Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בקשר לקנס שקיבלתי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6492 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

היום לפנות בוקר בשעה 4:00 לערך קיבלתי קנס על סך 500 ו-6 נקודות.

השוטר רשם:"נהגת ברכב הנ"ל בלא זהירות בכך שנהגת ברכב הנ"ל,במהירות גבוהה, שלא מתאימה לתנאי הדרך בניגוד לתקנה"

זה מה שהוא רשם ב:"תיאור העובדות המהוות את העבירה".

אני חושב שהקנס לא הייה מוצדק בכלל וקיבלתי אותו סתם,כך הייה המקרה:

חבר הביא לי סיבוב ברכבו מסוג סובארו DL(יש לציין שהביטוח תקף עלי ויש טסט בתוקף) הגעתי לכיכר סטרומה בחולון למי שמכיר ושם עשיתי 2 סיבובים מסביב לכיכר.

פתאום הגיעה ניידת מאחורי ואמרה לי לעצור בצד,עצרתי נתתי רשיונות וטסט.

השוטר אמר לי שעשיתי "חראקות" עם הרכב,לאחר מכן השוטר נכנס לניידת, ולאחר כמה דקות יצא והתחיל לבדוק תקינות איתותים אורות וכו'.

לאחר כמה דקות הגיעה עוד ניידת, עם שוטר ובוחן רכב אשר בדק כמו השוטר הקודם את הרכב.

שניהם אמרו שעשיתי חראקות עם הרכב,הסברתי להם שאי אפשר לעשות חראקות עם כזה רכב, כי כדי לעשות חראקות צריך להרים אמברקס,והאמברקס נועל את הגלגלים הקדמיים ברכב הזה ולא האחוריים.

אז השוטר אמר לי "לך אליו תסביר לו את זה,תדבר איתו לא איתי".

הלכתי לשוטר שעצר אותי(יש לציין שהיו 3 שוטרים בניידת שעצרה אותי, והם מתנדבים בגיל ה-50 לחייהם שנסעו ברכב משטרתי בעל לוחית זיהוי רגילה צהובה) והוא אומר שהחלקתי עם ארבעת הגלגלים,אמרתי לו שעם כזה רכב אי אפשר להחליק עם 4 גלגלים אז הוא אמר לי שלא נסעתי לפי תנאי הדרך,הסברתי לו שנסעתי כחוק והמהירות הייתה מתאימה לתנאי הדרך אך הוא לא רצה להקשיב.

מתנדב אחד שרשם את הדו"ח שאל את השוטרים שבאו על איזה סיבות לרשום את הדו"ח,והשוטר אמר לו תרשום ככה וככה ופירט לו למרות שלא הייה נוכח באירוע.

לבסוף המתדב רשם את הדו"ח,והנה פירוט של פירוט המקרה:"בסיור שגרתי ברחוב סוקולוב מכוון מזרח למערב ראיתי רכב פרטי מסוג סובארו שנהגו נוהג ברכב בתוך מעגל תנועה במהירות לא סבירה לתנאי הדרך.

במקום יש לציין שהיו אנשים...(לא מובן מה רשום).

הרכב נראה בתוך מעגל התנועה מאבד שליטה כתוצאה מהמהירות כי יש סימנים על הכביש כתוצאה מהמהירות כמו כן אנשים הסתובבו בסמוך לכביש ונהג הרכב לא יוכל לבלום כתוצאה מהמהירות וההשתוללות.

הוסדר חומרת העבירה,בוצעה בדיקה במסוף.

הנהג אינו עונה לקריטריונים.

דברי הנהג:"נסעתי במהירות כחוק, לפי תנאי הדרך, בכיכר סטרומה עשיתי סיבוב, ועשיתי עוד אחד כדי לחזור הביתה,לא עשיתי חראקות כמו שהאשימו אותי".

עד לכאן הדו"ח.

לדעתי הדו"ח לא הייה מוצדק ואם הוא הייה מוצדק לא הייתי רושם עכשיו את זה לכם.

