Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6874 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין להחליף את החלקים במערכת,

אבל אני לא מכיר אנשים שמבינים, ולא סומך יותר מידיי על אנשים שלא יעבדו עליי, לפי מה שאני רואה פה אתם האנשים היחידים שאני מכיר שיודעים משהו על מערכות

אז אני מבקש תגובה שלכם בבקשה

אז ככה ... החלקים שיש לי שמחוברים כעת באוטו הם:

רדיו דיסק פיוניר DEH 750MP

מגבר 5 ערוצים L.A 5.700

סאב 12" PUNCH RFZ-2412 אני לא מצליח לעלות תמונה שלו אז זה הקישור

{http://www.cardomain.com/item/ROCRFZ2412}

סט קומפוננט HERTZ ESK 6.5

זוג רמקולים 9*6 C.V -1693

עכשיו: יש לי עוד מגבר אחד של V12 שלא מורכב, על מה אתם ממליצים לי לחבר אותו רק על הרמקוליים או רק על הסאב?

את הסאב אני רוצה להחליף למשהו יותר חזק ומדוייק יותר, שאם אני יעמוד ליד האוטו אז שאני ירגיש את הרעידות באדמה

הקומפוננט הקידמי של ה-HERTZ אותם אני יחליף אם ישאר לי כסף

ואת האחוריים של הסרוון ווגה, אני רוצה להחליף ליותר חזקים ואיכותיים

על איזה חלקים אתם ממליצים לי דברים טובים על רמה

ואם אפשר אז גם לא יקרים ממש

תודה רבה וסוף שבוע מעולה

זה התמונות של מה שמורכב באוטו

ה-V12.gif

המגבר של LA.jpg

הסרוון וגה.gif

פורסם

מגבר מונו בלוק הוא מגבר בעל ערוץ אחד שנועד להגביר סאבוופרים

לא הבנתי למה להוסיף מגבר המגבר שלך אמור להתאים לצורכי ההגברה ברכב

הסאב שלך הוא מהסידרה הנמוכה של רוקפרד והוא ישן יחסית

תגיד מה התקציב שלך לסאב ומשם נוכל לכוון אותך

פורסם

אני מוכן להשבע שהת'רד הזה כבר היה בעבר - אני צריך קפה (שלוש וחצי לפנות בוקר, בעבודה אאאהההההה בעעעעע :drinking:)

בכל מקרה

סרווין ווגה אחוריים אם זה 6*9 - לטעמי האישי - רמקול מצויין שמפתיע לטובה ביחס לקומפוננטים שלהם שבהם הטוויטר פשוט בעעעעע.

המגבר LA שלך הוא מגבר טוב, תרים על המונו שלו את הסאב וופר ותחבר את האחוריים לV12.

את הסט הקדמי הייתי מציע לך לשדרג למשהו טוב יותר למרות שהרץ זה לא רע, ולהשיג קרוס אובר חיצוני בשביל לעבוד בבי-אמפ עם הסט הקדמי.

שדרוג קטן ופשוט יחסית - מישהו כאן מוכר קרוס של זטק F3 אם אני לא טועה (גרין מונסטר במקרה? לא זוכר) לא יקר, תעשה את זה במקום שדרוג של האחוריים.

ואתה תראה שיש לך עולם אחר ברכב.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הוא היה אבל אף אחד לא מוכן לעזור לי פעם אחת ולתמיד

חשבתי להוסיף עוד מגבר כדי לקבל איכות ועוצמה יותר טובה ממה שיש לי עכשיו

התקציב שלי לסאב הוא 500-600 ש"ח {אתה חושב שזה זול יחסית?} זה התקציב שאני נותן לסאב, אם אני יצטרך להחליף את שאר החלקים, אני ממעדיף להשקיע על מגבר ורמקולים יותר איכותיים

פורסם

עוד מגבר ייצור עומס על המצבר. אתה רוצה שאני אתן לך המלצות למערכות חדשות,שלא יעלו על סכום מסויים? אם כן, מהו הגג שלך?

לכל המעוניין! אני בונה מאגר מערכות סאונד לרכב. המאגר יהיה מוכן תוך כמה שבועות ספורים (הוא שליש מוכן...)

פורסם

אני מעדיף בנתיים להחליף רק את הרמקוליים האחוריים והקדמיים ככה שאני ישמע יותר איכותי ויותר חזק ממה שעכשיו

את המגבר של הL.A רוב הסיכויים שתגידו לי שהוא לא מספיק חזק ושאני יצטרך להחליף אותו כדי להגיע לתוצאה איכותית וחזקה יותר

אז בוא נתחיל בזה

תודה רבה על העזרה

פורסם

הרץ היי אנרג'י מקדימה

הרץ 6X9 מאחור

שמעתי את שניהם

נהדרים!

דבר עם תומר מתומקאר יש לו מה להציע לך (גם במחיר) :mm_wink:

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

• תוכן חדש...