Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4793 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן. אני שוקל ללכת לחווית נהיגה של 4 שעות על המיאטה של מסלולים בהדרכת און יעקבסון. הסיבה העיקרית קצת מוזרה, אבל שיהיה. אני שוקל לקנות מיאטה NC אבל לא בטוח ב 100% שאני שוקל לקנות אותה "מהסיבות הנכונות" וחושש מלהתאכזב ממנה. אין לי יותר מדי ניסיון עם נהיגה ספורטיבית, אז התכנון הוא שזה יהיה סוג של ניסוי.

העניין הוא שהמחיר שהציעו לי ל 4 שעות האלה הוא 2700 ש"ח, וזה נראה לי קצת מוגזם ל 4 שעות מסכנות. אז השאלה שלי היא, האם יש מישהו שלקח את הקורס הזה, ויכול לספר עליו קצת? אם זה שווה בכלל את הכסף, ואם השיקול שלי לקחת אותו בכלל הגיוני?

תודה.

.Your average Notepad

פורסם

באמת יקר.

אבל 4 שעות יכולות להיות המון - אם נותנים לך באמת לנהוג...

אתה תצא סחוט...מעונג.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

לפני מספר ימים היה בגרופון דיל של מסלולים, 4 הקפות במסלול עם המיאטה ועוד 4 עם קופרה או אימפרזה אני באמת כבר לא זוכר, כולל הדרכה והכל ב450 או 400 אפילו, משום מה הדיל נעלם כלא היה, אבל מידי פעם הם מציעים את ההצעה הזו שוב.

מה שבטוח, זה לא שווה 2700.

פורסם
לפני מספר ימים היה בגרופון דיל של מסלולים, 4 הקפות במסלול עם המיאטה ועוד 4 עם קופרה או אימפרזה אני באמת כבר לא זוכר, כולל הדרכה והכל ב450 או 400 אפילו, משום מה הדיל נעלם כלא היה, אבל מידי פעם הם מציעים את ההצעה הזו שוב.

מה שבטוח, זה לא שווה 2700.

לא ניתן להשוות את ה"דיל" להדרכה של און במשך 4 שעות...

ולכן המסקנה אינה במקום.

פורסם

בדיל טענו לשעה וחצי, בכל זאת, שעה וחצי שמדריך לידך הוא ייתן לך דגשים חשובים תוך כדי זה בטוח, ללמוד מזה בטוח אפשר.

את הדגשים האלה אפשר לקחת לצומת הלב, פלוס מגרש ריק לאימון, וכמה חברה מהתחום, ולהתאמן, ההפרש כנראה יילך על צמיגים.

מסקנה כללית, כמובן, אם זה רק לשם ההנאה ופחות דגש על הלימוד, הדיל משתלם יותר.

פורסם

אני משער שבקרוב אחד החברים יציע לך את המיאטה שלו בפחות... וליותר זמן.

בכל אופן, מזמן, עשיתי פעמיים יום במסלולים, שזה כמה שעות טובות עם קבוצה... זה עלה 600-1,000 (לא זוכר במדוייק) וזה היה שווה כל גרוש.

שוב, 2,700 זה המון. יתכן ותרוויח ידע שיהיה שווה הרבה יותר לצד הנאה אמיתית. אבל אין מספיק מידע בשביל לדעת מה זה כולל. בכל אופן און נחשב למדריך משובח.

פורסם

ההקפות במסלול שמציעים בגרופון זה סה"כ נהיגה של פחות מ 10 דקות נטו , ההסברים, ההמתנה והסיכום לוקחים סה"כ שעה וחצי, עשיתי את זה ומאוד נהנתי, המדריכים שהיו איתי היו מצויינים ופירגנו אבל זה לא "הדבר האמיתי" אילה רק טעימה

הדרכה של ארבע שעות לא עשיתי אבל עשיתי הדרכה של שעתיים (לא במסלולים), היתה חוויה מצויינת, אבל הרגשתי שזה היסתיים קצת מוקדם מידי (יכול להיות שהייתי מרגיש ככה גם אחרי 4 שעות)

2700 זה לא מעט כסף, אבל לארבע שעות עם מדריך ורכב שלהם זה כנראה מחיר הגיוני (לצערי)

פורסם

אני חושב שזה עולה כ"כ הרבה כי זה עם און. יכול להיות שאני צודק? בדקת אם זה יעלה לך ככה עם מדריך אחר מטעמם? האם זה 4 שעות של הדרכה אישית, או קבוצתית? איפה זה מתקיים (כוכב יאיר או כל מקום אחר)?

אני לא מכיר אותו אישית, אבל שמעתי המון דברים טובים עליו מכל מיני אנשים. מצד שני, בשביל התנסות זה המון המון כסף, גם אם זה אחד על אחד. מה גם שאני לא חושב שתוך 4 שעות אתה מגיע לנהיגה ספורטיבית של ממש. מה שלומדים בהתחלה זה דברים שהם יותר בסיסיים לנהיגה בכלל, החל מבלימת חירום ועד לתנוחת ישיבה נכונה (ככה בערך נראים הסילבוסים גם של כל בתי הספר לנהיגה שיש כאן). אי לכך, יכול להיות שאתה לא תקבל בכלל את הרושם הנכון מהרכב.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

אל תעשה את זה...

לא הגיוני בעליל המחיר הזה גם אם אלן פרוסט ליידך על ההגה.

יש אלטרנטיבות הרבה יותר שפויות ולא פחות טובות.

פורסם
אל תעשה את זה...

לא הגיוני בעליל המחיר הזה גם אם אלן פרוסט ליידך על ההגה.

יש אלטרנטיבות הרבה יותר שפויות ולא פחות טובות.

אם אלן פרוסט גם יקר לך, תבקש את איירטון סנה, אני בטוח שיהיה יותר זול.. יש רק בעיה שהיומן שלו מלא.:wink:

• תוכן חדש...