לפי שעתי השוטר סתם חיפש על מה לתת דו"ח.

מה אתם מציעים לי לעשות?ברכבי הייה עוד חבר שזהו הרכב של ההורים שלו.

חשוב לי לציין עוד פעם שהקנס לא מוצדק בכל,ל ואני חושב שאפילו לא הייתי צריך לקבל קנס של 100 ש"ח או משהו, לפי דעתי לא הייתי אמור לקבל בכלל קנס, לא עשיתי חראקות ולא השתוללתי רק עשיתי 2 סיבובים והמתנדב אמר לי שהשתוללתי ואני נהג צעיר וכו'.

אני עוד חודש בן 18 בעל רישיון 10 חודשים ללא עבירות קודמות וללא אזהרות.

• תגובות 78
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

החכם עיניו בראשו, ויכלכל צעדיו בתבונה.

חשוב שתבין ותזכור. זה לא חשוב מה אתה חושב ועושה, זה חשוב מה חושב השוטר מהצד שפתאום מגיח למקום ורואה.

אין הרבה מה לעשות.

תריץ חיפוש בפורום ותראה שלל מקרים ותגובות בענינינים דומים.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

במקרה גם אני גר בחולון ומכיר טוב את הכיכר.

אתה בטוח יכול להסכים איתי שכל איזה ילד עם איביזה או מאזדה של אבא,

עושים את הכיכר כאילו הם מינימום בטוקיו דריפט.

מה גם שאמרת שעשית 2 סיבובים מסביב לכיכר כאילו סיבובי פוזה

אז יכול להיות שגם אתה לא תלית שכולה תכלת.

אם לא אז נפלת קורבן למעשיהם של אחרים שמשתוללים שם ולשוטרים פשוט

נמאס אז הם מנסים להפסיק את התופעה.

מוזר שאני מסתובב שם הרבה ואף פעם לא נטפל אלי שוטר בגלל שעשיתי את

הכיכר מהר מדי.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

גם אני נוסע שם הרבה עם האוטו שלי ולא נטפלו אלי וגם בחיים לא עצרו אותי אפילו לביקורת בכל ה-10 חודשים שיש לי רישיון.

חבר שלי עשה גם כמה סיבובים אפילו 5 אם לא יותר וגם הוא עשה אותם מהר ואחרי זה אני עשיתי ואז עצרו אותי.

וחוץ מזה אני לא מבין מה הבעיה אם זה כיכר בא לי לעשות 40 סיבובים מה אסור לפי החוק מותר רק סיבוב אחד?

למה נטפלו אלי?ושוב אני אומר אם הייתי חושב שאני אשם או שזה הייה מוצדק הקנס או משהו לא הייתי אומר מילה.

הקנס לא מוצדק והם סתם חיפשו מישהו לדפוק דו"ח ולסגור את המיכסה של הדוחות.

פורסם

10 חודשים זה כלום, חוץ מזה ענית לעצמך חבר שלך עשה 5 סיבובים לפניך

ורשמת שהוא עשה אותם מהר אז מה אתה מצפה?

מה העיקרון לעשות 20 סיבובים מסביב לכיכר?

תוסיף לזה שלט נהג חדש בתוספת מרעננת של עופר לוי בפול ווליום וקיבלת

את התשומת לב שחיפשת אבל מהמשטרה ולא מילדות בנות 16 עם קקה בתחתון.

הבנת? עכשיו תשים לב שאתה יושב לאכול לאפה במפגש רז, כל כמה דקות בממוצע

אתה רואה איזה הונדה סיויק מפרפרת מסביב לכיכר וכמעט גורמת לתאונה.

Uno Turbo, שסיויק שנת 93 עם ספויילר של אימפרזה טורבו ומדבקה של ריגר טיונינג,

החליקה לתוך ה GSI של אחיו בשניה שהוא ירד מהאוטו ויום אחרי שעברה צבע חדש.

