Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6660 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
על סמך מה אתה קובע שה9887 טוב יותר ? בגלל שהוא חדש יותר ? (עד היום משבחים את ה9835 יותר מכולם)

בגלל שהוא 24BIT ? (עוד לא היה מבחן עיוור אחד שמישהו הצליח להבדיל (והיו לא מעט מבחנים כאלו)

בגלל "האימפרינט" ? אני לא רואה איך הוא מונע ממך לשרוף רכיב אחרי רכיב את כל המערכת שלך

בקיצור חרטה בפיתה ! ההבדל היחיד לחלוטין בין ה9887 ל9855 מבחינתי - זה הגלייד טאץ' ופה זה תלוי במשתמש יש מי שיראה את זה כיתרון ויש שיראה כחיסרון !)

אז דבר ראשון אולי משבחים אותו יותר (שאני לא חושב כך אבל עם אתה אומר מי אני שתווכח?!)

והסיבה לשיבוחים המרובים, זה מפני שהמכשיר 9887 הוא חדש בהרבה מה9855 וכמובן שעדיין לא הספיקו לקנות אותו ולבדוק אותו.

שלא תבין לא נכון אני חושב שה9855 הוא מכשיר מצויין. אני הייתי קונה אותו עם לא הייתי עושה יבוא אישי מח"ל של המכשיר שלי.

בקשר לרכיבים שאני שרפתי: זה ממש לא קשור.

יש לי בעייה עם הידים, אני אוהב להחליף\לשנות כי זה התחבייב שלי כך אני לומד.

עם לא הייתי נוגע במערכת כל יום אז סביר להניך שהייתי מוצא תחביב חדש, כי אני חייב להתעסק עם משהו זה הכיף שלי.

אני מסכים איתך שאולי יש לך ולעוד הרבה אנשים פה בפורום הרבה יותר נסיון ממני. אבל אני בטוח שגם אתה וכולם לא נולדו כך וגם אתם שרפתם ים של רכיבים בדרך.

ותאמין לי אני מבואס מזה שנשרף לי דברים (טוויטר ומיד) אבל אני לומד מהכל.

אני סה"כ מרוצה מאוד מהמערכת שלי אני יודע מה יש לי ברכב ואני שמעתי הרבה רכבים שפשוט הרכיבו ציוד רציני אבל שומעים פשוט לא טוב וזה למה? כי הם לא שחקו עם המערכת, ואני לאומתזות כל יום בודק ומשפר אז שוב זה התחביב שלי.

זו האהבה שלי(אחרי החברה שלי):wink::wink::wink:

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אוקי אז היתקבלו בינתיים ארבע הצעות

*שני מכשירים שונים של אלפיין *9887 * 9855

*מכשיר של קלריון 775

*מכשיר של פיוניר 880PRS

אין לי מושג מה עדיף לי מארבעתם ערכתי חיפוש על המכשירים האלה וכל אחד רושם חוות דעת שונה לפי הנסיון שלו, ממש קשה לי להחליט וזאת כי אחרי הכל זה תקציב די גבוהה ואני לא רוצה לעשות ''טעויות'' שאני לא יהיה מרוצה מהם

יש לכם איזה שהיא הצעה בשבילי?

תודה עומר.

מחפש שילדת חיפושית או חיפושית שלמה עד עם רשיונות! (לצורך פרוייקט באגי)

פורסם

עומר, אם בא בחשבון יד שניה (אך עדין עם אחריות) רוני (יגאל-בנץ) מהפורום מוכר את ה880PRS ב1450 עם אחריות לעוד 7 חודשים..

תוכל לסמוך עליו בעינים עצומות, בחור זהב, דבר איתו.. לדעתי שווה בדיקה.

"*רדיודיסק פיוניר דגם - PRS880 במצב חדש לחלוטין - אחד מדגמי העילית של החברה 3 יציאות למגבר שליטה על 3 WAY אין ספור כיוונים ושליטה מלאה על הרמקולים במצב חדש אחריות לעוד 7 חודשים

מחיר - 1450 ש"ח בלבד ! כלום כסף חצי חינם ."

