Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בקשר לקנס שקיבלתי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6493 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יודע מה עם השאר, אבל אני יודע שאני קיבלתי סתם דוח לא מוצדק, ועוד הייה רשום בו שיש סימנים על הכביש כתוצאה מההשתוללות והבלימה שזה דבר, לא נכון כמו כל הדברים שהם רשמו אחרת לא הייתי מתלונן אם הדוח היה מוצדק.

אני לא יודע אם אתם מאמינים לי או לא וזה גם לא כל כך משנה לי, אני יודע מה הייה ש,ם ואני יודע מה קרה, ואני לא יכול להגיד לכם מה לחשוב.

• 6 חודשים מאוחר יותר...
  • תגובות 78
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מקפיץ:

נקבע לי משפט למחר ה-31.3.08.

שלחו אלי מכתב ממשטרת התנועה בפיכמן בחולון,ובו רשום שנשלח אלי זימון למשפט,לא קיבלתי את הזימון.

אמרו לי שאני אבוא מחר ב-8 וחצי בבוקר, ואולי יביאו לי דף מהמשטרה כדי שיכניסו אותי למשפט.

המשפט יהיה ב-15:00.

אני חוזר ואומר:הדו"ח לא היה מוצדק,אני חף מפשע,הדו"ח לא הוגן ולא הייתי אמור לקבל אותו בכלל.

לא ניסיתי לעשות פוזות על אף אחד,סתם נסעתי להנאתי כחובב נהיגה ורכב.וזה לא משנה על איזה רכב,אני פשוט אוהב לנהוג.

רשמתי 3 דפי A4 עם תיאור המקרה,אני יכול להקריא את מה שרשמתי? או לתת לשופט לקרוא?איך זה הולך?

יתנו לי לפחות לספר מה הלך שם?

אם יש למישהו טיפים, ויכול לספר מניסיון, איך כל זה הולך, ומה צריך לעשות שם, ולאן לגשת,אני אשמח לשמוע.

פורסם

לשופט לא יהיה זמן לשמוע 3 דפי A4 ואני בספק אם יהיה לו זמן לשמוע דף אחד.

היית אמור להגיש מראש כתב ההגנה, אז יש סיכוי שהשופט קורא אותו יום לפני הדיון.

מציע לך להגיע שעה-שעתיים לפני הדיון,לשבת באולם ולשמוע את הסרט נע של משפטים בקצב של 15-12 משפטים בשעה. (בערך 5 דקות לתיק).

זה יתן לך מושג איך השופט הספציפי במשפטך מתייחס לאנשים שמתעקשים על חפותם, איך הוא מתייחס לאנשים שמודים ועוזבים, איך "נלחם" התובע והופך כל סיכה לפיל כדי "להאדיר" כל עבירה וכמה אורך רוח יש לשופט לשמוע נתבעים ולהשתכנע.

יש שופטים שיודעים שיש להם לשמוע 50-60-70 תיקים באותו יום, הם לא יכולים להיות סבלניים לכל אחד בפרט שהרוב זה מיחזור תירוצים ולהקצאת זמן מספק לכל אחד. הם רוצים ללכת הביתה ב-5-6 בערב ולא ב-11 בלילה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
דיברתי עם שוטר שהוא מכר שלנו,הוא עובד עם אלה בתחנה שהביאו לי קנס והוא אמר שהקנס לא הייה מוצדק והמתנדבים האלה כנראה לא אוהבים אנשים שההם לא יכולים לתת להם קנס אז הם בכוונה מחפשים על מה לתת.

יש לי גם את השמות של 2 המתנדבים שדיברו איתי,אם אתם רוצים אני יכול לפרסם.

אני חושב שאם השוטר הזה (המכר שלכם) יבוא לתת עדות בענין שלך על מה שכתבת כאן בציטוט, זה יכול להועיל לך.

מצד שני, אותו שוטר יכול לקבל נזיפה ממפקדו על היוזמה שלו.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אני חושב שבבית המשפט הצדק אמור לצאת לאור.

יהיה מה שיהיה,אם הדו"ח הייה מוצדק הייתי משלם וזהו,כי זה מגיע לי.

אבל הדו"ח לא מוצדק,ואני אמשיך ואומר לשופט שזה לא הוגן, ולא פייר, שאני צריך לקבל קנס על משהו שלא עשיתי.

עוד דבר:השוטרים עצרו אותי,בדקו את האורות,הצמיגים,חופש בהגה.

ורק אחרי זה,רשמו לי דו"ח על חוסר זהירות ונהגיה שלא לפי תנאי הדרך.

ואת הדברים האלה שבדקו לי,השוטרים בדקו, ולא הבוחן שבא אחרי זה וגם בדק.

פורסם
אני חושב שבבית המשפט הצדק אמור לצאת לאור.

אני מקווה בשבילך שהצדק יצר לאור.