עכשיו אתה גם מבין למה הנושא מעצבן אותי אישית.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

פורסם

אני לא מבין מה ההיגיון לעשות סיבוב בכיכר, ואז לעשות עוד סיבוב אחד בכיכר.

פעמיים פיספסת את היציאה שחיפשת ?

כנראה שרצית לבדוק אי אילו ביצועים.

יכול להיות שלא נסעת מהר, אבל את חשדם של השוטרים לתימרונים שלך, וודאי עוררת.

להזכירך, כאשר שוטר רושם לך שנהגת לא בהתאם לתנאי הדרך, או שגרמת הפרעה לתנועה, כל דבר שכזה הוא יחסי ונתון לשיקול הדעת של השוטר וגם למוטיבציה שלו.

שוטר אחד יכול להחליט שמהירות 20 בכיכר מהווה הפרעה לתנועה, שוטר אחר יכול להחליט שמהירות 40 זה מהיר מידי ולא תואם את תנאי הדרך. הם לא מודדים את מהירותך עם מיכשור, מדובר בפירוש בהתרשמות אישית של השוטר האם אופן נהיגתך נראה סביר באותה העת ובהתאם למקום.

מה עוד, שאתה הולך לעשות את הסיבובים האלה בדיוק במקום שמועד לפורענות, בדיוק במקום ששכנים מהסביבה כל הזמן מתלוננים, בדיוק במקום שהמשטרה נמצאת שם יחסית הרבה כדי למנוע מעשים כאלה. כתבו על זה בעיתונות יותר מפעם אחת.

למה למשל לא הלכת לעשות סיבובים בכיכר קוגל ?

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
אני לא מבין מה ההיגיון לעשות סיבוב בכיכר, ואז לעשות עוד סיבוב אחד בכיכר.

פעמיים פיספסת את היציאה שחיפשת ?

עשיתי 2 סיבובים כי הייה בא לי לעשות 2 סיבובים ואם הייתי רוצה לעשות 200 סיבובים אז הייתי עושה 200 סיבובים זאת זכותי המלאה.זה כמו שתגיד לי שאסור לנסוע באיזשהו רחוב יותר מפעם או פעמיים ביום,אם אני ארצה אני אסע שם גם 10 פעמים ביום כי זה הדלק שלי האוטו שלי ואני יכול לנסוע באיזה כביש שאני רוצה כמה פעמים שאני רוצה וזאת זכותי בידיוק כמו שזאת זכותך.

כנראה שרצית לבדוק אי אילו ביצועים.

איזה ביצועים אתה מצפה שאני אבדוק מסובארו DL?ות'אמת לא רציתי לבדוק שום ביצועים כי אם כן והייה תופס אותי שוטר אז לא הייתי רושם את זה בכלל.

יכול להיות שלא נסעת מהר, אבל את חשדם של השוטרים לתימרונים שלך, וודאי עוררת.

להזכירך, כאשר שוטר רושם לך שנהגת לא בהתאם לתנאי הדרך, או שגרמת הפרעה לתנועה, כל דבר שכזה הוא יחסי ונתון לשיקול הדעת של השוטר וגם למוטיבציה שלו.

שוטר אחד יכול להחליט שמהירות 20 בכיכר מהווה הפרעה לתנועה, שוטר אחר יכול להחליט שמהירות 40 זה מהיר מידי ולא תואם את תנאי הדרך. הם לא מודדים את מהירותך עם מיכשור, מדובר בפירוש בהתרשמות אישית של השוטר האם אופן נהיגתך נראה סביר באותה העת ובהתאם למקום.

מה עוד, שאתה הולך לעשות את הסיבובים האלה בדיוק במקום שמועד לפורענות, בדיוק במקום ששכנים מהסביבה כל הזמן מתלוננים, בדיוק במקום שהמשטרה נמצאת שם יחסית הרבה כדי למנוע מעשים כאלה. כתבו על זה בעיתונות יותר מפעם אחת.

למה למשל לא הלכת לעשות סיבובים בכיכר קוגל ?