בהצלחה!

:wink: ". Alfa Romeo Alfetta 1982 :king: - "There are a lot of good sports cars on the road. I know, I pass them all the time"

!JBL

פורסם

לא ראיתי "תומך בי אמפ".

קנה ECLIPSE CD7100.

אני קניתי לפני כי חודש ומפסות.

מכשיר מצוין, יש הכול משה אתה צריך כדי לקבל משיש במוזיקה.

בחו"ל מחיר שלו 500 $ +,- 50$.

2000 ש"ח למכשיר כזה, זה זול.

פורסם

אין באפשרות שלי להביא מחול עקב חוסר ידע בתהליך. וגם כמו שרשמתי אני מעדיף מכשיר חדש עם אחריות אני ידבר עם יגאל בנץ אולי ניפגוש אותו כדי לראות את המכשיר.

אני כעיקרון עוד לא שלם עם עצמי אני מיתלבט בין קלריון 775 לבין אלפיין 9855.. אם הפיוניר ממש ימצא חן בעיניי אולי אני ירכוש אותו

לממליצים על הפיוניר יש לכם אולי סיבה משכנעת למה עדיף מכשיר זה על גבי האחרים?

פורסם

אין עדיף, פשוט ל880 אין תצוגת סרדינים שעפים אבל הוא נורא פשוט לתפעול אני תמיד משווה את הפיונר לטלפון של נוקיה.

ויש לו קרוס 3WAY בעל המון אופציות.

הוא אלגנטי נשמע טוב, בעל מעבד 24BIT BROWN

בקחצור אינו נופל מאלפיין.

דני

PIONEER 880PRS>JL 500.5>Morel H.ovation 6'+MT 22 Active cross>JL 8W7

Seat Ibiza>00'>1.6L>75HP>55KW>ALM>Manual G.B

פורסם

מה לא ברור בכך שאין לצטט את ההודעה שמעליך ??

מה אתה משווה בכלל פיוניר לאלפיין, אין שום קשר בין המכשירים.

אני יכול להגיד לך שיש לפיוניר מגברים שעל הדף הם נראים טובים מאוד.

ואתה יכול להגיד שהם לא נופלים מJL או ג'נסיס.... זה לא קשור כל כך למה שרשום.

החברה לא יודעת לעשות מכשירים איכותים כמו אלפיין מבחינת איכות של סאונד.(נקודה)

לפיוניר יש מכשיר שאני לא זוכר את הדגם שלו שהוא מוציא 6V PRE OUT

וה9855 מוציא ""רק"" 4V אז מה זה אומר?

שהפיוניר טוב יותר? הוא רק חזק יותר..

אבל ממש לא ברמה של אלפיין..

פורסם

רועי , נתחיל בזה שאני מהאנשים שמעדיפים את אלפיין .

אבל להגיד שפיוניר בכלל לא יודעת לעשות מכשירים איכותיים זה לא נכון וגם לפיוניר יש דגמרים ברמה גבוהה.

לגבי היציאה של 6V מול 4V - זה לא אומר שהוא יותר "חזק". המגבר הוא שקובע את העוצמה ופשוט צריך להתאים את מתח היציאה ברדיו דיסק למתח הכניסה במגבר . היתרון המשמעותי של יציאה עם מתח גבוה היא התנגדות טובה יותר לספיגת השראות לאורך הכבלים וסביב המחברים. במידה וההתקנה מבוצעת כראוי , עם כבלים ראויים סביר להניח שלא תהיה משמעות לעניין מתח היציאה.

