רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,568 נושאים בפורום הזה
-
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
יש ברשותי רכב במצב מצויין שכרגע אי אפשר להעביר בעלות (עיקולים), רציתי לדעת מה אפשר לעשות עם הרכב הזה ? האם אפשר לשלוח את הרכב לגריטה כשהוא במצב כזה ? (יש טסט ויש הכל). האם אפשר למכור אותו ככה לפירוקייה ? הם ישלמו עליו יותר ממה שאני יקבל בגריטה ? הם יקבלו אותו אם אני יעשה לו תהליך של הורדה מהכביש ? או בקיצור - אם היה אפשר להעביר בעלות הייתי יכול לקבל על הרכב 7 אלף, אפילו 7 וחצי... מה הדרך לקבל עליו כמה שיותר בלי להעביר בעלות ? * אני לא מתכוון למכור את הרכב לחלקים למרות שאני יכול להרוויח יותר (אפילו הרבה יותר), המנוע עובד והרכב נוסע - הכל שלם חוץ מהצמיגים שהם במצב לא טוב ומהעובדה שלא בא לי להשקיע על הרכב הזה יותר מידי...
הודעה אחרונה מאת wil, -
מערכת הDSC
מאת Artxes- 10 תגובות
- 4 אלף צפיות
אהלן ברשותי מאזדה 3 2009 ורציתי לדעת קצת על מערכת הDSC ישלי כפתור שאני יכול לבטל את המערכת DSC לפי מה שאני יודע לא מומלץ לנסוע בלי המערכת. במה הנסיעה תהיה שנוה בלי DSC?.
הודעה אחרונה מאת Artxes, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 11 תגובות
- 12.7 אלף צפיות
יש לי הונדה סיויק 99 ובבעלותי עסק קטן\פטור, האוטו משמש אותי בעיקר לעסק, נסיעות לבית הלקוח הבאת סחורה וכדו' הרכב רשום על שמי, האם העברת הרכב על שם העסק יביא לי הקלות מסוימות? לפי חיפושי בגוגל אני זכאי ל45 אחוז מתיקונים ודלק, אבל לא הבנתי מה זה ה45 אחוז האלה-האם זה החזר-או קיזוז? תודה למי שיסביר
הודעה אחרונה מאת nisim91, -
-
-
- אחראי פורום
- 26 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
http://www.carmagazine.co.uk/News/Search-Results/First-Official-Pictures/Porsche-911-Turbo-S-2013-first-official-pictures/
הודעה אחרונה מאת Cuore Sportivo, -
-
טוב, 259. עדיין, התאוצה שלה בתחילת הדרך נראית פנטסטית. http://www.youtube.com/watch?v=tfcF80cDyc0 דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
הודעה אחרונה מאת sronis, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 6.1 אלף צפיות
אם תהייתם מה פשר העבודות בכביש בנמיר פנקס-גורן מצלמה חדשה ממוקמת על נמיר לכיוון צפון קצת לפני הצומת נמיר פנקס. אני גר באיזור כמה שנים לא זכור לי שהיו באיזור תאונות רציניות,אבל מה כביש 3 נתיבים רחב ומזמין,אם המהירות המותרת באיזור היא 50 הרבה נהגים יחטפו דו"ח.
הודעה אחרונה מאת kobi_g, -
-
- 2 עוקבים
- 15 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
כבוד שר התחבורה הכריז קבל עם ופייסבוק כי מחירי המכוניות החדשות ירדו ב - 20% עם הרפורמה שהוא מנהיג , תודות ליבוא המקביל שהוא מאפשר. היום הסתבר כי המציאות קצת שונה. פתאום השר כ"ץ מתקן ואומר שלא ירדו המחירים ב 20% אלא "הירידה של עשרים אחוזים תתרחש בסך ההוצאות הכללי של משק בית בישראל על סך ההוצאות הקשורות ברכב". אשרי המאמין. היום נתפרסמו מחירי היבואן המקביל החדש "אילון" לדגמי פורד. מציאה גדולה של 20% אין כאן. מחירה של פורד פוקוס אוטומטית בגרסה בעלת חמש דלתות עומד על 119 אלף שקל, לעומת 124 אלף שקל בדלק מוטורס. מחירה של פורד פיאסטה ידנית הוא 72 אלף שקל, לעומת 75 אלף שקל בדלק מוטורס. http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3601897,00.html
הודעה אחרונה מאת רועי5, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 7.5 אלף צפיות
אהלן חברים, באפשרותי להשיג דלק 98 במחיר היקר בכ-20 אג' מדלק 95. ביצועים יותר טובים? או שאין זה משנה, וברכב שלא נדרש 98 אין הבדל? תודה
הודעה אחרונה מאת Dan-idin, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 26 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
באמצעות שלמה סיקסט, 2013 0 ק"מ עם אחריות יבואן (3 שנים) 2.0 אקטיב, אוטומטית (אלא מה?) ועוד פיצ'יפקעס. 106K עם אפשרות למימון חלקי. אישית לא אהנה מהמבצע הזה, אבל שמחתי לשמוע.
