Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ריח של סטייק, צמיגים וקלאצ'

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7261 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 165
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
דניאל, מה זה הראלי-ג'יפה הזו? אם אתה לא יכול לשמור עליה, תביא לי אותה, אני אטפל בה... :p

אל תסתכל בקנקן, מבטיח לך - אתה לא יכול לטפל בה יותר טוב ממני ;)

ב40 שקל שטיפה ו300 שקל על הפלסטיקה הזאת היא נראית מצויין, אבל יש דברים יותר דחופים.

עומר, אין לך תמונות של הצד היפה שלי ?

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם
זה לא טנק שוודי שלא מסוגל להסתובב.
סתם בשביל האנקדוטה,קוטר הסיבוב של הוולבו 144 הוא 9.5 מטר(!)מה שמכוניות שקצרות ממנה במטר לא מסוגלות לעשות.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
בינתיים נראהלי שקצת יורד לי החשק מזה. כולם מנסים לארגן צמיגים כאלו, לאמיר בקשי עם ה S2000 יש, הבנתי שאמודי גם מנסה לקנות, אני ואתה ... זה כבר יהיה כולם. בסוף זה לא ייתן לנו שום יתרון תחרותי...
אני לא מתכנן על יתרון תחרותי, רק לא רוצה להיות בצד השני. אם שאר המתחרים, ובמיוחד המתחרים הישירים שלי מצטיידים אז אני גם חייב אחרת יהיה לי קצת קשה להחזיק מעמד.

אבל גם בלי קשר לקטע התחרותי, לעונה הבאה כדאי להשיג צמיגים כאלה כי צמיגים רגילים נגמרים לי מהג'ימקאנות כאילו אין מחר. צריך צמיגים שמותאמים לעומסים האלה.

כמו שהדברים נראים, באירוע הבא אני אצטרך להתעלות, גם על השיפור שאנשים פה מראים (:evil:) וגם על צמיגים שיהיו לחלק מהאנשים.

לא יהיה קל אבל אני אוהב אתגרים. מה שבטוח אם זה יילך, זה יהיה הרבה יותר מספק 8-)

ניר

פורסם

צמיגים שמותאמים לג'ימקנות יגמרו לך עוד יותר מהר.

קנה אליאנס ירוקים, מבטיח לך שיחזיקו הרבה יותר. לחילופין, שקול קניית סט נוסף של גלגלים והחלף לפני תחרויות.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

ליעד, תאמין לי שאני יודע על מה אני מדבר.

וברור שמדובר על סט נפרד לתחרויות ולא לנסיעה יומיומית.

להחליף כל שלושה חודשים Eagle F1 זה לא ממש פתרון כלכלי...

אתה יודע מה, למרות שצמיגים מיוחדים לא מיועדים לנסיעה על הכביש ויגמרו מהר מאוד מזה, אני מבטיח לך שאפילו אם הייתי מחזיק אותם כסט יחיד גם לנסיעה יומיומית הם היו מחזיקים את השלושה חודשים האלה.

הבעיה שלי עם צמיגים רגילים זאת לא שחיקה רגילה שלהם אלא דופן שלא עומדת בזה וקורסת (וסתם ניפוח יתר זה לא פתרון, הדופן פשוט רכה מדי).

הנה, קבל תמונה שמישהו צילם ביום שישי (לא התמונה שהכי מדגישה את השחיקה שאני מדבר עליה אבל גם טוב):

http://www.carsforum.co.il/vb/attachment.php?attachmentid=66196

שים לב שבחריצים לא חסר אבל תסתכל על הדופן, אתה צריך לראות צמיג חדש ליד זה כדי להיזכר שלא מדובר בבלון אלא בצמיג שיש לו ממש 90 מעלות בין הדופן לסוליה. כן, וגם כדי לקרוא את הכיתוב שאצלי כבר איננו.

ניר

פורסם

אז בואו נחסוך כולנו כסף ושאף אחד לא יעבור ל"סמי סליקס"... :-P

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם
סתם בשביל האנקדוטה,קוטר הסיבוב של הוולבו 144 הוא 9.5 מטר(!)מה שמכוניות שקצרות ממנה במטר לא מסוגלות לעשות.

הנעה אחורית.

פורסם

יותר נכון שאין גיר בין הציריות הקידמיות ולכן אפשר להפנות "עוד" את הגלגלים .

אני עם אורך רכב של 4.755 עושה סיבוב במקום ש 106 פצפונת לא מסוגלת .

יאשה ,

שלפעמים רדיוס סיבוב הרכב שלו ממש קטן ולפעמים מ-מ-ש קטן...

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

כנ"ל במרצדס שהפתיעה אותי לטובה.

עם אורך של למעלה מ-4.70, היא יכולה להסתובב ברדיוס קטן יותר מה-205 בחניה, בזכות העדר ציריות קדמיות המגבילות את ההגה.

***עריכה - אחרי שקראתי את מה שכתבתי אפשר לאמר שחזרתי על הדברים של יאשה רק עם דוגמאות אחרות.***

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תוכן חדש...