בהקשר למכשירים של 24 ביט - כתבתי בשרשור אחר כאן , הנקודה היא לא להסתכל על המוצר עצמו ולנסות להגיד האם 24 ביט ישמע טוב יותר או לא . העניין הוא מה שאר הרכיבים שלך ברכב כרגע ומה יהיה לך בעתיד. בלי להיכנס לויכוח אם באמת יש הבדל שמיע או לא , הדבר שכולם יסכימו איתו , זה שאם יש הבדל , הוא יהיה שמיע רק במערכת שבא כלל הרכיבים ברמה גבוהה כך שיהיה פלטפורמה מתאימה בשביל לשמוע שינוי. עכשיו תעשה חושבים מה רמת הציוד ברכב שלך ותחשוב אם אתה מתכנן לשדרג בעתיד. אם אתה לא חושב לשדרג ולבנות מערכת ברמה גבוהה עניין ה 24 ביט הוא ככל הנראה חסר משמעות.

מבחינת נוחות תפעול , זה דבר שהכי טוב אם תבדוק בעצמך. יש כאלה שמתחברים למשהו אחד ויש כאלו שיתחברו למשהו הפוך.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם
מה לא ברור בכך שאין לצטט את ההודעה שמעליך ??

מה אתה משווה בכלל פיוניר לאלפיין, אין שום קשר בין המכשירים. באמת? ועל סמך מה אתה אומר זאת?

אני יכול להגיד לך שיש לפיוניר מגברים שעל הדף הם נראים טובים מאוד. מה קשור לדף? אני מדבר מנסיון עם כל המכשירים ואתה?

ואתה יכול להגיד שהם לא נופלים מJL או ג'נסיס.... זה לא קשור כל כך למה שרשום.הנקודה המעניינת שאם אני יעשה לך מבחן עיוור בין מגבר של פיוניר לבין JL אתה תיפול במבחן, ולא אמרתי שום דבר לגבי המגברים של פיונר!!

החברה לא יודעת לעשות מכשירים איכותים כמו אלפיין מבחינת איכות של סאונד.(נקודה) באמת? מה עם הP9+פרוססור? ולצורך הוויכוח אני רוצה שתבסס את הטענה שלך לגבי זה שהאלפיין הרבה יותר טוב מ880 ולא בתשובה של כי זה אלפיין!

לפיוניר יש מכשיר שאני לא זוכר את הדגם שלו שהוא מוציא 6V PRE OUT גם ה880 מוציא 6Vאבל זה לא מה שקובע איכות, HU של נקמיצ'י מוציא 4V אז? למה אתה נתקע על דברים שטותיים? מה קשר בין PRE OUT לבין איכות? מאיפה לקחת את זה,אופר הסביר יפה למה V גבוה עוזר בשיפור האיכות אבל זה לא מקנה לך איניקציה לטיבו של מוצר.

וה9855 מוציא ""רק"" 4V אז מה זה אומר?

שהפיוניר טוב יותר? הוא רק חזק יותר..

אבל ממש לא ברמה של אלפיין שוב מכל הדברים שרשמתה אני עדיין לא רואה למה הפיונר הספציפי שאני מדבר עליו נופל מאלפיין. ..

אם אתה רוצה להוכיח משהו לפחות תנסה לבוא עם ידע ונסיון ולא לנסות לכתוב דברים רק כי אתה קוראה את הספסיפיקציה של המכשירים.

לי היה נסיון עם שניהם, מבחינת פונקציות הם באותה רמה במחינת שמע כל אחד והטעם שלו, יש יגידו אוהבים ויש שלא.

ושוב אני מחדד לא אמרתי דבר רע על אלפיין אבל אין סיבה לפסול את פיונר (880PRS) רק בגלל שרוב הדגמים של פיונר הם לא ברמה גבוה.

דני

פורסם

speedman - יש לך רק טעות אחת בכל מה שכתבת ..

קוראים לי עופר , לא אופר. ;-)

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

יש לנו בעיה קשה בארץ.

אנחנו מבינים אתה מה שמוכרים לנו כהכי איכותי. ולרוב זה לא תמיד נכון.

פיוניר הביא שנים לראץ מכשירים פשוטים ובינוניים. ואת הטובים לא. וזה בגלל הכיוון של משווק להקל היעד.

