Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4803 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איפה BAR72 ?

עידן - אחלה של רכב רכשת.

אני בדיוק במחשבה לשדרג (נראה לי שמ- 370Z ל- C63 עם חבילת התנהגות זה נחשב שדרוג, לא ?).

יש משהו ב- AMG שהוא בהחלט ממכר.

אני מקווה להצטרף למשפחת AMG בקרוב.

---

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא נהגתי על ה-Z370 אבל כן נהגתי על ה-C63- אני מת על הרכב הזה!

הסאונד שלו מטריף ברמות אחרות (הרבה יותר טוב מהסאונד ברכב שלי למשל), הביצועים מהשורה הראשונה וההתנהגות המהנה עם התחת השובב, כמה כיף ברכב אחד.

אהבתי מאוד את ה-M3 הנוכחית אבל כמו שאמרתי לא פעם, בכל יום נתון הייתי בוחר את ה-C63 על פניה בלי להסס.

מאחל לך מכל הלב להחזיק את הרכב הזה, אחד הכלים היותר מהנים שתנהג בו, עם או בלי חבילת התנהגות.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אני חושב ששדרוג z370 לגולף GTI יחשב שדרוג אמיתי, ראיתי סרטון באיזה עיתון רכב שבו השוו קאמארו ZL1, טויוטה פריוס, מרצדס C63, פיאט דובלו, מקלארן f1, לימוזינה ומכונית פורמולה.

הGTI לא לקחה חלק במבחן אבל ניצחה אותו כי היה לה צ'יפ ומדבקה של קרבון על המכסה מנוע.

ברצינות, קראתי על האריזה של הקורנפלקס שכל GTI מורכבת ידנית, המנוע אצל למבורגיני, את כיול המתלים עושים בלוטוס, את פנים הרכב מרכיבים מהחומרים המשובחים בעולם (הפלסטיק של הדש בורד מגיע מהאלפים), לוח השעונים מורכב בשוויץ.

לוקח לפולקסוואגן שנתיים וחצי לייצר כל יחידה ועל כל GTI הם מפסידים $470K.

אז אני מבקש לתת לGTI את הכבוד הראוי, לכל מי שנוהג על חיקויים כמו AMG או M, תפסיקו לדבר מקנאה, תחסכו כסף ואולי ביום מן הימים תוכלו לרכוש GTI (הם לא מוכרים לכל אחד, אתה חייב להיות בעלים של לפחות 3 מכוניות של vw ואתה חייב לעבור השתלמות ברינג, רק אז אתה נכנס להגרלה שבה אולי תזכה בזכות לרכוש GTI, הסיכויים לזכות בגרין קארד לארה"ב גבוהים פי עשרים ושלוש מהסיכויים לזכות בזכות הנחשקת של להיות הבעלים של הGTI).

haters will hate

פורסם

:lol: :lol:

האמת שאין לי משהו נגד ה-GTI, אני אומנם לא מחובבי פולקסוואגן אבל אין ספק שה-GTI רכב מצויין, רק שלפעמים חובבי המותג והדגם קצת נסחפים, אבל זה בסדר, כל אחר אוהב ומיחצ״ן את הרכב שבו הוא מחזיק.

אם כל אחד מרוצה ממה שיש לו זה מצויין ואם GTI תיתן לי בראש אני אחייה עם זה בשלום, לא מרגש אותי משחקי ה״למי יש גדול יותר״.

מקסימום אני תמיד יכול לשים פולי 180 ותוכנה ולקפוץ מעל 510 כ״ס ואיזור ה-80 קג״מ.....:wink:

פורסם

מקסימום אני תמיד יכול לשים פולי 180 ותוכנה ולקפוץ מעל 510 כ״ס ואיזור ה-80 קג״מ.....:wink:

זה בהחלט נותן מקום לתקווה שתוכל לזהות את הריח של האגזוז של ה GTI...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
בנצי, באמת שהרגת אותי :D:D

נפלת עליו חזק אה?

ככה זה שמוציאים שטויות מהפה:lol:

וסתם לצורך העניין sl 55 עושה 08:12 אני מאמין שהרכב של עידן לא איטי ממנו בהרבה,וזה בטוח יותר טוב מה08:25 של הGTI המשופרת:?

ועוד דבר M3 CSL E46 עושה ברינג 07:50 אבל מצד שני למבורגיני גלארדו LP560 עושה 07:52,אבל תכלס מה היית לוקח?:wink:

הGTI לא מגיעה לקרסוליים של הE55 הזו,בכל פרמטר.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

הכל ברוח טובה!

עידן יודע שאני מת עליו ועל הקג"מים שלו.

למשל Mercedes SLK 55 AMG עושה 8:24 לפי מה שראיתי.

בנצי סתם מוציא את התסכול מהגיילוסטר שלו כאן, אם הייתה לי כזאת גרוטאה גם אני הייתי נוהג כך, זה לגמרי מובן :lol:

אבל כשצריך להודות בעובדות אז אין מה לעשות חברים.

