Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7454 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני יכול ליקנות את המגבר שצוין בכותרת וניתן ליראות אותו בקישור הבא:

http://www.fasteronline.co.uk/JBL-gto4000-channel-600w-amplifier-p-598.html

במחיר של 650+הכבלים שלו הוא עבד כשנה-שנה וחצי

מה שאני מחפש זה מגבר לא יותר מידי חז שיחזיק לי לפחות בינתים קומפננט 75RMS של מאגנט ובעתיד סאב

אני מעדיף איכות על עוצמה והשאלה היא האם בעתיד הוא יספיק לסאב אם הספק של 150RMS בגישור?

פורסם

מגבר פשוט וסביר שבזמנו נמכר בדיוטי ב- 200$ (יש לי אחד בבית). בתור משומש קצת יקר (חוטים לא עולים כמעט כסף). אם כיום ה- 75.4 עולה 200$ אזי הייתי אומר שבתור יד שניה לא הייתי משלם יותר מ- 500.

פורסם

JBL לא ייצרו גיאנק המגבר הזה בסדר גמור, המחיר... לא כלכך.

חיפוש קצר במשומשים למכירה פה בפורום מראה לא מעט אופציות מעניינות יותר. עם טיפה גמישות במחיר עוד 100-150 שקל תמצא מגברים עם "אופק שירות" ארוך יותר - יהיו יותר רב תכליתיים ויוכלו להפעיל בכבוד קומפוננטים וסאבים.

המחיר שהעריך RLEVARI הוא סביר והינו קצב נדיב מנקודת ראותו של הקונה.

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם

הרמתי עם ה-gto2000 , בגישור (זה 150 וואט ב-4 אום ), על סאב פיוניר 305 (שזה אמור להיות 400 וואט )

שמתי את ה-gain של המגבר על מינימום והוא פשוט פירק את האימא של הסאב

ה-4000 נותן הספק גבוה יותר בגישור אז בכלל , אתה תוכל להרים יופי את מרבית הסאבים

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

המגבר הספציפי קיים אצלי ברכב כבל קרוב ל3 שנים.

מרים זוג קומפוננטים של 75WRMS בצורה יפה מאוד

בעבר פיקד גם על סאב של פיוניר (305C) ואבל עבר לזוג קואקסיאלים אחוריים בעלי ערך של 85WRMS

בעיקרון אני מרוצה מאוד ממנו, אבל במחיר כזה באמת אפשר למצוא אלטרנטיבות יותר טובות... :)

אלון דרור.

פורסם

אני מנסה לחפש את החוברת של המכשיר באינטרנט אבל באתר של JBL יש הרבה בעיות אין שם גם שום אימל לשלוח הודעה אז רציתי לדעת אם למישהו יש את החוברת?יודע מאיפה להשיג?

או שאם מישהו יודע מי היבואן הרישמי של JBL שיגיד?

פורסם

אני קניתי את הסאב הזה יד שנייה אבל חדש לגמרי מחבר שלי שלא רצה אותו ב 600 ש"ח שוב פעם חדש לגמרי , הוא פשוט מפציצ אבל המחיר בשבילך יקר מידי

ויש לי את החוברת שלו אם תרצה

פורסם

מצטער התבלבלתי , היה לי באותו רגע בראש סאב ולא מגבר , הכוונה שלי הייתה למגבר .

בכל אופן יש לי את החוברת של המגבר הזה אם אתה רוצה אוכל לפקסס לך את העמודים

• תוכן חדש...