רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,563 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
אז כנראה שזאת הולכת להיות המוסטנג החדשה, שתצא בעוד שנה-שנתיים. כבר לא אותה מאסל קאר כמו פעם.. מה דעתכם? לדעתי היא מדהימה אבל היא מאבדת את מה שהיא בעצם..
הודעה אחרונה מאת ST12345, -
-
- 11 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
קודם כל לדעתי המחיר ממש מוגזם, בסביבות ה500 שקל על בדיקה. במשך חצי שעה בלחץ בלי טיפת עבודה פיזית קשה,דבר שני בן אדם שרוצה למכור רכב, מרגיש שעולמו חרב כאשר הוא לוקח את הרכב לבדיקה עם קונה,לפי הרשימה שמקבלים שום דבר אינו תקין האוטו צריך לרדת מהכביש, ועדיף לך לצבוע אותו בכחול ולזרוק אותו לים. עכשיו מה שמוזר שכשאתה לוקח את הרכב למוסך מורשה עלות הבדיקה 250 שח בלבד, ופתאום הרכב נראה לך במצב מעולה עם פה ושם תיקון קטן אבל רכב במצב טוב. אז איך אתם מסביריםם את זה הם מכוני הבדיקה פשוט מכסים תחת ודואגים לעצמם. עזבו את העניין שהם לא אחראים לשום דבר שקורה לאוטו אחרי הקניה הם הורסים את הרכב ואת האמינות שלו ורושמים ששום דבר לא תקין זה פשוט הזוי!
הודעה אחרונה מאת ch2856, -
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
אהלן. אני שוקל ללכת לחווית נהיגה של 4 שעות על המיאטה של מסלולים בהדרכת און יעקבסון. הסיבה העיקרית קצת מוזרה, אבל שיהיה. אני שוקל לקנות מיאטה NC אבל לא בטוח ב 100% שאני שוקל לקנות אותה "מהסיבות הנכונות" וחושש מלהתאכזב ממנה. אין לי יותר מדי ניסיון עם נהיגה ספורטיבית, אז התכנון הוא שזה יהיה סוג של ניסוי. העניין הוא שהמחיר שהציעו לי ל 4 שעות האלה הוא 2700 ש"ח, וזה נראה לי קצת מוגזם ל 4 שעות מסכנות. אז השאלה שלי היא, האם יש מישהו שלקח את הקורס הזה, ויכול לספר עליו קצת? אם זה שווה בכלל את הכסף, ואם השיקול שלי לקחת אותו בכלל הגיוני? תודה.
הודעה אחרונה מאת HyperViper, -
- 2 עוקבים
- 28 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
צולם באבן יהודה
הודעה אחרונה מאת DTE, -
- 2 עוקבים
- 16 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
ראיתי כבר כמה וכמה פעמים שמפרסמים את הניפוח צמיגים בחנקן שזה מקטין את התחממות הצמיג ומאריך את חייו ויש גם חסכון בדלק מישהו יודע פרטים נוספים בקשר לזה והאם כל זה באמת נכון?
הודעה אחרונה מאת shayy, -
הסיבה שאני מפנה את השאלה לבעלי ליסינג היא שרוב הרכבים שעולים לכביש הם לליסינג. אני מנחש שאף אחד לא טורח לעשות שום הרצה לרכבים הללו, מה שמוביל אותי לשאלה השניה- האם רכבי הליסינג סובלים בעקבות כך מירידה בהספק המנוע ומצריכת שמן מוגברת?
הודעה אחרונה מאת endigo2, -
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום חברים, חבר פירסם בפייסבוק תמונה של פורד פוקוס כחולה/סגולה (נראה לי, תמונה צולמה בחושך) שמספרה 15-638-59 (אם עיניי אינן מטעות אותי) שחנתה אתמול בלילה בתל אביב ונפגעה ע"י משאית שלא טרחה להשאיר פרטים. אזרחית טובה קלטה את המקרה ורשמה את פרטי המשאית הפוגעת: משאית של יוסי הובלות מספר רישוי 41-799-15 אם יש כאן איזה צדיק שיודע לאתר בעלים של רכב עפ"י מספר רישוי ויוכל ליצור קשר עם הבעלים של הפורד ולמסור לו את הפרטים הנ"ל, לא יהיה מאושר ממני, בחלאות המין האנושי יש לטפל! האם ניתן לתבוע את הנהג הפוגע על כך שברח בנוסף לפגיעה? הרי אם הוא רק ישלם על הנזק, אז כל אחד יברח ויקווה שלא ראו אותו, נראה לי כמה חודשים בכלא יעזרו לו להבין שלא כדאי לחזור על זה שוב תודה
הודעה אחרונה מאת דני זומרשטיין, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שתי שאלות: 1. האם הטפסים להעברת בעלות/יפוי כח מצויים במשרדי הדואר, או שאני צריך להגיע עם טופס מוכן? 2. אם אני מבצע העברת בעלות מהרכב של אבא שלי, אליי: האם הוא יכול לתת לי יפוי כח לבצע את הפעולה וכך לחסוך לו את ההליכה לדואר? כלומר, במקרה זה אהיה גם מיופה כח וגם הבעלים החדש.
