Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ספר טכני לטיפו 1.4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6995 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.haynes.co.uk/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?catalogId=10001&storeId=10001&productId=12889&langId=-1

זה עד מודל 91.

אני לא יודע מהם ההבדלים ביחס למודל המאוחר יותר, אבל אם ההבדל העיקרי הוא מנוע זהה אך מוזרק, אז יש להיינס גם ספר על האונו מודל 95 עם מנוע 1372, ויתכן שזה ישלים לך את המידע שאתה צריך.

פורסם

לא פורסם ספר היינס לטיפו לאחר מתיחת פנים (מודלים 94-95 בארץ).

בכל אופן, השינויים לעומת הדגם המקורי (מ-88 ) קטנים מאוד, המנועים המזקרים הוצעו בטיפו כבר מהתחלה, במקביל לקרבורטור, והם אמורים להיות מכוסים גם בספר של הדגם היישן.

עיקר השינוי במתיחת פנים היה הוספת דגם 3 דלתות.

איזה מידע בדיוק אתה מחפש ?

פורסם

ראשית כל תודה רבה...

אני מחפש ספר שיתאים לרכב שלי אני לא כלכך מתמחה במה שרשמתם אבל אני יסביר הרכב שלי הוא משנת 95 הזרקה 5 דלתות

אני מקווה שאחד משני הספרים שהצעתם מתאימים

תודה מראש,

פורסם

הספר עם הכותרת Fiat Tipo & Tempra - Porter Manuals - Repair Manual - Service Guide מתאים לך.

במידה ותרצה לרכוש תקליטור של רכב זה פנה אלי בפרטי.

איזה כייף לי :)

פורסם

אני לא כלכך מתמחה במה שרשמתם

אולי אתה בעצם מחפש ספר נהג - OWNER MANUAL עם הוראות לתפעול הרכב

ולא ספר לטיפול ותחזוקה עצמית ?

• תוכן חדש...