כי הייה בא לי לעשות אותם בסטרומה.וכמו שזכותי לעשות בכיכר קוגל 50 סיבובים כך זאת זכותי בסטרומה או בכל כיכר אחרת.

פורסם

העזרה היחידה שאני יכול לעזור לך בתור חבר זה להגיש ערעור על הקנס הלא מוצדק שרשמת

בדרך כלל זה עובד , רוב הפעמים לא עובד.

רוצה להתיחס גם לתגובה של- Uno Turbo

תגובה מאוד במקום ואני מסכים איתו מאוד...

מקווה שתלמד להבא להוריד מעט מהפרופיל זה יכול למנוע הרבה צרות..

שתהיה שבת שלום

דולב.

על החתום

.DOLEV

פורסם

אבל מה שאני מנסה להסביר זה, שלא ניסיתי להשוויץ או משהו בפני בנות או משהו וגם לא נסעתי בפול ווליום אפילו רדיו טייפ אין באוטו הזה יש רק רדיו רגיל.

פורסם

שמע איך אומרים זה מזל של בן אדם

כנראה שהייתה במקום הלא נכון בזמן הלא נכון ולא בדיוק ידעת איך לצאת מזה

אגב זה הפרוש של מזל

מ=מקום

ז=זמן

ל=לשון

אני מציע לך בכל מקרה להגיש ערעור.

תעזר בהורים.

על החתום

.DOLEV

פורסם

מתנדבים אמרת? באסה...

ישנם מתנדבים שנמצאים שם רק בשביל לעשות כסף ולהמציא לנהגים עומללים עבירות.

עכשיו אתה חושב "איזה כסף לעזעזל? מה אתה דביל? הם מתנדבים". אז זהו, שהם יכולים לקבל אחלה כסף כיס במקרים מסויימים.

איזה מקרים? כאלה.

קיבלת דו"ח לא מוצדק, כל תחנוניך למתנדב לא עזרו, למה זה? כי הוא יודע שישנו סיכוי סביר שתערער על הקנס הלא מוצדק. ברגע שערערת, התנדב מוזמן לבית משפט להעיד, ועל כך משולמים לו כ-170 ש"ח. עכשיו הבנת למה קיבלת את הקנס? יופי.

אם אין לך עדים רציניים (אנשים מבוגרים, ולא חברים שלך) שיוכלו להעיד שנסעת כחוק ולא עשית שום "חרקות", תערער.

אם אין, תספוג את הקנס ואל תתן למתנדבים את ההנאה של ה-170 ש"ח האלו.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

שמע אף אחד לא בא להאשים אותך בכלום, לא היינו שם ואנחנו לא יכולים לקבוע

אם נסעת בהתאם לחוק או לא.

פשוט המקום כמו שאמרו מועד לפורענות ואתה בעצמך יודע איך הצעירים

נוהגים שם וכנראה שהשלט "נהג חדש" הפך אותך לקורבן של המתנדבים

האלה שכנראה אין להם יותר מדי מה לעשות בחיים.

זאת במידה שנסעת כחוק כפי שאתה טוען כמובן והדוח לא מצדיק את עצמו.

פורסם

צייד 88,

אתה יותר הזוי מהזוי, אני לא מאמין שאתה כותב ומאמין לכאלה שטויות .

אתה חושב שאני אקח יום חופש מהעבודה, אבזבז אותו בבית המשפט , ובסוף אהיה מבסוט מנפנוף ב 180 ש"ח היומיים שעשיתי?

וואוו, זה יוצא... בא נראה, 23 ש"ח לשעת עבודה. ממש פרנסה!

בקיצור, שטויות במיץ עגבניות, מתנדבים במשטרה נמצאים על הכביש ביום שישי ב 4 בבוקר לא בגלל שהם מחפשים פרנסה אלא כי חשוב להם שהכביש יהיה בטוח ושילדים חסרי נסיון לא יעשו שטויות ברכבים שבקושים אפשר לקרוא להם בטוחים גם כשהם עומדים בחניה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...