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
http://news.walla.co.il/?w=%2F10%2F2642230 תתחיל מגמת אכיפה מתקדמת בישראל? או שעבריינים ימשיכו בשלהם?
הודעה אחרונה מאת maatrixx, -
-
- 10 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
http://news.walla.co.il/?w=/9/2642266 לא הבנתי למה קודם לא כיבו את הרכב,ואז לאפשר לתנועה להמשיך.
הודעה אחרונה מאת אלעד, -
- 1 תגובות
- 797 צפיות
שלום לכולם, אבקש את עזרתכם. שבוע שעבר הייתי מעורבת בתאונת שרשרת (אני הייתי האמצעית בין 3 מכוניות). אני הספקתי לבלום כמעט לגמרי ופגעתי במכונית הראשונה במהירות אפסית. לא היה שום נזק חיצוני (אף לא שריטה) ואילו הלוחית רישוי הקדמית שלי מעט התעקמה. בגלל שהייתי מאוד נרגשת החלפתי פרטים עם שני הנהגים האחרים למרות שלמעשה לא היה שום צורך בכך. גם המכונית שפגעה בי מאחורה הייתה כבר בסוף הבלימה ולא נגרם שום נזק. לאחר כ-5 ימים מהתאונה קיבלתי טלפון מנהגת האוטו הראשון שבדיקה במוסך העלתה נזק לשאסי (!) ולאגזוז והתיקון מסתכם ב-4000 ש"ח. רציתי לדעת האם באמת תיתכן פגיעה פנימית כה קשה כאשר אין ולו רמז חיצוני לתאונה והיא קרתה במהירות כה נמוכה והאם יש לכם עצות איך להתמודד עם המצב שנוצר תודה וח…
הודעה אחרונה מאת tzvipper, -
פיג'ו 308 החדשה
מאת alexk-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 3 אלף צפיות
http://www.autoblog.com/2013/05/13/new-peugeot-308-looks-to-be-a-big-improvement/ לטעמי משעממת. הקטע בפנים עם המחוונים מעל ההגה נראה לי מטופש ולא נח.
הודעה אחרונה מאת -מוטי-, -
-
- 16 תגובות
- 3 אלף צפיות
שלום חברים אני טס השבוע לגרמניה והשכרתי במינכן בשדה התעופה רכב דרך חברת SIX (זה האתר שלהם http://www.sixt.com/) אני קצת מודאג שלא היו לי בעיות בנושא זאת הפעם הראשונה שאני משכיר באירופה,לכן אני רוצה לשאול מה צריך להיות איתי ? ברשותי : 1. מספר הזמנה 2. רשיון פלסטיק שאנחנו משתמשים בארץ 3. רשיון מ.מ.ס.י ( רישיון שכיביכול מוגדר בן לאומי),בארה"ב אף פעם לא התבקשתי להציג את הרשיון שלהם,הפלסטיק הספיק. 4. שתי כרטיסי אשראי לצורך הזמנת רכב היוקרה שהזמנתי. אשמח לשמוע ממי שכבר השכיר באירופה בפרט בגרמניה בברכה תמיר
הודעה אחרונה מאת RON23, -
מצ"ב מספר תמונות שלי על המסלול לצידו של און יעקבסון מורי ורבי, מתוך ההשקה לעיתונאים שנערכה אתמול במסלול בכוכב יאיר. לאחר מכן ישנה התרשמות אישית קצרה שלי מהרכב, תהנו. צלמת: אביטל לוסי-ברי. צלם: לוטן זק. צלם:לוטן זק. צלם: לוטן זק. יש רגעים בחיים שאתה מתכונן רבות לקראתם. אתה יודע שהם יגיעו מבעוד מועד, ועדיין מתרגש כמו ילד קטן שזכה בהפתעה כאשר הם מגיעים. נהיגת מסלול בסובארו BRZ - זה בהחלט רגע כזה, גם כי זה אחד הרכבים שעוררו הכי הרבה עניין בשנים האחרונות בשוק הרכב העולמי, אבל גם ובעיקר כי זה רכב ששקלתי לקנות לעצמי. הרגע הגיע, ואני מתיישב בכסא הנהג, לצידו של און יעקבסון - מורי ורבי. הכסא עוטף את הנהג ותנוחת נהיגה …
הודעה אחרונה מאת shayy, -
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
תראו איזה קטע...ראיתי את זה בפייסבוק של עיתון "אוטו" ומיד זיהיתי שזה הרכב של מישהו מהפורום. אין לי מושג של מי, אבל חשבתי שהוא ישמח לדעת שהוא צולם. שימו לב גם מה חברי עיתון "אוטו" בחרו לרשום עם התמונה... ותראו את התגובות...
