבת מים,נוזל קירור,טרמוסטט,2 גלגלות-רק שזה מייקר את העלות הסופית לאיזור ה3650 שח אחרי מעמ לפני הנחה.

אחרי שדי חפרתי את עניין העלויות,

יש למישהו המלצה קונקרטית למוסך שיבצע את הטיפול הנ"ל?

רצוי באיזור המרכז,

תודה בשמי ובשם פותח השירשור.

פורסם

קודם כל תודה על ההתייחסות. שאלתי האם זה בטוח לבצע טיפול כזה במוסך לא מורשה? דבר נוסף,מתי יש להחליף משאבת מים ומחזירי שמן? הרכב בן 5 שנים ועם 112 אלף ק"מ. לגבי מוסך,הייתי רוצה המלצה למוסך טוב באיזור פ"ת או רעננה.

פורסם

תאמין לי שאני במצב זהה לשלך

ואני לא בוטח גם במורשה וגם בלא מורשה

אין לך מושג כמה שטויות הולכות במוסכים,

ומורשה לא מבטיח לך שום דבר...

חוץ מאולי חלקים מקוריים ואבא ואמא להתלונן במקרה שנעשה לך עוול.

וכן,צריך בהחלט להחליף משאבת מים ומחזירי שמן.כמו כן אל תוותר על נוזל קירור ייעודי וטרמוסטט חדש.

פורסם

ESI TURBO

ROEI

לא תמיד עושים טיימינג על פי ק''מ, לכן אין צורך להחליף את כל מה שפירטתם. למה להחליף משאבה ב-40/50 אלף??

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם
קודם כל תודה על ההתייחסות. שאלתי האם זה בטוח לבצע טיפול כזה במוסך לא מורשה? דבר נוסף,מתי יש להחליף משאבת מים ומחזירי שמן? הרכב בן 5 שנים ועם 112 אלף ק"מ. לגבי מוסך,הייתי רוצה המלצה למוסך טוב באיזור פ"ת או רעננה.

יש?...

פורסם

רועי כתב כאן שעלות טיימינג במורשה היא סביב 1050 ש"ח.

במחיר כזה (אם זה נכון) תעשה רק במוסך מורשה ולו רק בשביל הסטוריית הרכב.

גטס היא יצרנית רצועות מוכרת ומייצרת גם עבור יצרני רכב.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

עשיתי בסוף טיימינג ב"מוסך הירוק" בפ"ת.

החליפו לי רצועה + מותחן.

מחזירי שמן.

משאבת מים

רצועה לגנרטור .

תושבת מנוע קדמית.

מילוי נוזל קירור מקורי איכותי של פורד .

סה"כ 2000 ש"ח מחיר סופי.

נשארתי מאוד מרוצה מהשירות והיחס במוסך.

• תוכן חדש...