Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4804 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי איך שהוא מחנה את הרכב לא ממש אכפת לו שמתקלף לו הצבע

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

יצא לי לראות מכוניות במצבים כאלו.

תאמינו לי ושזה יהיה בינינו, כל אותם בעלי המכוניות הנ"ל חיים הרבה יותר טוב מאיתנו.

כל אלו שהשכילו להבין שהמכונית היא אמצעי תחבורה ותו לא, חיים מצויין :(.

פורסם

תאמינו לי ושזה יהיה בינינו, כל אותם בעלי המכוניות הנ"ל חיים הרבה יותר טוב מאיתנו.

למה איזה חיים לנו יש בדיוק??

חונים בסוף העולם, רודפים אחרי הצל, עסוקים בלכסות את הרכב, ושוטפים רק עם סבון משובח ורק עם כפפות משי..

לפעמים אני מתגעגע לסוויפט 93 ז"ל..

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם

אתם באמת מסכנים.

בואו תראו את המכוניות שהיו לסבא שלי כל השנים.

כולן נשטפו במכונת שטיפה קבועה.

פעם בשבועיים - חודש בהתאם לצורך ותמיד המכוניות נראות מבריקות ונמכרו מעל המחירון.

תמיר.

פורסם

אין בעיה שהבחור מתיחס לרכב כאמצעי תחבורה נטו.

אבל יהיה סביר להניח שגם היסטורית הטיפולים שלו נראית בערך אותו הדבר.

וכמו שלא מציק לו שהרכב נראה כך, בטח גם לא מציק לו כשכפתור מפסיק לעבוד, נורה נדלקת או כל דבר אחר.

העיקר שהרכב עדיין נוסע...

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

אתה אולי יכול לחסוך על חומרי ניקיון, אבל אני בטוח שלא במוסך.

הזמן והעצבים של רדיפת חנייה\צל וכו' שווה את ההרגשה הטובה, ותוסיף לזה את העובדה שרכב אמין ומטופל ייתן לך שקט נפשי יותר מרכב שכל הזמן מתקלקל או נתקע.

פורסם

בבקשה לא לפרסם את התמונה בפורום דיטיילינג.. אנשים יקבלו שם שבץ.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

חנה הרבה זמן מתחת לעץ ולא שטף וציחצח את הרכב, צואה של עטלפים או משהו בסגנון.

מי שאמר שהוא מתייחס את הרכב כאמצעי תחבורה.

כמו שאמרו זה אנשים שבדרך כלל גם לא אכפת להם ממנורה או מזמן של טיפול, כל עוד הרכב נוסע.

גם רכב, שנוסעים בו, רצוי שיהיה נקי, לא אמרתי מטופח ויפה, אבל שיהיה נקי שיהיה נעים לנהוג בו.

אם ככה אז למה להתקלח, למה להתגלח, למה לנקות את הבית, גם את התנור או הכיריים חבל לנקות, ולא דיברתי על הטוסטר.

גם ככה הכל ימשיך לפעול ואתה תמשיך לחיות.

• תוכן חדש...