Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6955 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז קניתי את הנורות הנ"ל, אגב הם עולות 60 ש"ח בלדיקו(לאחת או 75 באוטו דיפו.

הרכב שברשותי הוא פיאט פונטו 95 והעוצמת תאורה שהייתה עד עכשיו הייתה נמוכה, אז קניתי את הנורות האלה על מנת לשפר את העוצמה.

לאחר שהרכבתי אותם בפעם הראשונה האמת דיי התאכזבתי כי בקושי היה שינוי, אבל לאחר מכן עשיתי כיוון מחדש לנורות ויש שיפור משמעותי לעומת הנורות הקודמות. עכשיו יש לי באור הנמוך אלומת אור חזקה ומאירה טוב לעומת הקודמות שהאירו חזק רק לקרוב ולכן הייתי צריך לכוון אותם יחסית נמוך כי אחרת פשוט הם בקושי היו מאירות.

ועם הנורות האלה כיוונתי את הפנסים גבוהה יותר ורואים מעולה.

אני רציתי לשתף אתכם כי אני התלבטתי רבות האם לקנות את הנורות האלה או להסתפק בנורות רגילות של חברת HELLA שאפשר לקנות ב-15 ש"ח. ואני באמת לא מצטער כי זה שיפר לי משמעותית את עוצמת התאורה.

אבל הנורות שהיו לי באותו עד עכשיו העם אחת של חברת HELLA והשניה של חברת POLY)החשמלאי החליף לי שקע של הנורה אז הוא שם את זאת עד שאני יקנה חדשה(והנורה השנייה היא נורה שאפילו לא עוברת טסט, אז יכול להיות שמי שיש לו שני נורות טובות ההבדל לא יהיה עד כדי כך משמעותי.

ולגבי סוג התאורה, הנורות האלה עושות אור לבן חזק והם גם נראות חיצונית כנורות רגילות עם גוון לבן, ולא עם גוון כחול.

יום טוב לכולם!!!

פורסם

האם כיוונתה את האור אצל חשמלאי עם מכשיר המיועד לכיוון אורות או שלבד.

כי לדעתי אם עשיתה את זה לבד אתה יכול לסנוור נהגים אחרים. למרות שנראה לך שעכשיו זה מאיר בצורה טובה.

האם אי פעם פירקתה את הפנס לניקוי מבפנים? אולי האור שלך חלש כי הרפלקטור (החלק הכסוף) שלך פשוט דהה ואף נשרף בגלל השנים.

פורסם

מאז שהרכב אצלי לא פירקתי את הפנס, ולגבי כיוון האורות עשיתי את זה לבד וביקשתי מכמה חברים שיעברו מולי שמקום חשוך עם הרכס שלהם כמובן והם אומרים שזה לא מסנוור יותר מרכבים אחרים.

וההבדל הוא שאם הייתי מכוון בנורות הקודמות יותר גבוהה פשוט עוצמת התאורה לכל המרחק הייתה נמוכה, אז כיוונתי יחסית נמוך כדי שתהיה עוצמת תאורה לפחות קרוב, ועכשיו כשאני מכוון גבוהה יש עוצמת תאורה בכל המרחק.

פורסם

ככה לא מכוונים אורות. אתה עלול לסנוור נהגים אחרים ואז הם יסטו ויכנסו בך.

לפחות לך לחשמלאי שיבדוק לך כיוון אורות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

למה לחשמלאי? כל מכון טסטים יעשה את זה בחינם, או בעלות סימלית.

בקשר לקול בלו - עד שלא הרכבתי אותם לא שמתי לב שהאורות לא מכוונים, ולי יש אלמרה שהפנסים שלה במצב ח-ד-ש גם אחרי 8 וחצי שנים.

חברים שנוסעים איתי לא מבינים מאיפה כל האור הזה, וגם זה נראה נורא מיוחד מרחוק, כי זה לבן :).

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

כי אצל חשמלאי אין תור ובגלל שמכון טסטים מחוייב לכוון לך אורות חינם רק בטסט. סמוך עליהם שהם יקחו לך מספיק כסף כדי לפצות את עצמם על כל אותם כיוונים שביצעו חינם.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

יש לי טסט בעוד שלושה שבועות, אני יכול לבקש מהם לכוון לי את האורות במהלך הטסט?

והם יכולים להכשיל אותי בגלל כיוון אורות או משהו?

תודה רבה!!!

פורסם

באופן רישמי וחוקית המכון חייב! לכוון לך את האורות

בפועל אתה תקבל הכשלה על "פיזור" במצב כזה ישלחו אותך לחשמלאי של המכון שיחליף לך מנורה (שאצלך זה הולך ליצור בעיה !!)

אני מציע לגשת לטסט עם נורות סטנדרטיות...זאת דעתי

פורסם

איזה גוון לבן ?! היו לי אותם באימפרזה, עלו לי 70 ש"ח זוג באיזה מוסך ברחובות,

בכל אופן הנורות האלה אכן יותר חזקות כ-30 אחוז יותר, אך צבע לבן? הן לא מוציאות.

הנורות נותנות גוון צהוב שמש כלומר יותר בהיר מהרגילות. אכן רואים בהן רחוק יותר. אבל לפי דעתי לא משתלם.

מי שרציני ובאמת רוצה נורות טובות שיקנה את הMTEC 4950K מאיביי, אלו הנורות הכי קרובות לקסנון, בצבע לבן

שמאירות כ-100 אחוז יותר, ב55W בדיוק ע"פ התקן.

חברים לפי דעתי חבל על הכסף באוסרם. ואם אתם מסתבכים אם איביי ואין לכם כוח להתמודד עם זה תיקנו את פיליפס שקיים בארץ, מה שבטוח הם יותר טובות מהאוסרם, אני לא זוכר את הדגם, בטוח יש פה כמה שיודעים, ואם לא תרצו חיפוש, הוא יודע תשובות, הנושא דובר עשרות פעמים.

אלוהים ברא לכל אדם נתיב

פורסם

אם הן עלו לך 70 ש"ח לזוג, אז זה לא קולבלו.

מחיר קולבלו הוא 60 שקל אצל היבואן ו75 בחנויות כמו אוטודיפו.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

בעקבות השרשור הנל קניתי גם מנורות אוסרם מסוג סילברסטאר אור לבן חזק ממש יפה ממליץ מאוד 100 שח לזוג באוטודיפו

Seat Ibiza Cupra 07:twisted:

• תוכן חדש...