Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6882 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחלופין, אם הברנש הנ"ל אכן גר בשכנות אלי (בזל) אני מחר אחכה למטה עם שק ומטלית ספוגה בכלורופורם. אני אשתדל להחזיק אותו במצב קוהרנטי עד ההגעה שלך, אבל אני לא מבטיח.

הוא גר בבזל. אני גם יודע איפה בדיוק, אבל יש פרטיות אותה צריך לכבד. אם תתקל בו במקום ציבורי זה יהיה עוד גבולי,

הרבה יותר מכובד מאשר להגיע אליו הביתה...

שלחתי לך בפרטי היכן סביר להניח שתתקל בו (מקום קבוע בו הוא נמצא סמוך למקום מגוריו).

Lexus CT200H

פורסם

קצת מזכיר ליאת השיר stan של eminem,האמת מזכיר קצת הרבה:-D

THE SYSTEM: HU: ECLIPSE cd-7100, AMPS : XETEC vector 350.6 , A/D/S p950.2 , FRONT : MAC AUDIO Maximus 2.16 , Sub : Rockford Fosgate rfz3412 12' 150w rms

101 סוסים לבלימת האיביזה

:evil:

פורסם

משוגעים! הפורום הזה מלא במשוגעים! עם קבלות! :shock:

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
הוא גר בבזל. אני גם יודע איפה בדיוק, אבל יש פרטיות אותה צריך לכבד.

אם הברנש הנ"ל אכן גר בשכנות אלי (בזל) אני מחר אחכה למטה עם שק ומטלית ספוגה בכלורופורם. אני אשתדל להחזיק אותו במצב קוהרנטי עד ההגעה שלך, אבל אני לא מבטיח.

אני חושב שלעשות יותר מזה יהיה כבר גובל בהטרדה.

:lol:

פורסם

יש לי פיתרון מלא לשלום עולמי....מישהוא מכיר את הטלפון של גורג' בוש....אני צריך לדבר איתו מקסימום 2-3 דקות.

כל הנאמר לעיל נאמר בצחוק - וכל הצוחק לוקח על עצמו את האחריות לכך.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם
אני לא מבין מה אתם רוצים

כל הכבוד לעידן על זה שהוא הולך כ"כ רחוק על מנת לשמח את אחייניתו :mm_yeah:

אני הייתי הולך בכוון ההפוך ומנסה להוציא אותה מזה.

זה מה שיש לילדים היום בראש, ילדים פלסטניים או לבנוניים משחקים בחיילים ומעריצים את נסראללה , והילדים שלנו מעריצים את רן דנקנר ונינט טייב.:? ולא קשורים בכלל למה שקורה פה.

את ההמשך בעוד כמה שנים תדמיינו לבד.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם
זה מה שיש לילדים היום בראש, ילדים פלסטניים או לבנוניים משחקים בחיילים ומעריצים את נסראללה , והילדים שלנו מעריצים את רן דנקנר ונינט טייב.:? ולא קשורים בכלל למה שקורה פה.

את ההמשך בעוד כמה שנים תדמיינו לבד.

החיזבאללה מחסל את "השיר שלנו"?

דווקא בא לי בטוב.. :twisted:

• תוכן חדש...