Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ בקניית רכב ב 250K תודה!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7376 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מרצדס c220 דיזל חדשה
תהרגו אותי אני לא מבין . אדם בא ורוצה רכב טוב וחסכוני עד 250K , אתם מציעים לו סקודה , פאסאט , גולף,סופרב ,אאודי .

ובא אדם נורמלי (erwrxstier ), ואומר אם כבר מכונית טובה אז כבר עד הסוף ,ומציע מרצדס , שהיא לבטח יותר טובה מכל אלו שהוצעו , אתם מתעלמים וממשיכים להתווכח אם פאסאט או גולף ?!!!!

ולא רק זה קסנון מבטל אותה כי היא עולה 283 , אז זה בסדר לא כל אחד מוכן לחרוג ב11% מתקציבו.

אבל אחרי שהוא קוטל את המרצדס , באותה נשימה הוא מעיז להמליץ על סיטרואן C5 ?!!!!

מה בדיוק הכניס את סיטרואן למועדון המכוניות הטובות ? המתלים שלה .

אז מנסיון על מרצדס מונית לשעבר בגלל שהרכב מורכב כ"כ הדוק וחזק אתה לא כל כך מרגיש את האספלט הישראלי , זה לא סיטרואן או פיג'ו ,אבל זה גם לא נורא .

ועל טיפה אי נעימות כזו אתה מקבל כל כך הרבה בכל המישורים ובכל האספקטים , כולל את העובדה שאין פלסטיקים שנשברים או מרעישים כשיש מוסיקה וצריך דיפון , ולא עוד הרבה חולאים של מכוניות כאלו .עד שלשים סיטרואן ליד מרצדס זה פשוט חילול הקודש .

זה שאתם מכירים רק גולף או סיטרואן , לא אומר שהם מכוניות ברמה שאפשר להשוות.

כשאני רציתי לדעת אז ההשוואה שלי היא מרצדס עם במוו , לא עם ליגה לאומית כמו פולקסווגן על כל ענפיה , או ליגה ראשונה של סיטרואן ודומותיה

תקבלו קנה מידה . בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

truejoker שתה בבקשה כוס מים.

איפה ראית שקטלתי את המרצדס? רק ציינתי שהיא עולה 283K, לאחר מכן אמרתי שבאופן אישי הייתי בוחר בסיטרואן מהסיבות שלי (נכנסת לתקציב, נוחה, מאובזרת, בטוחה, חזקה וחסכונית ועוד...).

אני לא הכי אובקייטיבי, יש לי חיבה לסיטרואן וכל מה שעשיתי זה לציין את הדעה שלי.

פורסם

אני לא מבין למה לקחת את זה כל כך אישי, הבן אדם ביקש רכב עד 250 אלף שקל, תתפלא אבל

יש אנשים שעוד 30-40 אלף שקל כבד להם (נעזוב לרגע את האיבזור שיעלה עוד כמה עשרות בצד)

רכבים טובים כמו A4 ופאסאט החדשה הוזכרו פה, הם בתוך התקציב שהוזכר ולפי דעתי הם ראויות

לא פחות מC220 חדשה.

1.8T 8)

פורסם

אם הוא רוצה בכוח להוריד 250 אלף , שייקנה פאסאט.

לפי דעתי מאמץ קטן ואתה מגיע כבר לרכב שהוא כמה רמות מעל, עולם אחר לגמרי , כמובן המרצדס.

פורסם
תהרגו אותי אני לא מבין . אדם בא ורוצה רכב טוב וחסכוני עד 250K , אתם מציעים לו סקודה , פאסאט , גולף,סופרב ,אאודי .

ובא אדם נורמלי (erwrxstier ), ואומר אם כבר מכונית טובה אז כבר עד הסוף ,ומציע מרצדס , שהיא לבטח יותר טובה מכל אלו שהוצעו , אתם מתעלמים וממשיכים להתווכח אם פאסאט או גולף ?!!!!

ולא רק זה קסנון מבטל אותה כי היא עולה 283 , אז זה בסדר לא כל אחד מוכן לחרוג ב11% מתקציבו.

אבל אחרי שהוא קוטל את המרצדס , באותה נשימה הוא מעיז להמליץ על סיטרואן C5 ?!!!!

מה בדיוק הכניס את סיטרואן למועדון המכוניות הטובות ? המתלים שלה .

אז מנסיון על מרצדס מונית לשעבר בגלל שהרכב מורכב כ"כ הדוק וחזק אתה לא כל כך מרגיש את האספלט הישראלי , זה לא סיטרואן או פיג'ו ,אבל זה גם לא נורא .

ועל טיפה אי נעימות כזו אתה מקבל כל כך הרבה בכל המישורים ובכל האספקטים , כולל את העובדה שאין פלסטיקים שנשברים או מרעישים כשיש מוסיקה וצריך דיפון , ולא עוד הרבה חולאים של מכוניות כאלו .עד שלשים סיטרואן ליד מרצדס זה פשוט חילול הקודש .

זה שאתם מכירים רק גולף או סיטרואן , לא אומר שהם מכוניות ברמה שאפשר להשוות.

כשאני רציתי לדעת אז ההשוואה שלי היא מרצדס עם במוו , לא עם ליגה לאומית כמו פולקסווגן על כל ענפיה , או ליגה ראשונה של סיטרואן ודומותיה

תקבלו קנה מידה . בברכה יהודה

קודם כל, אני מצטער באמת שאנשים חיללו את הקודש והעזו להשוות בין מרצדס לבין סיטרואן, אני אבקש מהנהלת הפורום לשלוח ה"פ לאיש הסורר שיכול להמיר את החילול בהתנצלות להנהלת מרצדס בשטוטגרט.