פיוניר מוכר כמשירים פשוטים. ורגילים ולא איכותיים.

אבל בחו"ל יש המון מערכות SQ. שמבוסות פיוניר. סדרות 8/9 הישנות.! והP-9.

בארץ דחפו רוקפורד. היבואן דחף רוקפורד. תשאל את הערס המצוי. מה הוא ירצה. רוקפורד או ג'נסיס. הוא יקח רוקפורד בעיינים עצומות. ויהיה מוכן להוסיף כסף. ולא משנה שהמחירים בין רוקפורד לג'נסיס לא רחוקים. ולא כי רוקפורד טובים.

זה כי היבואן "שוחט!!"

ולכן הגישה שלך זה אלפיין זה איכות. ופיוניר. לא.

כי לא היו בארץ מערכות של פיוניר ברמה של האלפיין פעם. והיום מביאים לארץ מערכות טובות של פיוניר שנותנות תוצאות טובות ויותר מהאלפיין.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
אז דבר ראשון אולי משבחים אותו יותר (שאני לא חושב כך אבל עם אתה אומר מי אני שתווכח?!)

והסיבה לשיבוחים המרובים, זה מפני שהמכשיר 9887 הוא חדש בהרבה מה9855 וכמובן שעדיין לא הספיקו לקנות אותו ולבדוק אותו.

שלא תבין לא נכון אני חושב שה9855 הוא מכשיר מצויין. אני הייתי קונה אותו עם לא הייתי עושה יבוא אישי מח"ל של המכשיר שלי.

בקשר לרכיבים שאני שרפתי: זה ממש לא קשור.

יש לי בעייה עם הידים, אני אוהב להחליף\לשנות כי זה התחבייב שלי כך אני לומד.

עם לא הייתי נוגע במערכת כל יום אז סביר להניך שהייתי מוצא תחביב חדש, כי אני חייב להתעסק עם משהו זה הכיף שלי.

אני מסכים איתך שאולי יש לך ולעוד הרבה אנשים פה בפורום הרבה יותר נסיון ממני. אבל אני בטוח שגם אתה וכולם לא נולדו כך וגם אתם שרפתם ים של רכיבים בדרך.

ותאמין לי אני מבואס מזה שנשרף לי דברים (טוויטר ומיד) אבל אני לומד מהכל.

אני סה"כ מרוצה מאוד מהמערכת שלי אני יודע מה יש לי ברכב ואני שמעתי הרבה רכבים שפשוט הרכיבו ציוד רציני אבל שומעים פשוט לא טוב וזה למה? כי הם לא שחקו עם המערכת, ואני לאומתזות כל יום בודק ומשפר אז שוב זה התחביב שלי.

זו האהבה שלי(אחרי החברה שלי):wink::wink::wink:

א.דיברתי על ה9835 ולא 9855,

ב.היתרונות שיש ל9887 כמו שאמרתי - הם לא יתרונות

ג.מעולם לא שרפתי שום רכיב אפילו אחרי שהתקנתי 10\15 מערכות ברכבים שונים :shock:

פורסם
speedman - יש לך רק טעות אחת בכל מה שכתבת ..

קוראים לי עופר , לא אופר. ;-)

מצטער, עברית שפה קשה:lol:

דני

פורסם
אלפיין 9855. מכשיר טוב. תקנה אותו.

אבל מחיר שלו יותר גבוהה ממה שנתנת.

אם אתה מוצא 9855 במחיר טוב, תגיד לי כי חבר שלי גם מחפש.

אם לא שמת לב אמרתי שאני מוכן להשקיע קצת יותר בשביל יותר איכות ובאלפיין יש הרבה איכות..

ואם אני יקנה זה כבר כניראה שרק שיד ראשונה

אין עדיף, פשוט ל880 אין תצוגת סרדינים שעפים

דני

אני ביקשתי הצעות למשהו פשוט.. דולפינים עפים ממש לא מענינים אותי :wink:

• תוכן חדש...