Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בקשר לקנס שקיבלתי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6494 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה עושה רושם של אדם סביר אז מה זה ההיתממות הזאת? 2 ד"וחות זאת "מיכסה"? אתה בכלל מבין את מה שאתה טוען?

כשהייתי קצין תורן בתחנה אוי ואבוי היה למי שלא הביא לי ד"וח אחד טוב בלילה... אז מה זה אומר שנתתי להם לעשות "מיכסת ד"וחות"? התשובה לא! נתתי להם לפקוח עיניים ולשים לב לעבירות תנועה (שוטרי סיור,לא תנועה) לא הייתי מוכן לקבל את העובדה ששוטר רואה נהג שעובר באדום/נכנס באין כניסה/לא נותן זכות קדימה /לא עוצר במעבר חצייה ובגלל עצלנות מוותר -לא ייתכן מצב כזה.

ואני חושב שכל אחד בפורום יסכים שכך שוטר אמור להתנהג.

• תגובות 78
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

על זה אין שום וייכוח ואין לי שום ספק שכאשר שוטר רואה עברה זהו תפקידו ובשביל זה הוא מקבל כסף לדאוג לבטחון הציבור ובין שאר הדברים מניעה ונתינת דוחות על עבירות תנועה מסוכנות זה חלק מתפקידו אין מה לעשות.!

אבל נגיד ויש משמרת מסויימת לשוטר שבה מה לעשות לא יצא לו לתת דוח משמעותי למישהו(אני בטוח שזה קרה)

אתה לא חושב שהשוטר נגיד חיפש מישהו או נתן למישהו דוח רק כדי לא להינזף בתחנה בסופו של יום?

תמלא את הרכב במים מהסנרוף (עם צינור), תתכופף למטה ותראה מאיפה נוזל.
פורסם

ואללה, אני נכנס לאוט ונוסע 2 ק"מ לסופר ובדרך עד ל 20 עבירות תנועה חמורות של נהגים מסביבי, אם שוטר ב 8 שעות לא מצליח למצוא 2 עבירות איכות זה רק בגלל שהוא לא עושה את תפקידו.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מחפשים אתנהמטבע מתחת לפנס.

לפעמים לא בא להם לחפש איכות מחפשים נוחות.

בכל יום ויום, בצומת מסויימת בת"א, אני רואה עשרות מכוניות נכנסות באין כניסה מתחת לאפם של שוטרים שחולפים במקום די הרבה. לרוב הם שקופים, כי רק עיוור לא היה רואה.

נדיר שניידת תעסוק בעבירה הזאת שם.

מה שכן הם כמעשה יום ביומו ממקמים 25 מטר מהצומת, ביקורת רשיונות, ולמרות שפעם הערתי לשוטר שעמד שם על מה שקורה אל מול עיניו (25 מטר = מול עיניו), תשובתו היתה תתקשר לתחנה תודיע להם, זה לא התפקיד שלי :shock:.

לא הבנתי מה בדיוק האיכות פה? העבירה או השוטר ?

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...