אם תחשוב על זה קצת ותשווה בין הרכב ולא לסמל,תראה שהסיטרואן C5 דיזל היא בחירה פאנטסטית גם בהשוואה למרצדס. היא בטוחה יותר (עפ"י NCAP)-אל תדאג שלחתי מכתב לNCAP שיסבירו לי איך יכול להיות דבר מוזר כזה, מרווחת יותר, הרבה יותר רכה ונוחה, יותר מפוארת (בהשוואה לגירסאות האיבזור בהתאם למחיר), בעלת תא מטען שימושי יותר (דלת חמישית מבריקה) לא הייתי פוסל את הסיטרואן C5 מכיוון שהיא באמת אחת המכוניות הנוחות ביותר שיש כיום בעולם-בטח בהתחשב במחירה.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם

C5 כן מכונית מצויינת, גם מאוד אמינה,ושומרת על ערכה....בטוחה יותר ממרצדס ,נוחה יותר ממרצדס, איכותית לפחות כמו מרצדס, הרכב המושלם. וכל זה במחיר זול מאוד.

תעשה לי טובה.

פורסם

תאמת שלכל מי שכתב פה זה מה שחשבתי בהתחלה

הפאסט או מרצדס

אבל ככה ראיתי של המרצדס אני משלם 30 אלף יותר ומקבל פחות!

מבחינת הכל

הפאסט מאובזרת יותר נוחה יותר ובטיחותית יותר

אז למה מרצדס?

Skoda Superb Elegance 1.8 TSI

Alfa Romeo 159 2.4JTDm 20V 200hp

פורסם

סטטוס נטו... חוץ מזה, רבע מיליון זה סכום לא מבוטל, והמרצדס יותר קולעת לסכום מאשר הפאסאט שמשאירה לך עודף לבזבוזים.

Pure freedom it's in the mind and spirit, up in the sky where the dragon flies...

פורסם

המרצדס קצת עוברת את הסכום

אבל זה לא מה שהיה גורם לא לקנות אותה

אבל שוב לפי מה שאני רואה הפסאט יותר טוב אז למה לשלם יותר על מרצדס?

Skoda Superb Elegance 1.8 TSI

Alfa Romeo 159 2.4JTDm 20V 200hp

פורסם

אני דווקא הייתי הולך על האקורד החדשה, בגרסתה החזקה ביותר, 2.4 גימור executive, עולה 245K, ונשאר לך עוד חמישיה אפילו...

Pure freedom it's in the mind and spirit, up in the sky where the dragon flies...

פורסם
המרצדס קצת עוברת את הסכום

אבל זה לא מה שהיה גורם לא לקנות אותה

אבל שוב לפי מה שאני רואה הפסאט יותר טוב אז למה לשלם יותר על מרצדס?

יש לך 250 אלף שקל לך עם אבא שלך תעשו נסיעת מבחן על הפאסאט ואחרי זה על המרצדס ותבין אני ממליץ לך עליה מניסיון

E34 1995 BMW 540I M-SPORT WHITE

2001 SUZUKI GSX-R750 BLACK CUSTOM PAINT

פורסם
אולי תוכל להסביר לי מה הקשר של התמונה הזאת עכשיו:

תודה.

עשיתי חיפוש בגוגל של פסאט והעליתי תמונה להמחשה , זה הכל.

אלכס

דרושים מסגרים עם ניסיון בCO2

מחפש כנפונים לטנדר מאזדה 2003-2007

מחפשים מסגר? חפשו בפייסבוק: http://www.facebook.com/profile.php?id=100002187529747&sk=wall#!/profile.php?id=100002187529747&sk=wall

פורסם

אנני זוכר את המבחן או את המגזין או שהיה זה אוטו או רכב , אבל אני זוכר את שורת המחץ , והיא נכונה.

יש מבוניות מאבזרות יותר , יש עם מנוע חזק יותר יש נוחות יותר , יש ספורטיביות יותר , אבל כמכלול כשנוסעים במרצדס מבינים עד כמה המכונית כמכלול טובה יותר מסיכום חלקיה.

אז נכון אפשר למצוא שהפסאט יותר טובה , אבל אחרי שתחיה עם מרצדס ,תבין למה אחרי ככלות הכל ,עד היום כשאנשים חושבים על מכונית הכי טובה שהם רוצים ,השם הראשון שעולה להם להכרה זה מרצדס . אחרי זה כשהם נזכרים שהם ספורטיביים עולה במוו .

זה הכל זה הדלתות המסיביות , זה העובדה שיש למישהו שעובד לידי פאסאט דיי ישנה דיזל פרטית , היא עברה קילומטרג' די גבוה , אבל שלי הייתה (הדגש על הייתה כי אין לי יותר) מונית לשעבר שעברה יותר , ולאחר זמן הבנתי שזה גם נהג שלא טרח לשמור בכלל , ועדיין כל הדברים בפנים נראו בסדר , מוצקים , ואיכשהו נתנו תחושה שלא משנה מה תעולל לה ,היא תשמור על הפאסון שלה ,הרבה אחרי שאני אלך . ולעומת זאת המכונית שלו היו לה קירקושים וכל מיני דברים שתמיד כשנסעתי בה חשבתי לעצמי שאוטוטו היא נופחת חיים לכל חי .

אז זה ההבדל מעין כבוד עצמי של מכונית אם אפשר לקרוא לזה כך. זה נשמע מוזר אני יודע אבל לא מצליח למצוא דרך להסביר את זה בצורה טובה יותר .

בברכה יהודה

נ.ב לכל חובבי האודיו , לא בדקתי אבל סביר להניח שתוכלו לשים שם קומפוננט מעולה בלי איטום , אם אתם מבינים את כוונתי . וזה דבר שלא אפשרי בפאסאט

בברכה יהודה

• תוכן חדש...