Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ריח של סטייק, צמיגים וקלאצ'

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7260 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כנ"ל במרצדס שהפתיעה אותי לטובה.

עם אורך של למעלה מ-4.70, היא יכולה להסתובב ברדיוס קטן יותר מה-205 בחניה, בזכות העדר ציריות קדמיות המגבילות את ההגה.

***עריכה - אחרי שקראתי את מה שכתבתי אפשר לאמר שחזרתי על הדברים של יאשה רק עם דוגמאות אחרות.***

ברור שבמכוניות בעלות הנעה אחורית אין בעייה של ציריות שמגבילות את קוטר הסיבוב,אך קוטר הסיבוב של כל מכוניות וולבו הוא באמת יוצא דופן,מה שגורם להגה הארוך שלה להרגיש חד ומהיר.

אפילו ל 850 היה קוטר סיבוב קטן מאד,פרי תכנון מדוקדק וקפדני של הציריות,על מנת לא לשבור את המסורת.

הוולבו היחידה שחורגת מהכלל הזה היא ה S80 T6,שם זוג המגדשים,הגלגלים הגדולים והגיר האוטומטי הגדול פגע מאד בקוטר הסיבוב.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תגובות 165
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
הבעיה שלי עם צמיגים רגילים זאת לא שחיקה רגילה שלהם אלא דופן שלא עומדת בזה וקורסת (וסתם ניפוח יתר זה לא פתרון, הדופן פשוט רכה מדי).

הנה, קבל תמונה שמישהו צילם ביום שישי (לא התמונה שהכי מדגישה את השחיקה שאני מדבר עליה אבל גם טוב):

http://www.carsforum.co.il/vb/attachment.php?attachmentid=66196

שים לב שבחריצים לא חסר אבל תסתכל על הדופן, אתה צריך לראות צמיג חדש ליד זה כדי להיזכר שלא מדובר בבלון אלא בצמיג שיש לו ממש 90 מעלות בין הדופן לסוליה. כן, וגם כדי לקרוא את הכיתוב שאצלי כבר איננו.

ניר

בחייך, זה שחיקה צידית של הומואים :!:

חכה תראה את ה F1 הקודמים שלי ... ;-)

מאחר וראיתי את הצמיגים של שניכם, יכול אני להעיד:

(1)הצמיגים הקודמים של ניב היו פשע.

(2)הצמיגים של יניב יש בהם שחיקה קלה בכתף אך עדיין אינם פסולים.

(3)ניר, בסיוויקליסטומטית שלי השחיקה היתה גדולה יותר אחרי שתי ג'מיקאנות.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

וחבר'ה, אל תגרמו לי ללכת לצלם שוב את הצמיג מזוויות קצת פחות מחמיאות כדי שתראו כמה הוא גמור (נו, נראה לכם שאני הולך לתת לניב צמיג חדש ?).

או שתארגנו עוד ג'ימקאנה כדי שאני אדגים לכם כמה הרכב נזרק (וגם כדי שאולי הפעם עמית יוכל להגיע :wink:)

עמית, אין סיכוי ששתי ג'ימקאנות בסיוויקליסינגומטית (עם צמיגים הרבה פחות רכים) יביאו את הצמיגים למצב של הצמיגים שלי אחרי הרבה יותר מזה (אלא אם כן אתה מדבר על 10 שעות רצופות בערד או משהו כזה).

ניר

פורסם

אין סיכוי ששתי ג'ימקאנות בסיוויקליסינגומטית (עם צמיגים הרבה פחות רכים) יביאו את הצמיגים למצב של הצמיגים שלי אחרי הרבה יותר מזה (אלא אם כן אתה מדבר על 10 שעות רצופות בערד או משהו כזה).

ניר

ערד שוחקת הרבה יותר

Mazda MX-5 NC RWD

Subaru Forester 2.5 Sport AWD

BMW R1200GS Adv

פורסם
ערד שוחקת הרבה יותר

ערד שוחקת לא רק צמיגים :wink:

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

עמית, אין סיכוי ששתי ג'ימקאנות בסיוויקליסינגומטית (עם צמיגים הרבה פחות רכים) יביאו את הצמיגים למצב של הצמיגים שלי אחרי הרבה יותר מזה (אלא אם כן אתה מדבר על 10 שעות רצופות בערד או משהו כזה).

ניר

מאחר וזה רכב ליס, אין באפשרותי להראות לך אותם, מאחר והם נלקחים.

הייתי רוצה לשומרם, ע"מ שאוכל להשתמש בהם גם בעתיד בג'ימקאנות.