הודעה אחרונה מאת שומאכר, -
- 26 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
יצא לי לראות פה וביוטיוב כמה סרטונים של נסיעה (תאונות, כמעט תאונות וכדומה). אני שואל למה לקנות מצלמה כזאת ולהתקין ברכב? במה זה יכול לעזור?
הודעה אחרונה מאת 123sz, -
לבקשתו של Shayy, הנה התרשמות מהרכב לאחר כחודש וחצי בבעלותי וכ-1000 קילומטר ועם התייחסות אל מול המכונית המוחלפת, BMW 325. מנוע: 5.5 ליטר מוגדש עם סופרצ'ארג'ר, 469 כ"ס עם 71 קג"מ שמשודכים לגיר 5 הילוכים. צריך להרחיב? אז כן, אני ארחיב, זו יחידת כח מאוד עוצמתית, יותר משמעותי מאורוות הסוסים זה נתון הקג"מ והזמינות שלו, הרכב בועט אותך קדימה בכל מצב, בין אם אתה יוצא מגלגול ברמזור או נותן קיק על 170- הרכב פשוט משגר אותך קדימה בהיסטריה ובחריקות צמיגים. ווידוי- כרגע לפחות- אין לי אומץ לכבות בקרת אחיזה ברכב, מספיק לראות בהאצות בינוניות (חצי עד שלושת רבעי דוושה לחוצה) את נורית בקרת האחיזה מהבהבת בשיגעון כדי להבין שזה לא רכב לשחק איתו לפני שלומדים אותו היטב. עם מנוע …
הודעה אחרונה מאת elibaba, -
- 1 תגובות
- 681 צפיות
אני ב29 לחודש טס לחודשיים לחו"ל הרישיון שלי פג תוקפו ב18 ביוני שילמתי כבר את ה400 ומשהו שקל בטלפון הנציגה אמרה לי שההנפקה של הפלסטיק זה עד חודש. יש אפשרות לזרז את העניין בגלל שאני טס ואני ממש צריך את הרישיון (הפלסטיק) בחו"ל ?
הודעה אחרונה מאת sperial, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
יש לחברה שלי רישיון על גיר אוטומט בלבד . ראינו פיאט פונטו גרנדה עם גיר רובוטי . האם מבחינה חוקית היא יכולה לסוע עליו ? שזה בעצם גיר רגיל רק בלי קלאץ ?
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
- 7 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
לא לדחוף...יש לכולם. כמעט... 350 יפיפיות התקבצו לאירוע:
הודעה אחרונה מאת edan82, -
- 2 עוקבים
- 13 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום לכולם אני מחפש בעלי סיטרואן C4 VTS לשם קיום מפגש עתידי
הודעה אחרונה מאת שי, -
בחצי השנה האחרונה - מחודש נובמבר 2012 - חלה ירידה דרמטית בשער החליפין של הין מול מטבעות העולם. הירידה מודגשת מול השקל הישראלי שנותר מטבע חזק ואף התחזק גם מול הדולר והיורו באותה תקופה. בשבוע האחרון עוד הוקצנה החלשות הין למספרים- משיא של 5.2 ש"ח ל 100 יין בקיץ שעבר גל ראשון של החלשות הוריד את היין ל 4.80 באוקטובר 2012 הגל המסיבי של הירידות הוריד את הין מ 4.95 בנובמבר ל 3.90 בפברואר השנה. במרץ התנדנד השער בין 3.80 ל 3.90 ובימים האחרונים צנח ל 3.70! http://www.investing.com/currencies/jpy-ils-advanced-chart בסך הכל צנח שער היין מול השקל בחצי השנה האחרונה בקרוב ל 25% ועכשיו לשאלה - איך אנחנו מרוויחים מזה ? או במילים אחרות- אילו מכוניות made in Japan כדא…
הודעה אחרונה מאת rk1, -
- 2 תגובות
- 645 צפיות
שלום חברים אני חורש כתבות מושבע ,אבל תמיד רציתי לדעת מה בדיוק למד הכתב ? הנדסת מכונות ? מכונאות ? חרש על מסלולי מרוצים בעשור האחרון ? כי לפעמים נראה שהכתבים עם 0 ידע במכוניות והקהל הולך אחרי דעה של כתב כזה או אחר בעיניים עצומות לרווחה . אתה נכנס לסוכנות רכב דבר ראשון מוציא לך סוכן הרכב כתבות על מבחנים מאתרים שבחים לא ראית או כתבים שבחים לא שמעת עליהם . אשמח לדעתכם בנושא ....