הודעה אחרונה מאת ceyal, -
-
- 3 עוקבים
- 12 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום חברים, לפני מס' שעות קיבלתי את הסוויפט מהסוכונות, כרגע אין לי דרך לצלם אותה אחרי 17 שנה שלא נהגתי על הילוכים, מאז הוצאת הרשיון בעצם, חזרתי לידני, קצת מוזר ויחד עם זאת כיף בהתחלה. האם לאחר יום אחד שהיא יצאה מהסוכנות, נראה לכם בסדר לעשות נסיעה בסדר גודל כזה? לאחר מס' ימים היא תעשה את החזור. בספר הרכב בהרצה לא כתוב כלום על נסיעות ארוכות. תודה!
הודעה אחרונה מאת gabizon79, -
- 0 תגובות
- 966 צפיות
לפני כשעה נסעתי באיילון צפון. אחרי מחלף וולפסון יצאתי לעקיפה וקיבלתי תחושה שצולמתי. מהירות נסיעתי בזמן העקיפה הייתה 105 אם אני לא טועה. רציתי לדעת האם יש שמה מצלמת מהירות או שזה היה סינוור של מישהו.
הודעה אחרונה מאת Yoni93, -
ום חג לחובבי המוטוריקה בישראל - היום (חמישי) הושקה באופן רשמי סוכנות הרכב למותגי מזראטי ופרארי בישראל. באירוע המיוחד בו נכחו נציגי פרארי ומזראטי מאיטליה לצד נציגי היבואנית המקומית, הושקה הסוכנות ה-59 של החברה בעולם. זו, שמשתרעת על שטח גדול במיוחד, כ-2 דונם ברחוב בגין 154 בתל-אביב, מוצעות מכוניות פרארי קליפורניה, פרארי 458, פרארי FF, פרארי 599, מזראטי גרנד טוריסימו, מזראטי גרנד קבריו והמזראטי קואטרו פורטה. בשטח התצוגה נמצאים גם סלונים וחדרי אירוח מיוחדים ברוח העיצוב של פרארי באיטליה. מעבר לקיר, נמצא גם מוסך החברה ומעבדת השירות לכלי הרכב הייחודיים. לכתבה המלאה: http://www.carsforum.co.il/cars/%D7%9E%D7%92%D7%96%D7%99%D7%9F-%D7%A8%D7%9B%D7%91/574/%D7%97%D7%93%D7%…
הודעה אחרונה מאת Artxes, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1 אלף צפיות
אני מתאר לעצמי, שרוב הסיכויים שזה פשוט BS. אבל למקרה הקטן שזה לא, העלתי כאן לשיפוטכם. יש לי דו"ח חניה קטן שאשמח לבטל מעיריית חיפה... יש סיכוי?
הודעה אחרונה מאת שומאכר, -
מישהו מוכן לטוס לאיטליה ולבעוט במעצב המטומטם הזה בשמי ?? מה זה הפנסים המחרידי פילים האלה ????
הודעה אחרונה מאת lesles, -
- 2 עוקבים
- 10 תגובות
- 831 צפיות
http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000841977#fromelement=hp_morearticles מצד אחד מצלמות רמזור כל עוד הן לא מוכוונות גם מהירות זה משהו יעיל בתוך העיר, מצד שני כל העסק הזה של להציב אותם רק בתור מקור הכנסה לכיסוי גירעונות הערייה מעצבן ונותן פתח לראשי העיר להתשתולל ולהוציא את המצב מכלל פרופורציה, אני כבר מדמיין בכל צומת שנייה בעיר מצלמה...
