Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6786 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אני פונה לכולכם בבקשת עזרה למציאת בית לשני כלבים.

כל הפרטים מופיעים בשרשור הזה שנפתח בפורום ג'יפולוג.

נא הקדישו מספר דקות לקריאת השרשור, גם אם לא מתאים לכם, נא הפנו לתשומת ליבם של חברים ומכרים, אולי מישהו יזכה בחבר נאמן.

תודה שהקדשתם זמן לקריאה.

p1010001yb5.jpg

p1010002vd6.jpg

p1010003kh9.jpg

pc190014uf3.jpg

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
פורסם

ג'וקר, אני לא יודע אם עברת על כל השרשור - אבל מדובר בסכום לא נמוך בכלל. 40,000 שקלים. :|

בהצלחה ברק, מקווה שימצאו בית.

פורסם
אז הבעיה היא רק כסף, בסופו של דבר?

אי-אפשר פשוט לחסוך ולמנוע שבירת לבבות?

כן, הבעיה היא "רק" כסף.

כרגע קשה לי לראות מאיפה נצליח לגייס סכום כזה בפרק זמן שכזה.

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
פורסם
ג'וקר, אני לא יודע אם עברת על כל השרשור - אבל מדובר בסכום לא נמוך בכלל. 40,000 שקלים. :|

בהצלחה ברק, מקווה שימצאו בית.

את ה-40K כבר תיכננו לארגן איך שהוא, קרא שוב את השרשור, כרגע מדובר על סכום כפול - בערך 80K שקלים.

השורה התחתונה היא שירדנו מעניין ההטסה וכרגע אנחנו מחפשים להם בית.

פורסם

סלח אם אני קצת נוקשה מדי, זה קודם כל.

קראתי את כל הסיפור ואני מאוד מעריך אנשים, כמוכם, שמאמצים כלבים שיושבים זמן לא מבוטל באחת העמותות.

בקישור רשמת 40 אלף ש"ח שזהו סכום לא מבוטל כלל, אבל בשביל להטיס עוד שני בני משפחה (טיסה חדש פעמית בינתיים), זה בכלל לא רציני.

איך עכשיו הגעת ל- 80,000? קראתי את החישובים שלך, אבל עדיין אתה מייקר את כל התהליך!

אני מצטער, אבל יש לי כלבה שאיתי בבית כבר קרוב לתשע שנים ורק המוות של אחד משנינו יפריד ביננו- אולי בגלל נקודת המבט הזו, אני לא מצליח להבין את העניין.

פורסם

ברק, עקבתי אחר השרשור בגיפולוג עוד כשהוא נפתח (לפני כמה חודשים)

כבעל כלב אני אני מבין לליבך ולדאגך.

במידה ולא ימצא בית מתאים אני בטוח (טוב נו כמעט בטוח) שאת הכסף יהייה אפשר לארגן מתרומות חברים ב3 האתרים שאתה פעיל בהם (לפחות אני מכיר 3- כאן, גיפולוג ובצהוב).

לצורך העניין אני מוכן לתרום 1000 ש"ח (שזו עלות טיול כמו שאתה יודע) רק בכדי שהם יהיו איתך.

כואב לי שהם לא איתך

הייתי מאמץ את שניהם אילו הכלב שלי היה מסתדר עם עוד כלבים מלבד עצמו.

נ.ב.

לדעתי חשוב לראות בזה כעזרה חברית ולא כקיבוץ נדבות.

היו: CJ5, CJ6, סמוראי, גולף קבריו, טראנו, פרוזה, סופה, אונימוג, דיפנדר, דיסקברי

ועכשיו עו דיפנדר.... קשה להיגמל מהרגלים רעים

פורסם
סלח אם אני קצת נוקשה מדי, זה קודם כל.

קראתי את כל הסיפור ואני מאוד מעריך אנשים, כמוכם, שמאמצים כלבים שיושבים זמן לא מבוטל באחת העמותות.

