Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לא נכנס רוורס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7462 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

ברשותי סיטרואן zx וולקן 2.0 שנת 93

לפני כשבועיים החלפתי לה מנוע ועל הדרך גם את הקלאץ שהיה בסוף ימיו.

עכשיו עד היום מאז ההחלפה העברת ההילוכים היתה תענוג ממש ממש חלקה והיום בערב ניסיתי לשלב רוורס בשביל להכנס לחנייה והיה רעש של חיכוך גלגלי שיניים כאילו שאני לא לוחץ על הקלאץ.

מה יכולה להיות הבעייה???

פורסם
אוליי הרכב הייה עדיין בנסיעה קלה קדימה ושילבתה לרוורס?

לא הייתי בעמידה מוחלטת אפילו ניסיתי כמה פעמים לשלב הילוך קדמי לפני חשבתי אולי זה יעזור בכל מקרה האוטו עמד במשך חמש דקות בערך עד שהצלחתי לשלב רוורס וגם אז הייתי צריך להשתמש בהרבה מאד כח ולהתעלם מהרעש הכואב הזה

פורסם

יתכן שצריך למתוח את הכבל קלאץ, לכבל לוקח זמן עד שהוא מתאים את עצמו מחדש, כמו שמחזקים ראש לאחר X ק"מ אחרי ראש מנוע, חזור למוסך שביצע את הטיפול ותראה שאכן זה זה. בכל מקרה יש אחריות ל-3 חודשים לפחות על העבודה.

בהצלחה

פורסם

שלום לכולם.

קודם כל תודה לכל המגיבים. היום התקלה אותרה וטופלה, הבעייה הייתה כבל קלאץ משוחרר מתיחה קלה סידרה את התקלה ועכשיו כל ההילוכים נכנסים חלק.

סהר

• תוכן חדש...