Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6881 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

לפני שאני מתחיל,כולם להרגע,לא עברתי לצד השני........ :wink:

העניין הוא כזה:

יש לי אחיינית מדהימה וחכמה,היא בקרוב תיהיה בת 4 (שנים) והיא פשוט מאוהבת בו,היא יודעת עליו הכל,אבל ממש ה-כ-ל, ואפילו שונאת את נינט מאז שהיא נפרדה ממנו....... :)

אני מגיע לארץ בעוד שבוע לביקור בזק,ואני ממש רוצה להפתיע אותה ולהפגיש אותה עימו,אפילו לכמה דקות,רק בשביל החוויה לקטנטונת הזאת שאני כל כך אוהב,אני יודע שזה יעשה אותה מאוד מאושרת.

ניסיתי למצוא דרך האינטרנט את הסוכן של רן דנקר,אבל למען האמת אין לי מושג מי זה הסוכן שלו,והדבר היחיד שמצאתי זה כתובת דואר למשלוח מכתבים,ללא שום מספר טלפון או פלאפון.

הבעייה היא שאם אשלח לארץ מכתב מהונג קונג,ייקח לו בסביבות השבועיים להגיע,מה שאומר שעד שהמכתב יגיע לארץ (עזבו תגובה,רק שיגיע לארץ),אני כבר אהיה חזרה בהונג קונג.

וכאן אני צריך את עזרתכם:

אם יש כאן מישהו שבמקרה מקורב לרן דנקר,או שיכול לתת לי איזשהו מספר טלפון שדרכו ניתן ליצור קשר עם הסוכן\ת של רן, אני מאוד אשמח,כי אני באמת מעוניין להפתיע את האחיינית שלי.

מי שיכול לעזור מוזמן לעשות זאת פה בהודעה או לחילופין בהודעה פרטית.

תודה רבה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

מצטער לאכזב אותך, אבל גם אם תשיג את מספר הטלפון אני ממש בספק אם תוכל לפגוש אותו..

בכל מקרה, תנסה בפורומים של המעריצות, בד"כ יש שם לו"ז שלו איפה הוא הולך להיות ואז פשוט תוכל לחכות לו בחוץ כמו כל סטוקר/ית אחר/ת :lol:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אני מצטער לאכזב אותך , אבל כמוך וכמו אחותך יש פה עוד מיליונים....

אם כל אחד היה רוצה לפגוש איזה מישהו "מפורסם" רק בגלל שהוא "המעריץ הכי שרוף שלו" , לא היה להם זמן לשום דבר אחר.....

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם

ידוע שהלו"ז שלו בוודאי עמוס וצפוף,לכן לא שאלתי לגבי מידת הסבירות של יצירת מפגש עימו,אלא רק דרך התקשרות עימו (כמובן דרך הסוכן\ת שלו).

ובכל אופן,המון תודה על העזרה :)

פורסם

אני מקפיץ את זה מ-2 סיבות:

1.עדיין לא מצאתי מישהו שמכיר את רן דנקר ויכול לקשר ביננו.

2.מכיוון שהשיחה שלי עם אחת הפקידות במשרד של הסוכנת שלו נשמעה בדיוק ככה:

אני:שלום,אני מתקשר כרגע מחו"ל,בעוד שבוע אחיינית שלי בת ה-4....

הפקידה (קוטעת אותי באמצע המשפט):אנחנו לא מייצגים ילדים בני 4,להתר......

אני (קוטע אותה לפני שהיא מתנתקת לי):אני לא מעוניין שתייצגי אותה,אני רק רוצה לשאול לגבי האפשרות להפגיש אותה באיזושהי דרך עם רן דנקר,אפילו אחרי הופעה או משהו,ממש ל-2 דקות.

הפקידה:אין שום אפשרות לפגוש אותה בשנה הקרובה,הוא מאוד עסוק,שלום (מנתקת).

ואני שואל- האם שחקני ישראל הגיעו לרמה הוליוודית של לו"ז צפוף,עד כדי כך שלא ניתן לפגוש שחקן (ל-2 דקות!) עד סוף השנה (בערך 3 וחצי חודשים מעכשיו) או שמה מדובר ב"ניפוח" המציאות על מנת להראות כמה השחקנים שמקושרים לסוכנות זו או אחרת ממש עסוקים ?

אני חייב לציין שהיחס בשיחת הטלפון הזו היה פשוט מזלזל,ואני יודע שאם הייתי איזה שחקן מפורסם,זה בטח היה מרגיז אותי שהמעריצים שלי (שבלעדיהם אני שווה כלום) זוכים לכזה יחס מצד הסוכנות המייצגת אותי.

