Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7229 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

החלק שאני מחפש הוא מעין "גומיה" מנירוסטה היושבת בין הקפיץ האחורי למרכב התחתון בטיגרה שלי. חיפשתי ללא הצלחה בכמה מקומות כמו באר טוביה, מסמיה ופירוקיות נוספות.

יכולים לעזור לי?

תודה.

פורסם

בדוק במוסך מורשה UMI מחיר חלק כזה חדש שיתכן ואינו יקר. כמו כן מכיון שהטיגרה מבוססת על מכללי וחלקי הקורסה, אז ברר גם אם זה חלק תואם בדיוק כמו של קורסה שאותה אולי יש יותר בפרוקיות הרכב.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

שוב שלום,

ראשית כל, רפי, תודה רבה על העזרה,

שמעתי לעצתך וביליתי זמן מה בטלפונים לכמה מוסכים מורשים, כולם אמרו שהם לא מתעסקים בחלפים קטנים מסוג זה וגם אם אבוא עם החלק לא יוכלו לעזור לי.

אני אנסה את מזלי בפרוקיות,

תוכלו להפנות אותי למקומות באיזור הדרום - מרכז?

תודה.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

בדקתי אצל קובי, הוא הפנה אותי למורשה, שם אמרו לי שהם לא מתעסקים בחלקים קטנים כאלו.

בדקתי גם במסמיה וב"מאגר", אין להם חלקים כאלו.

בעל הפרוקיה האחרונה שבדקתי אצלו הציע לפרק את החלק ולקחת אותו לאחד הרתכים, הוא אמר שלא תהיה בעיה ליצר חלק כזה. אני חושש שקומבינה כזו תהיה פחות בטיחותית אבל אין לי הרבה ברירות.

פורסם

מה זה השטות הזאתי "לא מתעסקים בחלקים קטנים"?

בחיים שלי לא שמעתי דבר כזה, היו לי כבר רכבים מכמעט כל היבואנים ולא היה מוסך אחד שנכנסתי אליו וביקשתי חלק והם לא אמרו לי כמה הוא עולה ושם אין אותו במלאי הם יזמינו לי.

בראשון נמצא המוסך המרכזי, הם לא אומרים מחירים בטלפון.

אם שמה לא עוזרים לך תתקשר למוסך כוכבי הרכב חולון, שמה אני דיי בטוח שתקבל תשובה.

היבואן חייב להזחיק את החלק במלאי ולספק לך אותו (אם לא במלאי אז בהזמנה).

פורסם

עדכון:

ניגשתי ישירות למחסן של "קאר סנטר" באשדוד (אחרי שמחלקת השירות לא ידעה על מה אני מדבר), שם אמרו לי שאין את החלק במלאי בארץ. אחרי בירורים ארוכים הודיעו לי שאפשר לשלוח לארץ בדואר אויר מספרד. (תמונה של החלק מתוך הקטלוג נשלחה בפקס, כדי לוודא האם זה החלק שאני מחפש)

תודה רבה על העזרה, ובמיוחד לרפי, אין הרבה בחורים טובים כאלה.

יום נעים.

• תוכן חדש...