Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בקשר לקנס שקיבלתי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6493 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
צייד 88,

אתה יותר הזוי מהזוי, אני לא מאמין שאתה כותב ומאמין לכאלה שטויות .

אתה חושב שאני אקח יום חופש מהעבודה, אבזבז אותו בבית המשפט , ובסוף אהיה מבסוט מנפנוף ב 180 ש"ח היומיים שעשיתי?

וואוו, זה יוצא... בא נראה, 23 ש"ח לשעת עבודה. ממש פרנסה!

בקיצור, שטויות במיץ עגבניות, מתנדבים במשטרה נמצאים על הכביש ביום שישי ב 4 בבוקר לא בגלל שהם מחפשים פרנסה אלא כי חשוב להם שהכביש יהיה בטוח ושילדים חסרי נסיון לא יעשו שטויות ברכבים שבקושים אפשר לקרוא להם בטוחים גם כשהם עומדים בחניה.

תתפלא. אני מכיר מספיק מתנדבים שנמצאים שם רק בשביל זה.

ככה שלהאשים אותי בהזיות, זה קצת לא במקום.

במיוחד שרובם המוחץ, שייכים לקהילת הפנסיונרים, שאין להם משהו יותר טוב לעשות. וכל שקל יהיה נחמד בכיס.

I Ride Because I Really Like Dessert

• תגובות 78
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
תתפלא. אני מכיר מספיק מתנדבים שנמצאים שם רק בשביל זה.

ככה שלהאשים אותי בהזיות, זה קצת לא במקום.

במיוחד שרובם המוחץ, שייכים לקהילת הפנסיונרים, שאין להם משהו יותר טוב לעשות. וכל שקל יהיה נחמד בכיס.

אתה מכיר מתנדבים פנסיונרים? מי אלה? חברים של סבא שלך?

תן לי שם של אחד מהם, מחר אני מפרסם פה בפומבי כמה פעמים ב 2007 הוא היה בבית המשפט.

באמת, לנסות לשכנע אותנו שמתנדב במשטרה כל היום מחלק דו"חות כי הוא מחכה שמישהוא יערער והוא יזכה ב 180 ש"ח, תיכף גם תספר שיש חברה בשכונה שלך שבנו ככה בתים ונוהגים במכוניות פאר רק' בזכות הופעותיהם בבית המשפט.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

דיברתי עם שוטר שהוא מכר שלנו,הוא עובד עם אלה בתחנה שהביאו לי קנס והוא אמר שהקנס לא הייה מוצדק והמתנדבים האלה כנראה לא אוהבים אנשים שההם לא יכולים לתת להם קנס אז הם בכוונה מחפשים על מה לתת.

יש לי גם את השמות של 2 המתנדבים שדיברו איתי,אם אתם רוצים אני יכול לפרסם.

פורסם
מה יצא לנו מזה שתפרסם?

בגירה אמר שהוא ירשום את כמות הפעמים שהם היו בבית המשפט.

אז נוכל לראות אם הם היו הרבה או קצת וזה יתן לנו כיוון אם הם סתם חיפשו לתת דוח או שלא.

פורסם

הבנתי, ככלל לא נראה לי רעיון טוב לפרסם בפורום ציבורי שמות של שוטרים\מתנדבים

ואפילו אזרחים נורמלים.

במקומך הייתי עושה זאת דרך הודעה פרטית ומפרסם פה את התוצאות.

שבוע טוב!

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

עכשיו שמתי לב שבדוח רשומה לא נכון הספרה האחרונה של מס' הרישיון שלי.

יכול להיות שהקנס לא יהיה עלי בסוף, או שהם בודקים דרך מס' זהות וזה שהם טעו במספר רישיון לא אומר כלום?

פורסם

אני לא חושב שיש בעיה לפרסם את שם השוטר שחתם על הדו"ח,

אבל נראה לי שלא נכון להשתמש במידע פנים ולפרסם כמה פעמים הוא היה בבית משפט.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

גם לי ללפני יומיים קרה סיפור, נסעתי בראשון לציון בסביבות ה-1 בלילה כאשר אין תנועה בעיר, ראיתי רמזור ירוק ומיד יש פניה חדה, ראיתי שהוא נהפך לכתום ולא הייתי רחוק ממנו, וראיתי שאין מכוניות מחכות בצומת אז הבאתי גז לעבור אותו כי איחרתי לאיזה מקום, אני מבצע את הפניה והגלגל השמאלי קדמי שלי עשה רעש של שריקה, עצרתי ברמזור פתאום מימני בא ניידת של שיטור משולב משהו כזה רכב פרטי עם סירנות, בקיצר לא הבנתי מי הם, עצרו אותי בצד ניגש אליי בחור ושואל מה זה היה?? אני בתגובה מה קרה? הוא: מה זאת הזריקת זנב הזאת? אני מתעצבן ומשחק אותה ראש קטן כי רואה שהוא סתם נטפל אליי: מה זה זריקת זנב? הוא מסביר זה כשאתה מאבד שליטה על הרכב בלה בלה בלה, אני אומר לא איבדתי שום שליטה ניסיתי להספיק ברמזור והצמיג שלי עשה רעש, הוא אמר תביא רישיון שלך ושל הרכב וחכה פה, אחרי כמה דקות חוזר מחזיר לי רישיון ורישיון רכב ואומר, יגיע לך הביתה קנס של 500 שקל ו-6 נקודות, לא ממש נבהלתי כי הבנתי שהוא עם לא נתן ל לחתום על כלום או דף איזהשהו אז זה בלוף, בגלל שלא ממש נבהלתי רציתי לשאול אותו איך אני מוצא את המקום אליו שאני מאחר, ההוא ממש מיהר לניידת, ואמר לי חכה רגע, התניע וברח משם.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

" כי הייה בא לי לעשות אותם בסטרומה.וכמו שזכותי לעשות בכיכר קוגל 50 סיבובים כך זאת זכותי בסטרומה או בכל כיכר אחרת."