על אחת כמה וכמה ששמעתי שרן דנקר דווקא נחשב לחביב מאוד ומאוד אוהב להפגש עם מעריציו.

ולכן אני שוב פונה פה לעזרתכם\ן,אם יש מישהו שמכיר את רן בדרך כלשהי,אני אשמח אם יוכל לעזור לי בזה,אני ממש צריך 2 דקות רק שאחיינית תפגוש אותו אישית,היא פשוט כל כך אוהבת אותו וזה יעשה אותה מאוד מאושרת.

אין לי בעייה להגיע איתה לכל מקום שנדרש בין אילת למטולה וים המלח לים התיכון.........

המון המון תודה למי שיכול לעזור.

פורסם

איזו שטויות. עאלק עסוק. מפקד הבסיס שלי , טייס בדרגת אל"מ יש לו 2 דקות עד סוף השנה אז רן דנקר?

נסה דרך מועדון המעריצות הרשמי שלו...

172

פורסם
ואני שואל- האם שחקני ישראל הגיעו לרמה הוליוודית של לו"ז צפוף,עד כדי כך שלא ניתן לפגוש שחקן (ל-2 דקות!) עד סוף השנה (בערך 3 וחצי חודשים מעכשיו) או שמה מדובר ב"ניפוח" המציאות על מנת להראות כמה השחקנים שמקושרים לסוכנות זו או אחרת ממש עסוקים ?

נפלת על תופעה ידועה בישראל, שזכתה לכינוי עוד מימי התנ"ך: "עבד כי ימלוך".

כל פקיד מו*** חושב שהוא מינימום אלוהים, או בעצם יותר מזה.

הכי טוב שתמצא כאלה שכבר נפגשו אתו - אני מנחש שיש פורום מעריצות בתפוז,

שלח הודעות לכל מי שנפגשה, וקיים סיכוי סביר שתגלה איש קשר או שניים מכיוון ההפקה

של תוכנית מסוימת. לדעתי, קח את הכיוון של הטלוויזיה, או לחלופין, תתקשר בשעה אחרת

בתקווה שתענה פקידה עם קצת פחות שתן במוח.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לא בטוח לגבי הנושא של הכסף למה את מה שידידנו יכול להציע הוא יכול לחרבן באותו רגע פי 10

מה שאני מציע: נסה להתחקות אחר מקומות בילוי שלו, בדר"כ יש לאנשים האלו ברנזה שנפגשת במקום קבוע ביום מסויים, אולי ככה תוכל "לתפוס" אותו בכניסה לבית קפה, לבקש יפה תמונה ולרצות את הילדה.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

לעומת זאת, מה שאני מציע, זה להפסיק להטריד אנשים.

לא, ברצינות, מספיק.

תאר לך שכל אחד היה יכול להפגש איתו? (לא יודע מי זה בכלל, אבל לפי מה שאתם אומרים, הוא מפורסם)

זה לא נראה לך מטריד?

שים את עצמך במקומו, היית רוצה שכל אחד שהיה רוצה היה יכול להפגש איתך?

ומי זה למען השם רן דנקר?

בלי לפגוע כמובן, אני פשוט חושב שזאת הטרדה.

פורסם

רוצה לפגוש את רן? קח את הילדה במסווה של "הולכים לשתות אייס קפה (או שוקו) בבזל".

הבחור גר במתחם בזל ומרבה לשבת בבתי הקפה במהלך היום (הוא נצפה שם המון מאז שעבר לגור שם)..

אני מאמין שהוא יפציע לקנות סיגריות/קפה או ארוחה ותוכל להגשים לה את הפנטזיה הרגעית של קבלת חתימה

או משהו בסגנון. בהיכרותי עם רן הוא נחמד ולא תהיה לו בעיה לפתח שיחה של מספר דקות שתשאיר את הילדה מרוצה.

ההיכרות שלי היא מדברים שראיתי ושמעתי (וראיתי במו עיני) ולא על סמך קשר אישי שלי אליו.

אני חושב שלעשות יותר מזה יהיה כבר גובל בהטרדה.

Lexus CT200H

פורסם

לחלופין, אם הברנש הנ"ל אכן גר בשכנות אלי (בזל) אני מחר אחכה למטה עם שק ומטלית ספוגה בכלורופורם. אני אשתדל להחזיק אותו במצב קוהרנטי עד ההגעה שלך, אבל אני לא מבטיח.

I always get confused between the sound of a Sopwith Camel, and the sound of a malodorous runt wasting everybody's time

http://www.pavius.net

• תוכן חדש...