Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

La Ferrari בהונג קונג- אז הלכתי לראות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4793 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני הכי נהנתי לראות את הילד עם חיוך ענק מרוח על הפנים, עדיף כל מכונית שבעולם

אחלה חינוך לילד!

מדהים!

רק בארץ אתה צריך לבקש לתאם 4000 שבועות מראש נסיעת מבחן באיזו ולוסטר...

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

נראית טוב. קצת חתוכה מדי בשבילי. זה יופי עד גבול מסויים. יותר מדי CURVES גם לא טוב :)

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

רכב מושלם והכל האלב בגנטים שלו לא לטעמים ובכלל בהרבה רכבי פרארי משתמשים בגנטים דומים לאלה

והם לא ממש יפים :/....והבן שלך חמוד בגיל כזה לשבת בפרארי חלום :lol:

פורסם

אין ספק שהיא מדהימה, אבל משהו בא קצת נראה לי כמו איזה חרק מוזר מקדימה, והמראות האלה שנראות כמו מחושים לא מפצות על זה... בכ"מ כיף שאפשר לקפוץ לסוכנות ולראות את היצירות אומנות האלה בכזו קלות, אצלנו אפילו מבחוץ אי אפשר לראות אותן... :roll:

פורסם
עכשיו בסדר?

עכשיו זה נראה כאילו הוא סוגר סקאלה :)

בכל אופן, הלה פרארי היא מוגזמת לטעמי, יותר מידי עתידנית, לא באמת פרארי "קלאסית" ליום יום אלא הטופ של הטופ... מזכירה למבורגיני בקווים הישרים האלו.

• תוכן חדש...