Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בקשר לקנס שקיבלתי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6494 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
דיי נו, לא נמאס לך?

עזוב אותך, רד מזה, חלאס.

לא,לא נמאס לי.

ה"שוטר" הזה פשוט עמד בדוכן העדים ופשוט שיקר בפני השופטת.

אם הוא לא עשה משהו תקין, אני רוצה להתלונן עליו.

הוא פשוט עצר אותי, וחיפש על מה כבר אפשר לתת לי דו"ח.

חבל באמת, שלא נסעתי עם אור אחד לא עובד, ואז הייתי מקבל 250 ש"ח ו-3 נקודות וזהו.

אז פשוט בפעם הבאה כששוטר יתחיל לחפש אותי, אני "אדאג" שמשהו לא יעבוד,ואז הוא יעזוב אותי, ויתן לי קנס נמוך יותר, ולא יתחיל להמציא לי שעשיתי חראקות ולא יודע מה.

• תגובות 78
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
זאת שופטת?

### נמחקה קללה שמעידה יותר על הדובר מאשר על נשוא הקללה ###

ואחר כך לא מבינים מדוע בית המשפט מתייחס אליכם כך בחזרה...קצת כבוד.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
אם הוא לא עשה משהו תקין, אני רוצה להתלונן עליו..

למה לא תקין?

אסור לשוטר שעצר אותך לבדוק את תקינות הרכב? ברור שמותר!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אז בשביל מה יש בוחן תנועה?

השוטר בדק:איתותים,אורות,צמיגים.

הוא גם אמר לי:"תתניע,תכבה,תתניע,תכבה"

ואחרי זה הוא הזמין בוחן תנועה.

האם מותר לשטור רגיל לעשות את הדברים הנ"ל?

פורסם

בפעם השניה והאחרונה בהחלט, כן!

מותר לשוטר לעשות את זה!

צא מהפינה שנכנסת אליה.

פורסם

אם אני לא טועה,אז בתום שנתיים מביצוע עבירה, הנקודות נמחקות,כמובן אם לא קיבלתי דו"ח.

האם השנתיים ,או תקופת הזמן הזאת,האם היא התחילה ממתי שהורשעתי בבית המשפט, או ממתי שנרשם לי הדו"ח?

בשובר לתשלום רשום:"תאריך ביצוע העבירה: ..."אז יכול להיות שהתקופה הזאת, התחילה מלפני שנה?

פורסם
ואחר כך לא מבינים מדוע בית המשפט מתייחס אליכם כך בחזרה...קצת כבוד.

עידן

יש לי כבוד לאנשים, הרבה כבוד.

אבל איפה הכבוד של השופטת, שלא מחפשת את הצדק אלא מה שמתאים לה?!

היא חסרת הכבוד, לא אני.

פורסם

נשאלת השאלה מה היה קורה אם הוא היה נלחם עד הסוף וממשיך להכחיש ומגיע לערכאות גבוהות יותר?

האם יש סיכוי שהצדק היה נעשה בסוף?

ולמה פוליגרף זה לא קביל? לפי מה שידוע לי זה בהחלט יכול לעזור (ברור זה לא יקבע 100%)

פורסם

יש הנחות יסוד ואחת מהן היא שלשוטר אין אינטרס אישי לשקר ולבדות, ועל כן מה שהוא טוען שהיה - כך היה.

נאשם שרוצה לצאת זכאי, צריך להוכיח שהשוטר טועה, וכל עוד לא הוכיח זאת, חזקה על בית המשפט שהשוטר צודק.

לעומת זאת, אם נאשם יוכיח לדוגמא שהשוטר הוא שכנו, ושיש להם עימות רב שנים על הכביסה המטפטפת/על הכלב הנובח וכו', אזי אפשר יהיה להעלות טיעון שהשוטר "חיפש" את הנהג על רקע "חיסול חשבונות" וזה יכול להוות טיעון סביר לבקשה למחיקת התביעה.

צריך לזכור שכאשר אתה עולה בערכאות, אתה צריך לטעון מדוע טעה בית-המשפט כאשר הרשיע אותך, ומאיזה עובדות וראיות שהיו לפניו התעלם או לא שם לב, או שקל את הממצאים שלפניו בדרך לא נכונה. אם אין לך לחדש בערכאת העירעור ורק רצית לטעון את אותם הדברים על אוזן אחרת, סביר שבקשת הערר שלך תידחה. אתה גם צריך לזכור שבערר שנידון, העונש המוטל יכול לגדול משמעותית ובנוסף הוצאות משפט שיטיל בית-המשפט יכולות להגיע לאלפי שקלים רבים בנוסף לעונש.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
אם אני לא טועה,אז בתום שנתיים מביצוע עבירה, הנקודות נמחקות,כמובן אם לא קיבלתי דו"ח.

האם השנתיים ,או תקופת הזמן הזאת,האם היא התחילה ממתי שהורשעתי בבית המשפט, או ממתי שנרשם לי הדו"ח?

בשובר לתשלום רשום:"תאריך ביצוע העבירה: ..."אז יכול להיות שהתקופה הזאת, התחילה מלפני שנה?

שנתיים מיום ביצוע העבירה.

אתה יכול לקרוא קצת על העניין כאן.