אני מניח שאם השופט "יטעה" ויחשוב אחרת ממך, אתה תכתוב כאן שאין צדק.

אני מזכיר לך, שנקודת ההנחה של שופט היא שאין יריבות אישית בינך לבין השוטר ועל-כן השוטר אובייקטיבי והנאשם מנסה להתחמק. כל עוד לא תוכל לסתור דברי השוטר באופן המטיל ספק בנאמר בדו"ח, הסיכויים שלך לא הכי מזהירים (אם כי קיימים).

אגב, באיזה בית משפט הדיון שלך ?

אני גם מציע לך לנהוג בכבוד באולם הדיונים ולא להעיר הערות לשופט שעלולות להתפרש באופן פוגעני או ביקורתי עליו. שופטים מאוד רגישים לכבודם ועלולים להחמיר עם מי שאינו נוהג בהתאם.

.

פורסם

זאת לא הבעיה שלי שהשוטר לא אובייקטיבי,אלא זזאת הבעיה של משארת ישראל שהם מסמיכים "שוטרים" מתנדבים לנסוע ולחלק דוחחות גם אם הדוחות לא נכונים.

המשפט יהיה ברחוב שוקן בתל אביב.

אני אנהג בכבוד באולם ואנהג בכבוד לשופטים גם אם הם יטילו עלי 10000 ש"ח קנס,זה לא משנה.

אני לא מתכוון לנהוג בזילזול גם כלפי אלה שהביאו לי את הדו"ח גם אם אני אצא זכאי וגם אם לא,כי אם אני אנהג כך אז מה ההבדל ביני לבין אותם אנשים שבאים למשפט על משהו שהם עשו ומשקרים?

אני לא כמוהם ואם אני אצטרך אני אשלם כמה קנס שיגידו לי כי אין לי ברירה אחרת.

ואני בא למשפט כי אני יודע שאני צודק ולא הייתי אמור לקבל את אותו הדו"ח אחרת הייתי משלם וזהו.

פורסם

קצת קשה להוכיח את העבירה שלך בבית משפט, אתה יכול לטעון הגלגלים חרקו אולי כי היה חסר אוויר באד הצמיגים, או כל דבר בסגנון, בהלה ברקס פתאומי, יהיה להם קשה להוכיח שעשית את זה מתוך התפראות, לכן אני רואה סיכויים דיי טובים לכך שתצא מזה נקי.

פורסם

הייה גם רשום בדו"ח עצמו:סימנים על הכביש כתוצאה מבלימה בגלל המהירות הגבוהה שנסעתי.

אחרי כמה דק', עברה ניידת במהירות גבוהה עם רעש בצמיגים של חוסר אוויר, והיא נסעה מהר,, אז אמרתי להם:הנה תראו, גם לו יש את הרעש הזה.

חשוב לציין שלרכב שנהגתי בו לא הייה שום רעש מהצמיגים כתוצאה של חוסר אוויר או מכל סיבה שהיא.

זה סתם המצאה של ה"שוטרים".

פורסם

הייתי במשפט.

אמרתי שהקנס לא נכון ולא צודק.

מה שהספקתי לומר גם, שעשיתי סיבוב אחד, ואחרי זה עוד סיבוב, כדי לחזור הביתה והוספתי עוד שהקנס לא צודק.

היא קבעה שבספטמבר יהיה דיון "הוכחות",שבו יהיו השוטרים,והיא אמרה שאז היא תחליט.

פורסם
היא קבעה שבספטמבר יהיה דיון "הוכחות",שבו יהיו השוטרים,והיא אמרה שאז היא תחליט.

לא בטוח שאז היא תחליט :wink:, ראה קישור מצ"ב:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=200498

:roll:

.

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

הקפצה

כמו שאמרתי המשפט נקבע לי לספטמבר,ה-4 לספטמבר,שזה יום חמישי הזה.

כל מה שקרה אז באותו יום שישי, רשמתי כאן.

אני הולך לספר מה הלך שם ,ואיך קיבלתי את הקנס, ושזה קנס לא מוצדק.

יש אולי מישהו שהייה בכזה משפט, ויכול לספר איך זה הולך,כמה זמן המשפט נמשך, ואיך בידיוק לספר לשופט מה הלך.

האם ניתן לעבור בדיקת פוליגרף, בבית המשפט?

אם לא ניתן,אם אני אעבור אותה באופן פרטי,האם היא תיהיה קבילה בבית משפט?

מה עלותה של בדיקת פוליגרף פרטית?

בכל התקופה הזאת,לא קיבלתי שום קנס.

אם למשל, במקרה הכי גרוע, השופט/ת לא יאמין לי,מה העונש שאני צפוי לקבל?

האם הוא יהיה הרבה יותר גרוע, מכיוון שביקשתי להישפט, וכך וגזלתי את זמנו את בית המשפט,ואת זמנם של שוטרים או עוד כל מיני דברים?

תודה לכל העוזרים.

• תוכן חדש...