בקישור רשמת 40 אלף ש"ח שזהו סכום לא מבוטל כלל, אבל בשביל להטיס עוד שני בני משפחה (טיסה חדש פעמית בינתיים), זה בכלל לא רציני.

איך עכשיו הגעת ל- 80,000? קראתי את החישובים שלך, אבל עדיין אתה מייקר את כל התהליך!

אני מצטער, אבל יש לי כלבה שאיתי בבית כבר קרוב לתשע שנים ורק המוות של אחד משנינו יפריד ביננו- אולי בגלל נקודת המבט הזו, אני לא מצליח להבין את העניין.

תשמע, הפרוט המקורי מופיע בשרשור שיש בלינק, תחזור ותקרא אותו, צצו עובדות חדשות.

אני ממש לא מתכוון להיכנס לזה עוד פעם בפרוטרוט, אבל בקצרה בשבילך:

12,000 $ למשלוח הכלבים.

1,400 $ בדיקות רפואיות, חלקן נעשה מעבר לים (משלוח של דגימות הדם לחו"ל).

300 $ עלות השרות של חברת שילוח הכלבים.

600 $ שילוח לשדה התעופה ובידוק בטחוני לכלבים (גם אם אני רוצה, אסור לי לעשות את זה לבד ואני חייב להשתמש בשרותי החברה).

13,000 ש"ח הסגר בניו זילנד.

אין לי מטרה להתנצח, אני מנסה למצוא בית לכלבים.

אין לי את האפשרות הכלכלית להביא את הכלבים לכאן בסכומים האלו.

אני לא מתנצל ואני לא מתרץ, אני פשוט עצוב.

אם אתה יכול לעזור במציאת בתים לכלבים, אודה לך.

פורסם
לצורך העניין אני מוכן לתרום 1000 ש"ח (שזו עלות טיול כמו שאתה יודע) רק בכדי שהם יהיו איתך.

נ.ב.

לדעתי חשוב לראות בזה כעזרה חברית ולא כקיבוץ נדבות.

יוני ידידי (על העובדה שאנו לא מכירים באופן אישי),

תודה על הצעתך הנדיבה (מאוד נדיבה :mm_yeah:). אצילות נפש. תודה, תודה ושוב תודה.

כמו שכתבתי כבר לפני כמה חודשים בשרשור המקורי, למרות כל הרצון הטוב של כולם, אנחנו די סקפטיים באשר להצלחה של מבצע איסוף תרומות, החשש שלי הוא שנשאר עם כמה מאות שקלים בחשבון שלא יועילו לכאן או לכאן ורק יעלמו מכיסי התורמים.

כרגע אני מנסה למצוא להם בית. זו המטרה.

פורסם

אני אישית (כמו שרשמת) מוכן לתרום 10 שקל. תעשה מסע התרמה, אני בטוח שתצליח לגייס את הסכום המבוקש.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
אנחנו די סקפטיים באשר להצלחה של מבצע איסוף תרומות, החשש שלי הוא שנשאר עם כמה מאות שקלים בחשבון שלא יועילו לכאן או לכאן ורק יעלמו מכיסי התורמים.

כרגע אני מנסה למצוא להם בית. זו המטרה.

יש לך עוד 500 ממני.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

הסיכויים שכלב שחור יאומץ לא ממש גבוהים , רוב האנשים פשוט לא אוהבים כלבים שחורים.

עם כל הצער שבדבר.

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם
יש לך עוד 500 ממני.

גם ממני.

התנאי - תמונות של הכלבים מניו זילנד...

תכיון אקסל ותרכז את כל הבטחות התרומה עם פרטי התורמים שיועברו אליך במסר. יש כאן אלפים של חברים בפורום, כך שעוד מוקדם לוותר!

אם יישאר בסוף סכום לא מספק ולא תוכל להשלים, תרום לאחת העמותות המובילות.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...