Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4794 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אל תעשה את זה...

לא הגיוני בעליל המחיר הזה גם אם אלן פרוסט ליידך על ההגה.

יש אלטרנטיבות הרבה יותר שפויות ולא פחות טובות.

לידיעתך בבית ספר של אלן פרוסט לנהיגת מסלול קרח בואל תורנס בצרפת, 15 דקות באיבו 7 עלו לי משהו כמו 1200 שקל ולא הוא ישב לידי, על ארבע שעות הייתי כנראה צריך לקחת משכנתא....

פורסם

לפני שנה ומשהו קיבלתי מתנה ליומהולדת את הנסיעה במגאן + מיאטה וזה בעצם מה שפתח לי את התיאבון למכוניות ספורט ומוטוריקה בכלל. עד אז לא ידעתי בכלל לבדוק שמן ועל פאגאני, קוניגסג והנסי מעולם לא שמעתי.

הנסיעה עצמה קצרה מאוד (אתה נוהג אולי 30-40 דקות נטו), אבל למי שלא נהג במכונית ספורט (או ספורטיבית) החוויה מבהירה מה ההנאה בעניין. בסיום היום הייתי בטוח שאני רוצה לקנות מגאן כי הכוח והאחיזה שלה היממו אותי. חצי שנה אח"כ מצאתי את עצמי במיאטה. למה? כי נסיעה של 40 דקות לא מספיקה להבין את כל מה שהרכב יכול לתת לך. אם תגיע לחו"ל מתישהו, ממליץ לך להשכיר מיאטה ולראות אם הרכב באמת מספיק.

אם אתה מעוניין ללמוד עוד קצת אתה מוזמן להגיע למפגשים של מועדון הרודסטרים ולהתעייץ עם כמה אנשים במקביל כדי לקבל תמונה יחסית מלאה.

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

• תוכן חדש...