כפי שזאב ציין כבר, המשטח בערד הוא השוני הגדול ו-ב-ג-ד-ו-ל, BIG TIME.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

מידת הצמיגים שלי היא 205/45/16

אבל אם השאלה היא בשביל לתת לי צמיגים אני אני לוקח הכל. יש לי שני סטים של גאנטים - 15 ו 16 אינטש.

הצמיגים המועדפים עלי הם על הגאנט 15 במידות: 195/50, 195/45, 195/55, 185/55, 205/45 ולמעשה כל מידה קרובה.

במידת 16 אינטש אני מקבל כל דבר קרוב ל 205/45 215/40 או 195/50 פשוט בגלל שזו המידה המקורית של הרכב יש לי פחות גמישות מבחינת קוטר כללי...

כל מתנה תתקבל בברכה ותשומש למטרות החיוביות ביותר :-)

וניר, בצמיגים האחוריים הקודמים שלי היו חסרי כתף לגמרי ויצאו מהם חוטים ממרכז הצמיג. לאחר יום גימקנות נוסף בליווי קצת דריפטים בערד יצא שחזרתי הביתה עם שלושה צמיגים גמורים שבכולם רואים חוטי ברזל חשופים :!: במהירות דו ספרתית ...

מקווה מחר לצלם כמה תמונות מצמיגים שונים שלי, שם תבין מה זה חיים קשים לצמיג :-)

פורסם

נראה לי שפספסתם את הכוונה שלי.

אני לא קרוב בכלל להגיע לברזל, בטח שלא במרכז הצמיג.

אתה תוכל לחגוג על הצמיגים האלה המון זמן של דריפטינג כי במרכז הוא לא הגיע אפילו לחצי מהשחיקה.

העניין הוא שהדופן שחוקה לגמרי, אין כיתוב, אין שום הפרדה בין הסוליה לדופן, פשוט עגול.

המשמעות היא שהאחיזה בפניות נוראית.

קיצור, אתה עוד תצטרך לשלם לי על הצמיגים האלה :twisted:

(וחבל שלא שמרתי לך את הקודמים שהחלפתי במצב דומה)

ניר

פורסם

אם בצמיגים שחוקים עסקינן ועוד בערד אז תנו לי לרענן את זכרונכם מאימון דריפטים של אחת האחוריות היותר מדריפטות שיש בארצנו :

ניר אני מקנא בך!

הצמיגים שלך במצב טוב ! (תסלחו לי שאני אומר את זה...) .

אני כבר חודשיים מחפש צמיגים לפג'טה ואין! פשוט אין!

אם מישהו יכול לתת לי מענה למידה 195/45/15 (לא מתכוון לפתוח נושא על זה כרגע..) ולא של פאלקן או כל מיני דרק לא מוכר , אני קונה! (בבקשה בלי "תנסה אצל יוסי צמיגים וכו'.. - מישהו שיודע בוודאות , תודה.)

P1030927.JPG

P1030944.JPG

P1030924.JPG

P1030934.JPG

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

ניר, תהפוך כבר את הצמיגים פנים-חוץ בליווי של הצלבה שמאל ימין על כל ציר ותפסיק לטחון שאין להם כתף. ככה הכתף השחוקה תהיה בצד הפנימי, שלא כ"כ משתתף בעומס הפניה.

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם

אם אני לא טועה הם רק כיווניים אבל סימטריים ואז באמת יש אפשרות לעשות את מה שאתם אומרים.

חוץ מהבלאגן והעובדה שבשביל הצלבה כזאת אני כבר חייב שיתוף פעולה של פנצ'ריה (שיכולה בעיקרון להתנגד לדברים שנראים לה לא בטיחותיים כמו שכבר עשו לי על ניסיון להעביר צמיגים שחוקים יותר אחורה כדי לאזן קצת).

זה לא יכול להיות בעייתי בשלב שאני נמצא בו ? יכול להיות שהייתי צריך לעשות את זה קודם ועכשיו זה כבר מאוחר ?

אגב, אני עכשיו בדיוק מזמין עוד סט זהה. לא מצאתי שום צמיג אחר במידה שלי. רציתי לגוון ולבדוק אם צמיג אחר יחזיק לי טוב יותר או שזאת דפיקות שלי אבל נאלץ להמשיך עם אותו צמיג (סט שלישי כבר).

ניר

פורסם

בצמיג כיווני וסימטרי אין בעיה לעשות את זה. הבעיה קיימת רק בצמיגים אסימטרים.

אם אתה צריך פנצ'ריה שתעשה לך את העבודה בלי להציק, שאל. זה לוקח בדיוק חצי שעה (מנסיון).

אחרי שעשועים בערד ומספר ג'ימקאנות ואימונים עשיתי את הפרוצידורה הזאת כדי לחסוך כמה חודשים של צמיגים.

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

• תוכן חדש...