פורסם

אולי כדאי להוסיף דביק אחד שיסביר לכל הילדים שלשוטר יש סמכויות נרחבות כולל חיפוש ברכב שאינו קשור לעבירת תנועה כלשהי,לבדוק חשד שהרכב אינו תקין (ובמקרים מסויימים להזמין בוחן שיאושש את מה שמצא). שוטר רגיל יכול להוריד רכב מהכביש והכי חשוב שוטר לא צריך לחבוש כובע כדי שהדו"ח יתפוס... יתרה מזאת שוטר שאינו בתפקיד יכול רשאי וחובה עליו למנוע עבירה כשמתאפשר הדבר בידו,לשוטרים אין מכסת ד"וחות אבל ברור ששוטר שחוזר ממשמרת ללא ד"וחות אינו מבצע את תפקידו כראוי,וכן, הסיכוי ששוטר "מחפש" נהג צעיר, בהונדה סיוויק עם פלורסנט ומוסיקה עד השמיים הרבה יותר גבוה מאותו שוטר שיחפש נהג ותיק ביפנומטי סולידי.

ולפותח השירשור ,צר לי ,אבל כל אחד מהמגיבים שמנסה לשים עצמו במקומך בזמן האירוע יכול לנחש איך היה לוקח את הסיבובשל הכיכר,כך שיתכן שנהגת במהירות חוקית אבל לשוטר זה ניראה שהשתוללת.

לקח לכל הנהגים החדשים- תפעילו שיקול דעת כשאתם מנסים את האוטו.

פורסם

^^

יש לך חוסר דיוק במה שאמרת

לשוטרים יש מכסת דוחות לתת בכל משמרת

הייתה על כך כתבה בעבר ששוטרת תנועה העידה כי אכן היה לה מכסה של דוחות לתת.

ועל כן הרבה פעמים הם מחפשים את ציבור הנהגים רק כדי לסגור את המכסה.

וחוץ מזה הרבה פעמים הם מחפשים נהגים חדשים כי הם יודעים שנהג חדש לא יכול לבטל את הדוח לאזהרה וגם ברוב המקרים לא יגיע למשפט

תמלא את הרכב במים מהסנרוף (עם צינור), תתכופף למטה ותראה מאיפה נוזל.
פורסם

פעם אחת ולתמיד, לשוטר אין שום מכסה!

יש מעקב אחרי כמה דוחות שוטר נותן ואם שוטר נותן מספר דו"חות נמוך בצורה משמעותית מיתר השוטרים או ממה שהוא נתן בעבר אז הוא מזמומן למפקד שלו לשיחת הבהרה.

בשיחה זו לא אומרים לו לתת יותר דו"חות כי קופת המדינה ריקה אלא מבקשים הסבר לירידה במתן הדו"חות כי למראית עין נראה שהוא בעצם לא מבצע את תפקידו (אולי הוא בעצם כל היום בפיצוציה שותה קפה וממלא וינר?).

הבעיה עם שיחות "ההצקה" האלה הן שבד"כ שוטרים מעדיפים להמנע מהן ולכן לא מורידים את כמות הדו"חות שהם מחלקים, אבל אני חוזר בצורה חד משמעית וברורה ביותר, לאף שוטר בארץ אין מכסת דו"חות.

ובקשר לתאוריית הקונספירציה על נהגים חדשים. נו,טוף, אם אתה לא מבין שהם "מתעלקים" עליכם בצדק כי אתם בדיוק מה שאתם, נהגים חדשים, חסרי נסיון אשר יותר מועדים לטעויות ותאונות אז תמשיך להאמין במה שאתה מאמין.

פורסם

ראשית אכן יש מכסת דוחות כפי שנחשף :

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3525228,00.html

http://www.globes.co.il/news/docView.aspx?did=1000327573&fid=2

ובקשר לנהגים החדשים מההודעה נראה כאילו אתה נפגע ממשהו? מה קרה..

סך הכל אמרתי את דעתי

וכן זה ברור לי שנהגים חדשים בעלי פחות נסיון מנהגים ותיקים אבל אם זאת זה שהשוטר יעמיד אותי בצד ויתחיל לחפש על מה לתת לי דוח ממש אבל ממש לא יהפוך אותי לנהג יותר טוב את זה אני יכול להבטיח

תמלא את הרכב במים מהסנרוף (עם צינור), תתכופף למטה ותראה מאיפה נוזל.
פורסם

אלמוג,

כאשר נהג חדש יודע עד כמה רישיונו בסכנה, עד כמה הוא חשוף לחזור שוב להיות נהג חדש בסוף התקופה, הוא אמור לנהוג במשנה זהירות והקפדה, לא רק כדי לכבד את חוקי התעבורה אלא קודם כל לדאוג לעצמו.

אם נהג חדש מוכן לבזבז לעצמו קרדטים על זוטות ובסופו של דבר להגיע לדין על משהו משמעותי יותר שבו יציגו לביה"מש הסטוריה של עבירות, אזי אולי באמת יש מקום ששוטרים יחפשו קוצו של יוד בכדי להוריד את רוח השטות אשר מפעמת ברבים מהנהגים החדשים שעוד לא יודעים כמה הכביש מסוכן, וכמה סכנה יש בדרך ממשתמשי דרך אחרים.

אם זה לא יהפוך אותך לנהג טוב, זה ענין של זמן ששלילה או קנס של 1000 שקל יספקו חומר למחשבה.

יש כאלה שמבינים הסברים, יש כאלה שמבינים עונשים ויש כאלה שמועדים לפורענות ובסוף נוסעים בתח"צ.

בהתחשב בזה שרוב בני האדם טועים פה ושם, לא כדאי לבזבז קרדטים בכוונה תחילה ובמודעות.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...