הודעה אחרונה מאת Zorostory, -
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
פולקסווגן משיקה את דגמי ה-GTI לא בגרסה שכולם מכירים... פרטים בפנים: http://cars.walla.co.il/?w=/4705/2641148
הודעה אחרונה מאת papikian, -
- 5 תגובות
- 967 צפיות
אהלן חברים. הייתי מעוניין לדעת עד כמה משפיע במחינת תצרוכת הדלק הרכבת ג'אנטים 17 במקום ג'אנטים 16 המקוריים. הרכב הוא ברמת גימור קומפורט ואני מעוניין להרכיב ג'אנטים של רמת גימור ספיריט. כמובן שהכל יעשה באופן חוקי. עד כמה זה משפיע? תודה מראש לעונים.
הודעה אחרונה מאת ArikC, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני משתמש באפליקציה הזו מפעם לפעם ומאוד נהנה ממנה ראיתי שהיום ניתן להוריד אותה בחינם (בד"כ עולה כסף) אז למי שרוצה להתנסות להלן לינק להורדה https://itunes.apple.com/il/app/mhsbwn-dlq/id482469171?mt=8
הודעה אחרונה מאת alexk, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
היי, האם מישהו יודע איפה אפשר להשיג נתוני מכירות גלובאליים לפי מותג?
הודעה אחרונה מאת alexk, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 24 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
כמאמר הכותרת, הפרארי החדשה נחתה בהונג קונג לפני כשבוע אז הייתי חייב ללכת לראות אותה מקרוב וכמובן לחלוק את זה עם הבן שלי. המכונית פשוט מ-ט-מ-ט-מ-ת!!!! כמה שהיא יפה ומעוצבת, מכל זוית שתסתכל עליה היא פשוט מושחזת, אפילו החלק האחורי שלה כל כך מעוצב שניכר שהמעצבים עשו שם הרבה עבודה ולא חסכו בשום פרט. לטעמי- הפרארי הכי יפה מעולם. יתר הרכבים בסוכנות (המשותפת עם מזראטי, הרכב הראשון זו 458 ספיידר לבנה): ואיך לא, הבן שלי שעבר מכונית מכונית בסוכנות, פתח דלת והתיישב ליד ההגה ונתן לי פקודה לשבת במושב הנוסע.. למרות שהפרארי החדשה היתה מוקפת בסרט כדי למנוע מגע הבן שלי ניצל שניה של חוסר תשומת לב ורץ…
הודעה אחרונה מאת Mr_X, -
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
אהלן, יש לי פגו 207 שנת 2008 ובפאנל המרכזי יש מעין קורא כרטיסים גדול כזה (אני אצרף תמונה מאוחר יותר היום)..ניסיתי לחפש אותו בספר רכב והוא לא נמצא שם. מישהו יודע מה זה ולמה הוא משמש? הרכב פרטי שנקנה מחברת ליסינג (לובינסקי טרייד) אם זה עוזר במשהו.. תודה לעוזרים!
הודעה אחרונה מאת yehiel119, -
-
- אחראי פורום
- 0 תגובות
- 442 צפיות
לאלו מכם שממעטים להכנס לפורום אספנות, משהו מעניין: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=479590
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
מי מחובר 60 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 335 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- yuvalsa
- שחר 1
- פינדר
- BoazB11
- amosbmw
- ארז 1
- ברווז
- winner
- om2
- parnuk
- gtrs
- o.r