Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ריח של סטייק, צמיגים וקלאצ'

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7261 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דניאל, אל תכעס אבל כל פעם שאני רואה אותך - אני נזכר בביריון הג'ינג'י הקטן מ-היה היה :wink:

20_27.jpg20_32.jpg

20_36.jpg20_6.jpg

מה לא?! :hihi:

תודה לכולם על המחמאות ובמיוחד לג'ילברטו על התמונות המעולות!

שיהיה לנו שבוע טוב ושקט.

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

• תגובות 165
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לא יאמן!

למרות כל הצחוקים על האלנטרה, ולמרות כל המחמאות על השלדה של ה-ZX, האלנטרה סיימה מהר יותר.

עכשיו, אני לא יודע איזה מהרועי - ים זה בעל האלנטרה, אבל בכל זאת כולם עקפו את ה-ZX.

כל הכבוד, הוצאתם לי את החשק לצחוק על החננות שחוזרים מדי יום ממשרדי ההי-טק. :|

האלנטרה היא באמת הכי נמוך שאפשר לרדת מבחינת ביצועים...בפעם הבאה שתראה פוקוס או מזדה 3 2 ליטר - דע לך שעם נהג טוב הן יושבות מאוד קרוב אחרי ה106\מיאטות באירועים מסוג כזה..

רוי עם ה 58.56 (ו58.30 שלא נרשם):wink:

פורסם
דניאל, אל תכעס אבל כל פעם שאני רואה אותך - אני נזכר בביריון הג'ינג'י הקטן מ-היה היה :wink:

20_27.jpg

מה לא?! :hihi:

תודה לכולם על המחמאות ובמיוחד לג'ילברטו על התמונות המעולות!

שיהיה לנו שבוע טוב ושקט.

יו אלון באמת שהפלת אותי מהכסא! :lol::biglaugh:

דניאל , הכל בחברות ואנחנו מתים עליך , קבל תמונה שנותנת גיבוי לאלון...

P1090800.JPG

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

מכיוון ששכחנו לקנות מפיות , הייתי חייב חולצה שעליה אפשר לנגב את השומן בלי שמישהו יחשוד מאיפה יש נזילות.

פורסם

לטובת אלו הרוצים לראות כיצד נראת הנסיעה מתוך הרכב לצידו של הנהג:-D

http://www.sendit.co.il/d-QY4d78wQnTg7hFi1DhDh.html

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

ג'ינג'י אני עוד לא, אבל אם זה מה שעושה לכם חיוך - בכיף אני אומר.

סעמק, היום שברו לי את החלון צידי אחורי ביפו, בלי שום סיבה, אפילו לא גנבו כלום. מרגיז.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

סרטון נוסף:

http://www.sendit.co.il/d-c0Hx6BD9Vbq2fcMGCZof.html

NMP בנהיגה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

סעמק, היום שברו לי את החלון צידי אחורי ביפו, בלי שום סיבה, אפילו לא גנבו כלום. מרגיז.

בואנ'ה !

קלטתי עכשיו מה הם גנבו לי !

LOL !

הם גנבו לי את הנרגילה. היא הייתה בתוך תיק ובמושב האחורי !

אביזרים ב15 אלף שקל יש לי באוטו שאפשר להוציא והם לקחו נרגילה :D בטח ימכרו לי אותה בחזרה.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

אפשר גם לשים לך משהו באוטו, ולא רק לקחת.
פורסם

תודה, ככה גם רואים פדיחות קלות מתוך האוטו :oops:

סתם בשביל הרקע, בסרטון האחרון עשיתי 51.30 ובזה שלפניו 51.78. תוצאות יותר טובות היו לשלושת ה-evo-ים שעשו זמנים טובים ב-2 שניות בממוצע (כולם שועלי mdc, למעשה ה-9 הראשונים בג'ימקאנה הם משתתפים קבועים) ולניב שבמקצה האחרון שלו פתאום דפק תוצאה של 51.13 (לא עשית עד אז תוצאות מעאפנות ? מאיפה זה בא פתאום בלי התראה ? :evil:), זה לא היה בתכנון שלי אז יצאתי למקצה נוסף כדי לרדת מ-51 אבל הדבר היחיד שירדתי זה לחול :???: (יותר נכון גילוח של המסלול דרך החול). לפחות זה נעשה בצורה יפה עם אפל-קונטרה-אפל (טוב, לי לפחות היה כיף :wink:) וחצי סיבוב של גרירה וריטוש של גופת קונוס שהצליח להתלבש לי יפה על הממיר.

אח"כ כבר החשיך והתכוונתי לעשות מקצה לילה שכנראה היה מתבסס יותר על הזיכרון שלי מאשר על חוש הראיה אבל בסוף הוחלט לא להשתמש בשירותיי ופשוט לאסוף את הקונוסים בצורה המסורתית :cry:

היה ממש סבבה. בהתחלה דאגתי שזה סתם יהיה לי מבאס בגלל שהצמיגים שלי גמורים לגמרי (לגמרי זה אומר שהם הולכים לפח השבוע (או לניב ל-10 דקות של דריפטינג :twisted:)) ואז גם החליטו לעשות את המסלול של ה-mdc האחרון שמעבר לזה שהוא לא מחדש לי זכרתי שמבלים המון בפניות קשות על דופן הצמיג (שכבר לא קיים אצלי) אז התחלתי בשני מקצים שדי עשיתי שטויות (גם המצאתי מסלול) ולא ממש הלכתי על זמנים אבל אז קלטתי שהמצב החדש דווקא מעניין ואפשר לנצל אותו אם מסגלים נהיגה קצת שונה. למעט הקשת הארוכה שבכיכר האחרונה, שם אין ברירה והייתי צריך לסבול את התת-היגוי (צמיגים גמורים מקדימה = לא כיף), בכל הפניות האחרות פשוט עבדתי אגרסיבי והעפתי את האוטו לגמרי לכל פניה (וכאן צמיגים גמורים מאחורה = מוי כיף). תשאלו את ליטל שהצטערה שהיא אכלה לפני זה :lol: (ותודה על הסירטונים והקארמה החיובית :wink:).

לא נורא ניב, העיקר שבאירועים החשובים באמת אני לפנייך :twisted: (נו, וגם מדדו לך את זה עם פלאפון ואצלי הייתה נוסעת והייתי עסוק בפוזות למצלמה ולא נכנס לי ההילוך (באמת, תראה בוידאו 8-)) וכאבה לי הציפורן)

אבל באמת כל הכבוד על התוצאה :mm_yeah:

ניר

• תוכן חדש...