Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6166 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אנשים ,

אני חדש בפורום (רק יומיים) אז נעים מאד.

יש ברשותי סקודה פליסיה סטיישן 96. אני רוצה להחליף את מסנן השמן. בעיקרון אני יודע איפה הוא נמצא ואיך להחליף טכנית (עם המחברים המהירים, פריקת לחץ וכו').

אני שואל רק:

המסנן נמצא ממש מאחורי מיכל הדלק תקוע בינו לבין צינור האגזוז, עם מרווח שיד בדיוק נכנסת לשם. אם אני אפרק את המסנן מהצד הנגיש יותר (OUT) אני לא בטוח שאני אצליח להגיע גם לצד המרוחק יותר שאליו הגישה ממש, אבל ממש גרועה.

האם מישהו מכיר את הרכב ויכול לספר לי על דרך פשוטה / נכונה יותר להחליף את הפילטר?

דרך אגב - אני מחליף את הפילטר כי המנוע ממש מקרטע כשאני נותן גז, אם אני לוחץ את הדוושה עד הסוף אז המנוע נחלש כאילו אין מספיק דלק ואם אני עוזב את הדוושה עד החצי המנוע פתאום מתעורר. הבנתי שהבעיה יכולה להיות או ראש מנוע או פילטר דלק -

תקנו אותי אם אני טועה.

תודה רבה

פורסם
היי אנשים ,

הבנתי שהבעיה יכולה להיות או ראש מנוע או פילטר דלק -

תקנו אותי אם אני טועה.

תודה רבה

אתה טועה.

הבעיה יכולה לנבוע מאלף ואחת סיבות מלבד פילטר דלק סתום או "ראש מנוע".

גש למוסך לצורך אבחון. [חפש בפורום המלצות על מוסכים].

בהצלחה

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

בקשר להחלפת פילטר הדלק, המוסכניק שאני מטפל אצלו מעדיף להוריד את מיכל הדלק :shock: (לא טעות - את מיכל הדלק) כדי להחליף את פילטר הדלק.

לא יודע למה לא להוציא את האגזוז מהתושבות שלו ולהשעין אותו על הרצפה (מישהו? :? ), אבל מילא, הוא עובד ביומיום במוסך מורשה של סקודה, אז אני מניח שהוא יודע מה הוא עושה. :roll:

(אני מטפל ברכב אצלו בבית - פליסיה 96)

• תוכן חדש...