Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7048 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה קצרה ולעניין ,

האם זה פוגע במשהו כאשר מחנים רכב עם גלגלים מופנים ימינה או שמאלה (לא משנה אם ירידה , עלייה או מישור)

האם עדיף להחנות כאשר הגלגלים מיושרים קדימה או שזה לא ממש משנה?

תודה לעונים ושבוע טוב לכולם !

Renault Megane 1997 1.6L RT Manual

אלופים במוסכים

פורסם

אם אתה חונה בעלייה או בירידה - עדיף לחנות עם הגלגלים מופנים לכיוון המדרכה - זאת מטעמי בטיחות.

אני מעדיף שיהיה מעט לחץ על מערכת ההגה ושהרכב יישאר שלם (וגם שלא יפגע במישהו חס וחלילה) במקרה והוא מתדרדר.

בריאות לכולם!

פורסם

אכן חניה עם גלגלים מופנים יוצרת לחץ על מערכת ההיגוי, אך בחניה בשיפוע מומלץ להפנות את הגלגלים לכיוון המדרכה.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
אם אתה חונה בעלייה או בירידה - עדיף לחנות עם הגלגלים מופנים לכיוון המדרכה - זאת מטעמי בטיחות.

ע"מ לדייק:

בירידה - גלגלים מופנים כלפי המדרכה.

בעליה - גלגלים מופנים כלפי הכביש.

פורסם

יש הסבורים שחנייה עם גלגלים מופנים מאיצים את הבלאי לגומיות של הציריות.

אם זה נכון הבלאי הוא נמוך וזניח. מעבר לכך אין שום נזק.

פורסם

גורם סתאם לבלאי מואץ בגומיות הציריות.

עדיף להחנות עם גלגלים ישרים, בעליות ובירידות , מומלץ כן להפנות את הגלגלים , וזאת רק מטעמי בטיחות.

פורסם

אני דווקא זוכר שהמורה נהיגה שלי אמר לי שעדיף להשאיר את הגלגלים כמו שהם היו כשחניתי.. ככה כאשר אני יוצא מהחניה אני יוצא בצורה שבא נכנסתי ולא צריך "להסתבך" עם סיבוב ההגה ביציאה.

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

מי זה המורה הזה?!

אז תשאיר גם בהילוך,בלי הנד-ברייק, עם המפתחות בסוויץ, וסוויץ פתוח וככה לא תצטרך להתעסק עם הקודנית...נו באמת.

פורסם
מי זה המורה הזה?!

אז תשאיר גם בהילוך,בלי הנד-ברייק, עם המפתחות בסוויץ, וסוויץ פתוח וככה לא תצטרך להתעסק עם הקודנית...נו באמת.

איזה הודעה מיותרת!

אני מעדיף לחנות את האוטו של עם הגלגלים ישרים אני גם יסביר למה.

יש רחובות צרים שעוברים שמה משאיות ומכוניות גדולות ואפילו גם אנשים מבוגרים( מאוד) שלא כל כך שמים לב איפה הם ממוקמם על הכביש וכשאתה חונה על הגלגלים לכיבוש הכביש אני תמיד מפחד משהו ייכנס לי בהם כי זה בולט החוצה מהרכב מאותה סיבה שאתה מקפל את המראה שבצד של הכביש כדי שלא יורידו אותה אז אני מעדיף לא לקחת סיכון ושלא יבלוט לי משהו מהרכב

פורסם
אני דווקא זוכר שהמורה נהיגה שלי אמר לי שעדיף להשאיר את הגלגלים כמו שהם היו כשחניתי.. ככה כאשר אני יוצא מהחניה אני יוצא בצורה שבא נכנסתי ולא צריך "להסתבך" עם סיבוב ההגה ביציאה.

אני חושב שאתה צודק, זה מונע סיבוב של ההגה בעמידה, דבר שגורם לשחיקה רצינית של הצמיגים, הרבה יותר רצינית ממה שדובר על הציריות.

אבל זה לא ממש טוב מהבחינה של בטיחות במקרה שהרכב מתדרדר.

פורסם

זה נושא שחוזר שוב ושוב ואני פשוט לא מצליח להבין. :roll:

וזה נוגע לגבי כל השאלות הקטנות על בלאי מכל מיני סיטואציות במהירות אפס:

יש לכם מושג מה עובר על האוטו ומתליו במעבר על בור ביוב במהירות 70 קמ"ש?

וזאת עוד סיטואציה יום-יומית ורגילה לגמרי.

לעלות על מדרכות ולדאוג להפניית הגה זאת בדיחה,

בהשוואה למה שעובר על האוטו המסכן בכבישי ישראל, בכל רגע נתון.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

נניח שאני מחנה את הרכב ומסובב את ההגה עד הסוף לצד.

הרי שיש לחץ גבוה מאוד בצינורות של מע' התגבור ההידראולית.

האם כאשר אכבה את הרכב ישאר בצינורות הלחץ הגבוה?

תודה.

פורסם

הבעיה היא לא רק בצינורות ה"תגבור" ההידראולי, יש לגלים 5 זוויות לכל מיני מטרות.

אחת מהן מעיין מרימה את הרכב בסיבוב הגלגלים כדי שהם תמיד יחזרו למרכז מה שאומר שכל מע' ההיגוי נמצאת במעיין לחץ ובגלל זה לא מומלץ להשאיר אותם מסובבים. בנוסף למעיכת\מתיחת

גרמושקות המסרק למצב קיצוני, בכל מקרה נראה לי שאפילו ספק קטן יכול להכריע, זה הרי לא סיפור רציני ליישר את ההגה בחניה.

פורסם

יש משהו שלא הצלחתי להבין..

נגיד אני מחנה את הרכב עם הגה מסובב עד הסוף לאחד מהצדדים אז זה גורם ללחץ על מערכת ההיגוי

הלחץ הזה נשאר גם אחרי שאני מכה את הרכב? ואם כן.. מה מזיק הלחץ הזה? לאיזה בעיות זה יכול לגרום?

שאלה נוספת.. כשאני רוצה לעשות פרסות או חניות.. זה מזיק שאני מסובב את ההגה עד הסוף? עדיף להשאיר עוד קצת מקום לסיבוב ההגה ולא לנצל את הכל? ואם זה מזיק אז למה בדיוק זה מזיק? לצריות או משהו??

תודה לכל העונים!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7048 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...