Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7052 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

בתקופה האחרונה יש לי "גלים" של ריח דלק הבאים והולכים בתא הנוסעים. אין קשר אם המיכל ריק או מלא ואין קשר אם הרכב בעמידה או בנסיעה.

אין נזילות דלק מתחת לרכב וצריכת הדלק נשארת כרגיל. הרכב הוא טויוטה סטארלט 97' ידנית.

ניסתי לאתר את מקור הריח ועשה רושם שהוא מגיע מאיזור הבגאז'.

מה יכולה להיות הסיבה? איפה עוד לבדוק?

תודה,

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מכסה מצוף דלק דולף או צנרת של משאבת הדלק.

יציאה למערכת מיכל פחם (קניסטר - בצע חיפוש).

אפשרות נוספת היא פקק המילוי לא אוטם.

פורסם

מכסה המצוף זה לא, הוא ממוקם תחת המושב האחורי עם סיליקון שחור + יש עליו שכבה מכובדת של דיינמאט.

הקניסטר זה מנגנון שחרור האוויר ממיכל הדלק?

יש רעיונות איך לבדוק את השסתום החד כיווני של פקק מיכל הדלק?

איתמר.

עריכה: קראתי מה זה הקניסטר, ואם זה מה שאני חושב אז הוא ממוקם בתא המנוע, הריח מגיע מהבגאז'.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

נסה להריח טוב , האם הריח הוא ריח דלק או גזים שרופים. אם לא תצליח אשלח לך את מיצי שלי, היא אלופה בלהריח. :-P

לפני שבוע היתה לי תקלה דומה בגיפ', התברר שהגומיה של הדלת האחורית היתה חסרה.

בברכה דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

דלק, דלק, אם פותחים את דלת התא מטען מרגישים כמו בתחנת דלק.

קשה לי להאמין שזה מגיע מרצפת הרכב שכן כל הרצפה מכוסה בדיינמאט (חומר בידוד רעשים ואטימה).

האיזור של פיית מיכל הדלק והצנרת שם הם החשודים העיקריים לדעתי, השאלה היא איך ניתן לבדוק אטימה.

פורסם

קצת בעייתי לבדוק אטימה של פקק המילוי, ולכן מומלץ לשים מרכב אחר לנסיון למספר ימים או חדש.(תנסה להחליף עם משהו עם רכב דומה).

מיכל הפחם בסטרלט אכן ממקום בתא המנוע אך הצינור שמגיע אליו הוא ממיכל הדלק ויתכן והוא לא מחובר הייטב.

ורק לידיעה כללית: ישנם דגמי רכב שמיכל הקניסטר ממקום צמוד למיכל הדלק בחלקו האחורי של הרכב.

• תוכן חדש...