האמת שאם אני לא טועה - לא זכותך.

יש איזה חוק שמחייב אותך לנסוע בכביש רק על מנת להגיע מנקודה א' לב'.

או שהביטוח תקף רק במקרה כזה - אני לא סגור על זה.

מה שבטוח, שאל תתפלא שנותנים לך דו"ח אם אתה עושה משהו כזה.

זה כמו שתגיד שמותר לך ללכת עם חולצה שמהללת את היטלר ואז תתפלא למה אתה מקבל מכות.

למה לשחק אותה ראש קטן? אתה כן עשית פוזות, אם זה בשביל הפוזות, או אם זה כי התחשק לך לעשות סיבוב.

זה לא למען להגיע למקום מסויים - זה פוזה.

בגיל 16 קיבלתי דו"ח על זה שעמדתי על רגליות באופנוע. בלי להפריע לאף אחד, בלי להרים גלגל, סתם לעמוד על הרגליות. זכותי? כנראה שלא...

פורסם
נסעתי בראשון לציון בסביבות ה-1 בלילה כאשר אין תנועה בעיר, ראיתי רמזור ירוק ומיד יש פניה חדה, ראיתי שהוא נהפך לכתום ולא הייתי רחוק ממנו, וראיתי שאין מכוניות מחכות בצומת אז הבאתי גז לעבור אותו כי איחרתי לאיזה מקום, אני מבצע את הפניה והגלגל השמאלי קדמי שלי עשה רעש של שריקה, עצרתי ברמזור פתאום מימני בא ניידת של שיטור משולב משהו כזה רכב פרטי עם סירנות, בקיצר לא הבנתי מי הם, עצרו אותי בצד ניגש אליי בחור ושואל מה זה היה?? אני בתגובה מה קרה? הוא: מה זאת הזריקת זנב הזאת? אני מתעצבן ומשחק אותה ראש קטן כי רואה שהוא סתם נטפל אליי:

ואללה, סתם נטפל אליך, מה עשית סה"כ? :loco::crazyeyes:loco:

כמה דקות חוזר מחזיר לי רישיון ורישיון רכב ואומר, יגיע לך הביתה קנס של 500 שקל ו-6 נקודות, לא ממש נבהלתי כי הבנתי שהוא עם לא נתן ל לחתום על כלום או דף איזהשהו אז זה בלוף,

הבנת ממש לא נכון, קנס יכול להגיע אליך הבייתה בלי שום בעיה.

פורסם

האמת שאם אני לא טועה - לא זכותך.

או שהביטוח תקף רק במקרה כזה - אני לא סגור על זה.

תראה לי איפה רשום שעל פי חוק אסור לעשות יותר מסיבוב אחד בכיכר.

לפני שנה בערך הייה לחבר שלי טסט והטסטר אמר לו לעשות 4 סיבובים בכיכר קוגל,אז אם זה בניגוד לחוק אז הטסטר יגיד לעשות לתמיד משהו לא חוקי?

פורסם
"

..

ואם נקודה ב משתנה כל 10 שניות?

אין מצב שיש חוק כזה כי זה מטומטם.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

בגירה

צר לי לאכזב אותך אבל אתה טועה לגבי הזקנים שמתנדבים עם הקנסות ,ולמה ?

כי יש (או היה ) מפגש שלהם (אור ירוק -מתנדבים) במרכז המסחרי של רמת אביב הישנה (ברודצקי למי שמכיר ) ששם הם נפגשו/נפגשים ומעין מתחרים מי נתן יותר דו"חות .ומה הקשר לכמות שהם היו בבית המשפט זה אני חייב להבין ?

אותו פנסיונר נתן לך דו"ח ,תפס יופי לו ,לא תפס אז הבא כן !!!

מאמין ?

אם לא אז סע לשם (אני אישית אברר לך מתי בדיוק ) ותראה אותם ליד חנות המסגרות (צמודה לחנות אופניים ) .

דדי

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

יכול להיות שהם מנהלים תחרות פנימים בניהם מי נתן יותר דו"חות.

מכאן ועד לקבוע שהם נותנים דו"חות רק בכדי שהם יגיעו לבית משפט (רק במידה כמובן ותערער) וכל זאת רק בכדי לקבל את ה 180 ש"ח האלה, זה קצת מוגזם.

אני לא צריך את המפגש שלהם בברניצקי או ברודצקי, אני מדבר עם כולם בתחנה ומכיר את רובם על בסיס אישי ולפחות לגבי תחנת זכרון (זכור שזאת תחנה מרכזית אזורית של מתנ"ע) מה שאתם טוענים זאת שטות אחת גדולה שמכפישה קהל גדול של מתנדבים שעושים ימים וליילות למען בטחון כולנו.

• תוכן חדש...