Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4793 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

חבר פירסם בפייסבוק תמונה של פורד פוקוס כחולה/סגולה (נראה לי, תמונה צולמה בחושך) שמספרה 15-638-59 (אם עיניי אינן מטעות אותי) שחנתה אתמול בלילה בתל אביב ונפגעה ע"י משאית שלא טרחה להשאיר פרטים.

אזרחית טובה קלטה את המקרה ורשמה את פרטי המשאית הפוגעת:

משאית של יוסי הובלות

מספר רישוי 41-799-15

אם יש כאן איזה צדיק שיודע לאתר בעלים של רכב עפ"י מספר רישוי ויוכל ליצור קשר עם הבעלים של הפורד ולמסור לו את הפרטים הנ"ל, לא יהיה מאושר ממני, בחלאות המין האנושי יש לטפל!

האם ניתן לתבוע את הנהג הפוגע על כך שברח בנוסף לפגיעה?

הרי אם הוא רק ישלם על הנזק, אז כל אחד יברח ויקווה שלא ראו אותו, נראה לי כמה חודשים בכלא יעזרו לו להבין שלא כדאי לחזור על זה שוב

תודה

כבר חתמתי...

פורסם

הכי טוב להשאיר פתק עם פרטי הפוגע ומספר טלפון של העד לאירוע על הרכב הנפגע.

ככה לא צריך לחפש אחר כך את הבעלים של הרכב.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

אם יש כאן איזה צדיק שיודע לאתר בעלים של רכב עפ"י מספר רישוי ויוכל ליצור קשר עם הבעלים של הפורד ולמסור לו את הפרטים הנ"ל, לא יהיה מאושר ממני, בחלאות המין האנושי יש לטפל!

זו עבירה פלילית לנדב מידע מהמאגרים (גם אם זו כוונה טובה),

לכן אם חשוב לחבר שלך לאתר את הבעלים ניתן לעשות זאת בצורה חוקית,

לגשת לתחנת המשטרה להגיש תלונה מסודרת אצל החוקר,

וכאן עבודתכם הסתיימה.

בהצלחה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

החבר שיתף תמונה של מישהי אחרת מהפייסבוק שאינני מכיר, במקום סתם לשתף, חשבתי שכאן אני עלול להשיג תוצאות טובות יותר.

אין לי שום רצון בפרטים של נהג המשאית, רק לעזור לבחור/ה מסכן שדפקו לו את האוטו ללא אשם להצביע עליו.

מכיוון שאי רק שיתפתי שיתוף, לא נראה לי שאני האדם שאמור להגיש תלונה במשטרה על כך, אני אבקש מהחבר ששיתף שיפנה אל המפרסמת המקורית ויאמר לה להגיש תלונה.

כבר חתמתי...

פורסם

כל חוקר פרטי יכול ברגע לשלוף את המידע כי הם יושבים על מאגרי המידע של משרד הרישוי בדרך כלל. חוקי? לא בטוח. במשטרה מגישים תלונה ומזמינים את הנהג. הוא יגיד שלא שם לב ועכשיו זה מילה שלו מול בעל הרכב. אם אין עדים, תהיה בעיה להוכיח. אם הנזק רציני, חברת הביטוח יכולה להפעיל חוקר פרטי שיגיע לבעל המשאית ויציג בפניו את העובדות. יבדוק אם יש נזק במשאית או האם היא עברה תיקון פחחות וצבע מאז הפגיעה וכו'. השאלה תמיד היא עלות תועלת וכמה מאמץ משקיעים בעבור איזה נזק.

• תוכן חדש...