Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ריח של סטייק, צמיגים וקלאצ'

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7260 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 165
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
השף שלנו, שדאג לכולם שלא יהיו רעבים או צמאים.ThumbsUp.gif

תודה

ל'

ולמה בתמונה שהוא יושב באוטו הוא מחייך?

הניע!

דניאל - תעיף כבר את האגזוז המעפן הזה שעושה חור בראש!

ויפה שעה אחת קודם!

מה עם התמונות שצילמת את ה205 על הצד?

פורסם

אני מודה ומתוודה - אני רוצה מיאטה NB !

אני מודה בשנית - המיאטה אוחזת הרבה יותר מה106! אני לא יודע איזה שינויים ניב עשה אבל הרכב שלו בהחלט עשה לי את זה והתוצאות נראו בשטח.

המיאטה שלי עברה בינתיים רק בולמים של קוני ואיזון פרונט לפי מוטי. מקווה לשפר עוד כמה דברים בקרוב...

היה כיף נורא, במיוחד הדריפטים שהיו בהתחלה ולצערי לא צולמו :-(. ממתין בקוצר רוח לארוע הבא...

פורסם

אולי באמת לא צריך לזהם את השרשור הזה אבל: בשביל לנעול גלגלים לא צריך שדרוג מערכת בלימה ולא תקבל יותר העברת משקל (אם תכניס גם הרבה יותר גומי למשוואה אז אולי יש על מה לדבר).

ואם כבר אז מה שאפשר להסיק מהתמונה זה על מתלים רכים.

פורסם

WOW חגיגה אמיתית אבל אופו יצוג נשי חוץ מהבישולים:wink:

אירית

פורסם

ל' צילמה, Bj נהגה ובישלה, ותמונות של חלי על המסלול בהמשך:-D

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
(אם תכניס גם הרבה יותר גומי למשוואה אז אולי יש על מה לדבר).

אני מניח שאתה יודע כבר, אבל תמיד שאני אומר מערכת בלימה, הצמיגים בהחלט נכללים בה!

בכל אופן, זה ממש לא משנה, כי זה נאמר לגמרי בהומור. בתמונה נראה כאילו הגלגל האחורי עומד להתרומם.

וכבר ראיתי 'מיני' עושה 'סטופי'.

נראה שהיה אחלה אירוע.

אביחי

פורסם

היה באמת אירוע נהדר

תודה ענקית לשמר שלא "מחק" לי את הזמנים מהדף :wink:

וכמובן על האירגון ביחד עם שלומי ושאר האנשים המעורבים (מורעבים)

(לא) תודה ענקית לנערת הסלט שלא הכינה לי פיתה בסוף ובורחת עכשיו מהר מהר לסין לכמה חודשים

תודה לניר על שניצח את רוני, תודה לעומר שהפסיד לי

מקווה לאירועים נוספים כאלה בעתיד

ממש נהניתי

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם

אביחי ,

אתה מוכן להפסיק להידחף עם הגיגי מערכת הבלימה שלך לכל שרשור , בטח ובטח אם הוא לא רלוונטי לעניין ?

פורסם

אגב,

זאב (עם המיאטה) ויובל הגלוז (עם ה-206GTI) - תתחדשו על הרכבים החדשים, נראים פשוט מדהימים! :twisted:

זה רק אני או שיש כאן סירקולציה של רכבים בין נהגים?

- - -------[Fireball]------ - -

• תוכן חדש...