הודעה אחרונה מאת ברווז, -
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
השאלה בכותרת
הודעה אחרונה מאת Keyser, -
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אהלן, השבוע או תחילת שבוע הבא אני אמור לקבל את הרכב מהסוכנות. איזה מסמכים צריך לקבל מהם? על מה לשים לב? 2 זוגות מפתחות? רשיון רכב? מה אני אמור לקבל מהם בעצם? מה הפרוצדורה? מעולם לא קניתי רכב חדש בעבר. שאלה נוספת שדשו בה בעבר, מה לשים לב לפני שאני חותם על קבלת הרכב? מה ההסברים הפשוטים ביותר לאדם שלא מומחה כמו רוב המשתמשים בפורום הזה בתחום הרכב. תודה רבה
הודעה אחרונה מאת Zorostory, -
-
- 1 תגובות
- 612 צפיות
http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000842016#fromelement=hp_morearticles העלאת מע"מ מס נוסף על רכבים שעלותם מעל 300K ש"ח עדכון המס הירוק העלאת המס האפקטיבי על חברות ליסינג איפה כץ שצריך אותו?
הודעה אחרונה מאת Kreios, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 522 צפיות
שלום לכולם, אני הולך לשכור רכב בארה"ב דרך AVIS ונתנו לי את שלוש האופציות הבאות: 1. פורד מוסטנג 2. מיצובישי אקליפס ספיידר 3. קרייזלר 200 קונברטיבל מה עדיף? תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת Casper, -
-
- עוקב אחד
- 28 תגובות
- 3 אלף צפיות
http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000841242#fromelement=hp_folders_3220 האמת יש לי כרטיס תדלוק לתחנה באחד המושבים באזור מגורי והמחיר שלי נמוך אבל לא כזה.
הודעה אחרונה מאת yehuda-k, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 808 צפיות
שלום לכולם. הגיע לי המצלמה הזו שקניתי באיביי. יומיים ראשונים עבדה חלק ללא כל בעיות. לאחמ"כ הבחנתי בתופעה מוזרה, שהמצלמה מפסיקה להקליט ונדלקת נורה אדומה (תמונה). מה שאני מבין זה שהיא מטעינה את הסוללה הפנימית שהלכה ונגמרה. ולכן לא יכלה לצלם עד שתתמלא שוב. אבל איך זה קורה עם המצלמה מחוברת קבוע למצת, למה הסוללה אמורה בכלל להיגמר? זה נורמלי?
הודעה אחרונה מאת haim_10, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 20.5 אלף צפיות
אשמח לחוות דעת על המקום ממי שמכיר. הרכב המיועד הוא ליסינגומטית. (לא בשבילי) תודה לעונים!
הודעה אחרונה מאת Apple, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 5.2 אלף צפיות
כפי שצוין בכותרת, או: האם ניתן להרכיב פסקל על עגלה נגררת? כמו כן אני לא מצליח להצטרף בתור מנוי וידאו על הנגרר, בגלל שלא קיימת האופציה של נגרר בסוג הרכב, וכמו כן לא קיים גם יצרן תואם ברשימה, משהו מכם נתקל אי פעם בבעיות הנ"ל - אשמח לתשובה.
הודעה אחרונה מאת איציק נ., -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
אין כמעט ספק שמבחינת בטיחות אקטיבית רכב מנהלים יהיה בטוח יותר מג'יפון מקביל. אבל מה לגבי בטיחות פאסיבית? ההגיון שלי אומר כי בתאונת דרכים בין גי'פון ורכב מנהלים בעלי משקל דומה, בעלי אותו תכנון בטיחותי ומפרט בטיחותי, בוודאי בתאונה חזיתית וסביר להניח שגם בתאונה צדית כאשר רכב מנהלים פוגע בצד של ג'יפון לעומת מצב הפוך בו ג'יפון פוגע ברכב מנהלים, הרי שנוסעי הג'יפון יפגעו פחות. זאת גם אחת הסיבות שרכשתי ג'יפון. אבל ייתכן שההגיון שלי לא היה נכון בהכרח. המבחן הטוב ביותר הוא להשוות שני רכבים מאותו יצרן אשר יצאו לעולם בערך באותה השנה ויש להם מפרט בטיחותי דומה. למשל בין מאזדה CX5 למאזדה 6 החדשה. ואולם באתר EURONCUP לא מצאתי מבחן בטיחות למאזדה 6 החדשה. כן מ…
הודעה אחרונה מאת חן ג., -
-
- 12 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
להתקין מצלמה מהבניין שלי? (קומה 3), להתקין אזעקה שתודיע לי על כל נגיעה ברכב? פיתרון יצירתי אחר? דרך אגב אני כמעט בטוח שאחד השכנים שפשף לי את הרכב כי המכה היא גבוהה ויש לו גיפ, הבעיה היא שהוא ערס מסריח ולא בא לי שחס וחלילה יפגע לי עוד יותר ברכב.