GTI עם השקעה של גרושים תהיה מכונית מהירה יחסית במסלול.

אני לא משווה אותה למונית של עידן (הלוואי עלי), אבל מבחינת זמנים יש פה מקום להשוואה.

בדיוק כמו שבכבישי נס הרים יצא לי לטייל עם C63 AMG, לא נעלם ולא בטיח. יש פה הרבה פרמטרים להתחשב בהם.

גילוי נאות, ממזמן אין לי GTI אז לא חבל להוציא את האנרגיות עליה?!

תשמרו כוחות כדי לקנא ולרייר על האוטו החדש שלי :wink:

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

תשמרו כוחות כדי לקנא ולרייר על האוטו החדש שלי :wink:

עדיין מחכים!

בינתיים אתה נוסע על אופניים.

Vw Polo GTI

פורסם
הכל ברוח טובה!

עידן יודע שאני מת עליו ועל הקג"מים שלו.

למשל Mercedes SLK 55 AMG

GTI עם השקעה של גרושים תהיה מכונית מהירה יחסית במסלול.

אני לא משווה אותה למונית של עידן (הלוואי עלי), אבל מבחינת זמנים יש פה מקום להשוואה.

בדיוק כמו שבכבישי נס הרים יצא לי לטייל עם C63 AMG, לא נעלם ולא בטיח.

:wink:

כמובן שהכל בהומור והכל בסדר.

כשאתה אומר GTI עם השקעה של גרושים, על כמה גרושים אתה מדבר?

אם אתה מדבר על צנרת מלאה (מהדאון פייפ ועד היציאה אחורית כולל אגזוז) אז אתה מדבר על יחסית לא מעט אלפי שקלים.

תוסיף לזה בולמים וצ׳יפ, הגעת עם אותה הוצאה של גרושים לאיזור ה-10-12k שקלים (כמובן שאפשר בזול יותר, אבל אתה רוצה תוצאות).

10k שקלים בתרגום מהיר זה 3000$.

בוא נראה מה אני עושה ב-3000$:

קיט קרור לרכב (אינטרקולר של Eurocharged ומשאבת מים של Johnson או משופרת של בוש)- 1700$

פולי 180 ותוכנת קאסטום למנוע, גם של Eurocharged, עוד 1700$

אחרי 2 אלה הרכב עומד כאמור על כ-525 כ״ס ו-80 קג״מ של מומנט.

GTI תיהיה מהירה ממני בכל פניה (הרי היא עשיו יושבת על קויילאוברים) אבל ביציאה מהפנייה היא תקבל כל כך הרבה עשן שהנהג שלה יחשוב שהפנסים עברו השחרה.

:lol:

לכל רכב היתרונות שלו והחסרונות שלו, אין ספק שרכב קטן וקל עם ניהוג לא רע במקור ולאחר שיפור מתלים יתנהג בפניות טוב יותר מהמגודלת שלי, אבל בישורת- אין לו צ׳אנס, על אחת כמה וכמה אם שלי משופרת במנוע, וקל לשחק איתה במנוע כי זה מנוע גדול וגודש, יש שם הרבה הרבה שומן.

לגבי זה שעמדת עם C63- פה כבר תרשה לי באמת לגחך ידידי, או שהנהג בבנץ בדיוק היה בשנ״צ או שהוא לא יודע לנהוג.

בתור אחד שהרביץ סשן נהיגה על הרכב הזה יכול לומר לך שהרכב מתנהג הרבה יותר טוב מהרכב שלי ככה שגם בפניות GTI לא תצמד אליו עם נהג נורמלי.

יתרה מכך, בנסיעות שלי עם מועדון ב.מ.וו היה מגיע בחור עם C63, הוא היה מפרפר את התחת של כל ה-335 במפגש (וה-335 חזקה משמעותית מה-GTI), לא רואה אותן ממטר לא בעיקולים ובטח ובטח לא בישורות, וה-335 זה רכב מהיר מאוד.

C63 תיתן גם לרכב שלי בראש.

פורסם

עידן, מה אתה משווה בכלל GTI בגולה לGTI בישראל, בישראל הרכב נמכר במהדורת NH מיוחדת (Nes Harrim), פשוט אין אין אין על הGTI, כשהתחילו לשווק את פרארי ומזארטי בישראל ציפו לנגוס בנתח השוק של הGTI (הקוואטרופורטה היא המתחרה הישירה של הGTI 4 דלתות) והנה כמה זמן חלף מאז תחילת השיווק? כמה GTI נמכרו? כמה פרארי נמכרו? זהו, אין מה להוסיף!

בעיני הדרך היחידה לשפר GTI בצורה שתהווה איזושהיא הנאה אמיתית זה לשתול מנוע מרכזי שמניע את הגלגלים האחוריים, עד אז, צ'יפים שמיפים, הנעה קדמית וצורה של האוטו של סבתא.

פעם כשהייתה פשטות, בימי ה16V ולפניהם, אז הGTI העלתה בי חיוך. קומפקטית חמימה.

haters will hate

• תוכן חדש...