Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נפתח החלק הדרומי של כביש 6 ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6816 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היציאה הדרומית ביותר כרגע היא ליד צומת ראם (מסמיה).

אם אתה לא מכיר את האיזור - זה על כביש 40, בערך מקביל לאשדוד.

פורסם

כמי שגר סמוך מאוד לקטע הדרומי של כביש 6, אני יכול לספר לך (מנסיון, לא מניחוש) שאפשר בהחלט לנסוע שם - ואפילו מהר, שכן אין ניידות או כל אמצעי זדוני אחר להגבלת מהירות הנסיעה.

יחד עם זאת, מכיון שהקטע הנ"ל עדיין אינו פתוח באופן רשמי, אינני ממליץ לך לנסוע בו שכן עדיין עובדים שם ואתה עלול להיתקל בצמ"ה שיחסום את דרכך וכמובן גם במפעילים שלו, שאינם תמיד מסבירי פנים...

בקיצור - עשה כפי שהמליץ בוקי מעליי ורד במחלף הדרומי של כביש 6 (ששמו, אגב, "מחלף שורק") קצת צפונית למסמיה ומשם על כביש 40 דרומה.

הביצה שלי התחילה להטיל תרנגולות זהב

פורסם

במידה ואתה יוצא מאיזור גוש דן, אין טעם לנסוע על כביש 6..

סתם בזבוז של כסף.

כביש 4 עד מחלף אשדוד,ירידה שניה שמאלה מסתובבת מתחת לגשר ובעצם לוקחת אותך מזרחה (צד שמאל) ואז עד לצומת כנות ושם קח ימינה..

אולי, וזה אולי גדול, יקח לך עוד 10 דקות - אבל יחסוך לך כמה עשרות שקלים.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אז ככה בתור עובד של חברת דרך ארץ עד לפני שבוע... הקטע הדרומי שדרומי למחלף סורק (המחלף האחרון בכביש 6 לכיוון דרום) אמור להפתח בסוף השנה הזו. מה שדי קרוב אבל לא בטוח שריאלי כלכך.

בכל מקרה אני לא יודע מאיפה אתה נוסע אבל מי שאמר שחבל על הכסף שלך טועה.

1. הכביש יחסוך לך דלק כי אין בו עצירות והוא יותר קצר.

2. אתה יכול ליסוע בוא בכיף 130 בלי לדאוג שיעצרו \ יצלמו מתחת ל 130 לא מדברים איתך.

3. איכות הנסיעה בכביש לא רואה אף כביש אחר בארץ ויחסית לכבישים בארץ תענוג ליסוע שם.

4. אם תתקע חס וחלילה בלי דלת או משהו יותר גרוע לפחות יהיה מי שיבוא לעזור.

לסיכום סע בכיף ואל תסתכל על ה 15 ש"ח האלה ותהנה מהנסיעה. רק תזהר מפולסוואגם בורה בצבע שמפניה שעומדות הרבה פעמים אחרי התחנת דלק הדרומית (נען) בדרך כלל מתחת לגשר.

פורסם

4. אם תתקע חס וחלילה בלי דלת או משהו יותר גרוע לפחות יהיה מי שיבוא לעזור.

אספי, אתה יודע טוב מאוד שאם הוא נתקע בלי דלת, זה אומר שהיא על הכביש ואז יש לי כאב ראש לא קטן :lol:

Veni Vidi Vici

פורסם
אספי, אתה יודע טוב מאוד שאם הוא נתקע בלי דלת, זה אומר שהיא על הכביש ואז יש לי כאב ראש לא קטן :lol:

אהבתי :)

אבל לפחות הוא בידיים טובות לא?!

פורסם
אסף, חסכון בדלק לא יהיה פה, כיון שהוא משלם 15 ש"ח .. מתקזז עם הדלק.. זה כולה 40 ק"מ

אני מדבר בכלליות לאו דווקא על הנסיעה הספציפית שלו. שאני לא יישמע כאחד שמנסה לשכנע אנשים ליסוע בכביש 6 כי אני לא! אבל איכות הנסיעה והחסכון בזמן שווים את הכמה גרושים האלה לדעתי.

פורסם

מניסיון אישי, כשאני עושה נסיעה ארוכה, אני כמעט תמיד עולה על כביש 6.

ה17 שקל האלה שזה עולה לי, נותנים לי בתמורה נוחות, שקט נפשי (פשוט נוסעים ישר בלי לפספס אף מחלף...) ואחלה של כביש להעביר בו את הזמן.

כסף בא וכסף הולך, אז בשביל ה17 שקל האלה, אתה מקבל אחלה של תמורה.

יאיר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם

שלום לכולם !

תודה על התשובות המהירות , אז אני מבין שלא נפתח !?

אני מנצרת עלית ואני יסע בכל אורך הכביש , אני מסכים שהכסף שאתה משקיע הוא מינורי לעומת איכות, מהירות ונוף הכביש .

• תוכן חדש...