הודעה אחרונה מאת outnex, -
-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
יש לי שאלה טיילתי מעט באיביי וראיתי דברים מאוד יפים לרכב שמעוניין אהיה לרכוש . כמו פנסים בצורות שונות כגון קסנון . אנג'ל אייז וגם האופנה החדשה של הפנסים סטייל אאודי שדולק גם פס כזה בתוך הפנס. עכשיו כל העניינים האלה עולים בסדר גודל של 50,100,150 ואפילו עובגים את ה-500 דולר. השאלה שלי האם על דברים אלא אצטרך לשלם תשלומים נוספים כגון מכס ועוד .? אם כן אשמח לדעת למה . למי על מה וכמה ?
הודעה אחרונה מאת gavriel_ov, -
-
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היא חברים יש לי בעיה ואני צריך עצה , יש לי רעשים של מייסב גמור מהגלגל האחורי שמאלי ברכב ( c3 HDI סיטרואן) החלפתי מספר פעמים בשנה האחרונה את המייסב האחורי (מאחור יש בלם תוף ) אך התופעה חוזרת על עצמה וכל כמה אלפי קילומטרים המייסב שהוחלף מתחיל לצעוק .... החלפתי תוף חדש והתופעה לא נעלמה וכרגע אני חושד שהציר עליו יותב המייסב לא תקין , שאלתי היא האם ההנחה שלי סבירה ? אם כן האם יש אפשרות להחליף רק את הציר או שזה מגיע קומפלט כל הנאבה עם המשאבות בלם והתוף וכ..... תודה .
הודעה אחרונה מאת נירביץ, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
לכל האופנוענים שלום, האם יש בעיה בהזמנת רדיאטור לאופנוע מאיביי? מה הסיכוי שאדון מכס יחליט "להתלבש" עליי? הרי לא מדובר במוצר ענקי... תודה.
הודעה אחרונה מאת m_c_ofer, -
-
שלומות, לפני כחודש הזדמן לי לבקר בארץ בענייני עבודה, ולקבל פעם נוספת תזכורת לשירות הלקוחות המדהים שנהוג שם. כותרת הדיון הפעם היא השכרת רכב, נושא שהפך להיות די חם בפורום עם כניסתם של כמה ספונסרים מהתחום. במהלך השבועיים שהייתי שם, שכרתי שתי מכוניות משתי חברות - שלמה סיקסט ואוויס, בשני המקרים הרכב נלקח והוחזר לסוכנות בנתניה ע"מ לחסוך בעלויות והיטלי "שדה תעופה" למיניהם. בשבוע הראשון קיבלתי מאזדה 6, ובשני ניסן מיקרה. נתחיל משלמה. הזמנתי את הרכב מהסוכנות החדשה שלהם באזה"ת הדרומי, סמוך לאיקאה. מגרש די גדול שמשרת בעיקר את מחלקת מכירת הרכב מליסינג הנמצאת במקום, כ-20 אנשי צוות, ועוד שני עובדים בדלפק ההשכרה. הנחת העבודה שלי הייתה שבסוכנות קטנה יהיה פחות עו…
הודעה אחרונה מאת shud shuf, -
מגלובס קורה משהו בישראל: http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000841209#fromelement=hp_morearticles האם בקרוב רכבי פורד לא ייובאו יותר לישראל? שר התחבורה ישראל כץ הורה למנכ"ל משרדו להודיע לחברת פורד על פתיחת הליך בדיקה ושימוע, שבתומו תיתכן החלטה על הפסקת ייבוא כלי רכב מתוצרת החברה לארץ. לדברי השר כץ, החברה פוגעת בתחרותיות ובמדיניות עליה החליטה ממשלת ישראל. בעמוד הפייסבוק שלו גולל השר כץ את המניעים למהלך והביא לידיעת הציבור מקרה בו יבואנים שניסו למכור מכוניות פורד בסכום מוזל יותר, נבלמו על ידי החברה המייצרת. "זאת התחרות שעליה מדברות 15 המשפחות השולטות בשוק של 30 מיליארד שקלים בשנה. חברות הליסינג מקבלות הנחות של עשרות אחוזים והצרכן הפרטי משלם", הוא…
הודעה אחרונה מאת Cuore Sportivo,
-
מי מחובר 47 משתמשים רשומים, 6 אנונימיים, 172 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Supertigre
- garicho
- GKME
- sperial
- roeecohen01
- yoni162
- laviil
- AUDIO KING
- hans
- yuvalsa
- levy
- ofralon